Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderatorzy: Michał Bodzioch, StalMOD
Kwachu napisał:Kowal - raczej nie jestem chłopcem który łatwo łapie sie na reklame.
Kwachu napisał:Jak bym nie upraszczał to moze 2-3 osoby by zrozumialy o co biega.
Litwin81 napisał:Malto to fakt węgiel złożony,ale szybkością wchłaniania prawie nie odbiega od glukozy.Czy to książka,czy gazeta,i tu i tu można znaleźć wiedze,kwestia by nie szukać tego w materiałach sponsorowanych(tak Kwachu,niektóre książki też są sponsorowane)
KowalX napisał:Nie uważam tak.
KowalX napisał:Myślę,że sam przepisujesz z neta i książek,nie rozumiejąc pewnych rzeczy.Nie ,że coś mam zamiar ujmować po prostu trochę widać,ale mogę się mylić;)
Kwachu napisał:To się mylisz
Kwachu napisał:No i się mylisz, troche dystansu bo nie zjadles jeszcze wszystkich rozumów świata, a do negowanie wszystkich i wszystkiego jesteś pierwszy, bez obrazy ale nie wiem czemu starsz sie za kazdym razem zrobić ze mnie debila
Kwachu napisał:Mój post o aminokwasach mozna znalesc na jednym z forum biochemi.
Kwachu napisał:Jesltem za tym zeby tematy upraszczac bo co za sensu ma dyskusja w której dwie -tzry osoby wiedzą o co chodzi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość