Rozmowy i dyskusje na temat wszystkich sztuk walki, między innymi: boks, mma, krav maga, aikido, taekwondo, karate, judo, kick-boxing, sumo, kung-fu, zapasy, wrestling.
Cześć!
Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik!
Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!
Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!
REGULAMIN:
Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
Napewno ?? Cytuje " Fedor może pochwalić się imponującym wynikiem. Wszak ma na koncie 33 walki i zaledwie jedną przegraną walkę. Co więcej, przegrana walka z Tsuyoshim Kosaką zakończyła się dość kontrowersyjnie, gdyż sędzia walkę przerwał zaledwie po 17 sekundach i orzekł, że rozcięcie Rosjanina uniemożliwia mu dalszą walkę. Toteż ta przegrana przez wiele osób nie jest brana pod uwagę, jako faktyczna porażka podczas walki. "
Sterydy to nie sposób na niedożywienie !!! Kliknij obrazek, aby powiększyć
Nigdy go nie oglądałem, ale co do Lesnara to jest bardzo dobry, kiedyś był jeszcze HUG..
Jeżeli jesteś przedsiębiorczym człowiekiem i chcesz zacząć już dziś budować swój własny biznes, to zapraszam Cię na stronę. Zobacz filmik i zapisz się. Skontaktuję się z Tobą. http://studiaservaq.instapage.com/
pera napisał:Nigdy go nie oglądałem, ale co do Lesnara to jest bardzo dobry, kiedyś był jeszcze HUG..
Lesnar umiejętnościami się chowa Nadrabiaj nadrabiaj ,bo gość jest niesamowity.Nie przegrał jeszcze żadnej walki,no może poza jedną ,ale z powodu rozcięcia walka została przerwana.Mam nadzieję ,że nikt się nie obrazi za ten link
Fizjologia, żywienie
Odpowiedzi na pytania dają wiedzę, zrozumienie ich daje mądrość.