przez rafimoc » 23 Czerwiec 2010, o 17:58
Nie nie , nie przypisuj mi jakis blednych pogladow. Pisalem ze p&p moze sluzyc na przelamanie stagnacji, zas FBW moim zdaniem jest bardzo dobra odskocznia i miedzy splitami powinno sie wykonywac ten trening, partie sie odpowiednie zregeneruja. Poza tym ogolnorozwojowka nikomu nie zaszkodzila.
Piszesz, ze z treningu na trening ciezary beda coraz wieksze na barki i na klatke tez jak sie domyslam, co za tym idzie coraz wieksze obciazenie dla obreczy barkowej, a niektorzy maja ja bardzo watlą mozesz mi wierzyc.
Poza tym ciezaru nie bedziesz dokladal w nieskonczonosc no chyba ze zaczniesz gryfem i co tydzien bd dokladal 2,5kg to mozesz pojechac tak dluugo dluuugo.
Tez znam inne treningi nie tylko FBW, pisze jedynie o tym ze to wlasnie ten trening najlepszy dla poczatkujacych, stopniowo wprowadza do obciazen i cwiczen.
NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!
indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW