Domazer napisał:Tyyy maleńki, a po co się produkujesz co ?
on wie swoje :)
Ktoś tu ma problemy z swoim ego... Człowieku to Ty pierwszy zrobiłeś spinę więc nie zwalaj winy na mnie. Chcesz aby twoja wyobraznia mogła cię oszukać.To że masz duży i jesteś stronmanem o ile się nie mylę to nie znaczy że będę się płaszczył przed tobą. A Ty może wiesz kim jestem? Gdybyś widział moje życie to zdziwiłbyś się i zastanowiłbyś komu naprawdę należy się szacunek. Dziwię się że człowiek z twoim wiekiem potrafi tak wychwalać innego człowieka. To co napisałeś tutaj sprawia uczucie że nie myślisz swoim mózgiem tylko czekasz aż rafimoc coś powie. Nie mówię tego dlatego że rafimoc nie ma wiedzy bo ma dużą.
Wymyślasz to co nawet nie przeszło mi na myśl nie rozumiem Ciebie. Chyba nie bierzesz pod uwagę zdania innych ludzi dlatego większość nie będzie z tobą dyskutowała.
Ja i tak jednak pozostanę przy swojej teori. Nie ma się co spinać .
Jednak widziałem gościa który trenował 2 lata bez diety. Doszedł do na prawdę niezłych rozmiarów np. biceps 43 cm. Bez supli, bez diety , bez sterydów . Chłop wyglądał jakby treniował 4 lata. I to jest ten magiczny gen o którym dyskutujemy. My miałem na myśli ja i rafimoc a nie jego zwolennika.
Co do Twojego treningu b. dobrze obmyślony i wypisany. Chyba pokuszę się jeśli będę miał dostęp do siłowni na splita 3x w tygodniu . Napiszę efekty.