Kulturystyka, fitness, trójbój siłowy, dwubój, sztuki walki, strongman czy inne sporty siłowe to nie tylko sam trening. To również odpowiednia dieta która jest podstawą w tym sporcie.
Moderator: Michał Bodzioch
Prezenty!
Uwaga! -
Rozdajemy prezenty! -
Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!
przez
Vito
Cześć!
Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik!
Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!
Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!
REGULAMIN:
- Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
- W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
- Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
LISTA PREZENTÓW:
- 3x Rękawiczki do ćwiczeń
- 3x Pas kulturystyczny
- 3x Shaker
- 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
Życzymy szczęścia!
Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
-
Vito
- Administrator
przez qlimax-_ » 30 Lipiec 2010, o 21:19
Ok.
A co powiecie na temat robionych gainerow?Bo mam pare przepisow
Zrobiłem krok w tył, ale zrobie dwa w przód
-
qlimax-_
- Chorąży
-
- Miejscowość: Polska
- Pochwały: 3
- Miasto: M-ce
-
przez Micek195 » 30 Lipiec 2010, o 21:24
do wody mozesz tez dodac słodzik albo soki
co do gainerów jak najbardziej tak,dobry shake nie jest zły tylko zalezy z czego go zrobisz wrzuc te przepisy
kolekcjoner ostrzeżeń za brak wiedzy innych.
-
Micek195
- Starszy plutonowy
-
- Pochwały: 16
- Miasto: Olsztyn
przez qlimax-_ » 30 Lipiec 2010, o 21:31
Po treningu:
40gr białka
2 banany
garść truskawek
garść otrębów
łyżka miodu ale to zaleznie od słodkosci białka
Na rano np do szkoły lub przed szkołą czy pracą:
50 gr białka
100 gr płatków owsianych
50 gr otrębów
Banan
suszone rodzynki
Z ryżem
50 gr białka
100 gr ryżu
50 gr otrębów
3-4 jabłka
Cynamon
-
qlimax-_
- Chorąży
-
-
przez Micek195 » 30 Lipiec 2010, o 22:04
dobre są ale w pierwszym miód możesz sobie darowac wystrczjąco węgli prostych bedziesz miał z truskawek i bananów,w drugim wyjdzie ci z 70gram białka z to wystarczy ci na dwa posiłki organizm nie podoła sobie z taka ilościa białka w jednym posiłku a po co bez sensu puszczac to w sedes? a ostatni chyba troche duży wyjdzie:)
ale ogólnie dobre shake'i
-
Micek195
- Starszy plutonowy
-
przez qlimax-_ » 30 Lipiec 2010, o 22:32
Zakladajac ze cwicze w pon sr i pia w w czw i wt brzuch to moge pic ten shek dzienie(chodzi mi o dni pon/sr/pia) a np jak będe do szkoly chodzic do brac tez 2 sniadanie i tego gainerka zrobionego ?
-
qlimax-_
- Chorąży
-
-
przez Micek195 » 30 Lipiec 2010, o 22:43
pewnie że tak skoro tylko masz ochotę,dodaj do kazdego z nich jeszcze siemie lniane,słonecznik lub po prostu po wypiciu zjedz garść orzechów są to żródła tłuszczy których ci brakuje w tych shakach,wtedy bedzie to pełnowartościowy posiłek.
-
Micek195
- Starszy plutonowy
-
przez qlimax-_ » 30 Lipiec 2010, o 22:51
Jezeli chodzi o posilek potreningowy to tluszczy sie nie je.A takie gainerki to do flaszki moge przelac czy jakis specjany pojemnik kupic:D?
A zmieniac niekiedy skladniki,o niewiem jak to jest w przypadku gainerow ze organizm moe sie przystosowac do nich
A co do białka bo to surowe a surowe jajka maja salmonelle,TO CO W TYM WYPADKU ROBIC
-
qlimax-_
- Chorąży
-
-
przez Micek195 » 30 Lipiec 2010, o 23:01
mówiłem o braniu do szkoły a nie po treningu:)
po treningu węgle proste+białko później normalny posiłek
ahaker albo inny zakręcany pojemnik
z takimi gainerami jest o tyle dobrze ze wrzucasz co chcesz (z głową oczywiście)zmieniaj sobie owoce bakalie,co chesz tylko zachowaj odpowiednie proporcje i pamietaj co sie musi znaleźć w takim posiłku,do szkoły tez mozesz brac jedzenie w pojemnikach kasze ryz i mięcho a do tego jakieś owoce i warzywa nie tylko shake'i
-
Micek195
- Starszy plutonowy
-
przez qlimax-_ » 30 Lipiec 2010, o 23:05
Yhm.A moge codzienie w szkole tego gainerka pic i jakies jedzonko.Co do jedzonka to piersi czy kasze odpadaja.Nie mam mozliwosci.
A co do białka bo to surowe a surowe jajka maja salmonelle,TO CO W TYM WYPADKU ROBIC
-
qlimax-_
- Chorąży
-
-
Wróć do Dieta i Zdrowe Odżywianie
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość