Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
NightKing napisał:11 sierpnia (środa) [2 tydzień siły]
ŚRODA
Plecy + Triceps + Przedramię + Proste brzucha
1. Martwy ciąg 5s rozgrzewka 12x40kg _____ 6x55kg | 6x60kg | 6x65kg | 6x70kg | 6x75kg
2. Wiosło 4s 6x25kg | 6x27,5kg | 6x30kg | 6x32,5kg
3. Szrugusy sztangą 3s 8x82,5kg | 8x90kg | 8x97,5kg
4. Francuskie wyciskanie leżać 5s [color=#00BF00]6x25kg | 6x27,5kg | 6x30kg | 6x32,5kg | 6x35kg[/color]
5. Wyciskanie wąsko 4s 6x45kg | 6x50kg | 6x55kg | 4x60kg _____ 10x50kg
6. Unoszenie sztangi podchwytem 3s 20x | 20x | 20x
7. Unoszenie sztangi nachwytem 3s 20x | 20x | 20x
8. Proste brzucha 3s 3s po 20x
Trening super ciężki, ledwo wracam do domu
Musze coś pokombinować z wyciskaniem wąsko bo strasznie mnie nadgarstki bolą podczas wykonywania
albo zejde z ciężaru albo nie wiem
Jak tak patrze co ja tam odwalam na tej siłce to zaczynam się bać następnego tygodnia
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość