rafimoc napisał:haha o to chodzi:) ja bede robic ACT we wrzesniu 5 obwodow to dopiero bedzie sajgon:D
A ja z Nim...D
Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
rafimoc napisał:haha o to chodzi:) ja bede robic ACT we wrzesniu 5 obwodow to dopiero bedzie sajgon:D
Lord napisał:9 sierpnia 2010
FBW to bardzo fajny trening muszę przyznać. Super mi siadł. Był to pierwszy FBW więc gdzie nie gdzie ciężar do dupy dobrany ale ogólnie spoko ładna pompa dobry trening. Na treningu poszło 2 litry wody
Na razie pojadę jednym zestawem przez jakieś 3-4tyg a potem pewnie dam 3 zestawy i może 15-10-5
Zobaczymy pewnie coś z Rafim wymyślimy ciekawego
Przysiady-haki (poszły nawet spoko pod koniec ciężko było ale ogólnie pompa dobra)
20x50kg
15x60kg
10x70kg
Wiosło leżąc na ławce (robiłem to pierwszy raz i było ostro ostatnia seria ostatkiem sił)
20x30kg
15x40kg
10x50kg
Płaska sztanga bardzo szeroko (Poszło dość spoko ale źle dobrałem ciężar, w środę może dam 50 60 70)
20x30kg
15x45kg
10x70kg
Wyciskanie siedząc bardzo szeroko ręce (ciężko pod koniec ale nie tragicznie)
20x30kg
15x40kg
10x50kg
Uginanie stojąc łamana (poszło dość sprawnie dobra pompa)
20x20kg
15x25kg
10x30kg
Francuz leżąc (też poszło nie najgorzej)
20x15kg
15x20kg
10x25kg
Allachy (za mały ciężar dałem ale robiłem powoli ze spięciem i też ostro czułem brzuch)
20x10kg
15x15kg
10x20kg
Łydki suwnica (oj pieczenie było)
20x100kg
15x110kg
10x120kg
Przedramię
Zwijanie 3s po 4kg
Podchwyt i Nachwyt uginanie po 1s do pompy
i dołożę coś chyba na dwójki może MC na prostych i prawię dobiję trochę prostownik
Pozdro
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość