chlopie, ale zobacz sam ze mowisz o rzeczach niepojetych:) oderwanych zupelnie od rzeczywistosci:)
Zeby budowac sile, musimy liznac troche trojboju czy Ci sie to podoba czy nie
bo robiac sile zalezy nam na wyzszych rekordach, prawda??:) wiec to nie jest to, ze ktos chce zrobic z niego trojboiste, jedynie musi wiedziec takie rzeczy do budowy sily
przez to bedzie bardziej uniwersalny, bedzie mial wieksza wiedze co za tym idzie wieksze mozliwosci w dalszym etapie
Sluchaj, czy ja Cie teraz wysmialem?? no nie:) chcialem merytorycznej dyskusji, ktorej Ty mi zapewnic nie mozesz, ale trudno
jestes niesamowicie zakmniety na inne propozycje, sam ich nie probujac aby moc sie obiektywnie wypowiedziec, tylko caly czas krytyka,krytyka,krytyka bez solidnych podstaw praktycznych
Moze piszesz ludziom tylko to, co chca uslyszec i zeby Ci dali swiety spokoj, co?? czyli jeden schemat dla kazdego i robta co chceta:) ja taki nie jestem, dlatego staram sie przedstawiac na forum rozne metody treningowe nie tylko te popularne i oklepane:) czy ktos z tego skorzysta to tylko jego indywidualna i dobrowolna decyzja, tu nie ma zadnych przykazan i zoobowiazan:) jedynie wystarczy wyprobowac zeby moc krytykowac w pozytywny lub negatywny sposob, na tym to sie wszystko opiera:) Nie przekonaja mnie Twoje argumenty w zaden sposob bo ja juz to testowalem i potrafie odroznic ciezki trening od hardcorowego treningu:) a roznica jest kolosalna mozesz mi wierzyc
Dlatego nierozumiem Twojego buntowania sie
zupelnie bezpodstawnego
Twoj kolega fallenursus tez nie blyska argumentami "pajac" i inne zlosliwe probujace mnie sprowokowac epitety:) Wszedzie chwali sie stazem i tym ze posiada wiedze o dopingu, rowniez ta praktyczna, natomiast nie odzwierciedla tego swoja sylwetka
Nie bede wrzucal linka, bo moze sobie tego nie zyczyc, ale jesli juz ktos jest bardzo uparty i stawia na swoim to niech to tez pokaze:) a tu niestety smiem twierdzic ze chlopaki z 1,5 rocznym stazem potrafia zrobic lepsza sylwetke:) wiec doping to nie wszystko, choc wiedza moze i duza i jej nie neguje w tym temacie, poniewaz sam znam tylko minimalne podstawy jesli chodzi o wspomaganie to sylwetka jednak pozostawia wiele do zyczenia:) nie pisze tego zlosliwie:) ale potraficie tylko najechac i za wszelka cene stlamsic i w kazdym watku to uskuteczniac, jednak Wam sie to nie udaje i powiem wiecej: nie uda, poniewaz ludzie maja rozum i wiedza oraz widza lepiej po czym maja wieksze efekty, czy po tych oklepanych metodach czy po czyms innym, wrecz kontrowersyjnym:) Dlatego tez, mozecie sie czepiac, prowokowac robic wszystko, ale muru glowa nie przebijecie:)
Autor postu otrzymał pochwałę