Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderatorzy: Michał Bodzioch, playandwin24
rafimoc napisał:Dodam jako ciekawostke, ze Arnold po 5 latach treningu - glownie duze partie robil 280kg w martwym ciagu, ok.180kg na klatke i 220 w przysiadzie.
To o czyms swiadczy i bynajmniej nie o koksach. A o podejsciu do sprawy na powaznie.
Moze niektorzy to wiedza a moze niektorzy nie, ale wtedy male partie miesniowe zaczynali trenowac dopiero od pewnego pulapu sily! Dzis to wszystko sie zatracilo, a dlaczego?? bo kulturysta musi miec spore obwody i definicje a nie byc silnym - ja sie z tym nie zgadzam. Kulturystyka to sport silowy tak?? wiec sila tez jest tu wymagana. Zapewne mieliscie tak ze stanela Wam sila stanely tez obwody.. to wszystko jest ze soba scisle powiazane! No chyba ze ktos przegina z pompujacymi odzywkami, gdzie wystarczy pomachac glupia 5kg sztangielka na bicepsy i efekt pompy podtrzymany...tu chodzi o naturalne miesnie!! nie spompowane. Ja tak to widze i jest w tym sporo sensu im wiecej czytam o starych metodach tym bardziej tym przesiakam:) moze nie slusznie, bo zyjemy w czasach posunietych do przodu pod wzgledem medycyny i suplementacji oraz treningu, ale i tak uwazam ze ludzie teraz nie maja tyle jaj co mieli kiedys,zeby ciezko trenowac. Jak ktos pisze na forum ze on nie lubi ciezkiego treningu i zakwasow ze on lubi umiarkowany wysilek ale z pomocnymi suplementami to mnie krew zalewa... co on by robil w takim razie bez tych suplementow?? Wy mi powiedzcie:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość