Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Dziennik trenngowy by Góral, bokser.

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: Dziennik trenngowy by Góral, bokser.

Postprzez Góral » 25 Sierpień 2010, o 12:04

a jakbyś mógł ściślej.??
    http://www.kulturystyczni.pl/goral-czyli-jak-chlopak-chce-zostac-mezczyzna-t3705.html - Zapraszam. :)
    Awatar użytkownika
    Góral
    Chorąży

Pochwały: 17

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez mc3k » 25 Sierpień 2010, o 12:26

Image
    Nie ma co, był zalany fatem hohoho...
    Marchewa nie gadaj głupot.
    Prawda jest taka, że do wagi ciężkiej tłuszcz trzeba zbijać, żeby nie wbić w wagę wyższą, a mieć siłę w łapach.
    W wadze ciężkiej też nie są zalani fatem, ale mają go trochę.
    mc3k
    Sierżant

Pochwały: 4
    Data urodzenia: 06 07 1995

Postprzez Marchewka » 25 Sierpień 2010, o 19:24

Marchewa nie gadaj głupot.
    Prawda jest taka, że do wagi ciężkiej tłuszcz trzeba zbijać, żeby nie wbić w wagę wyższą, a mieć siłę w łapach.
    W wadze ciężkiej też nie są zalani fatem, ale mają go trochę.[/quote]

Śmieszy mnie to że ludzie którzy nie mają z tym powiązania uważają się za ekspertów.

Tak do ringu nie może wejść grubasex ale nie musi to być odtłuszczony bokser. Lekki brzuszek jest ok. Do wagi ciężkiej trzeba tłuszcz zbijać? Chyba odwrotnie. Trudno wbić na wyższą wagę skoro taki bokser ćwiczy codziennie po ok. 3h. Taki to wpierd**** ile chce a i tak nie tyje. Chyba że są to same słodycze. W sztukach walki trzeba znalezć swoją wagę w której będziemy najlepiej się czuć i walczyć. A nie na siłę pchać się do np. ciężkiej.

To że ktoś ma tłuszcz to nie znaczy że nie będzie miał siły w łapach. Popatrz na takiego Escha.

Góral - w wyciskaniu na klatę masz większy ciężar niż przy przysiadach. A powinno być odwrotnie ;p
    Wierze w siebie, wierze w Ciebie , wierze w siebie,ciebie , wierze w to co robię!

Nie ma rzeczy nie możliwych, z wiarą w siebie przenosisz góry ;-).

Dlaczego ludzie nie rosną? - Bo nie wpier*****ą!
    Awatar użytkownika
    Marchewka
    Chorąży

Pochwały: 8
    Data urodzenia: 23 07 1996

Postprzez mc3k » 25 Sierpień 2010, o 19:56

Tak, a żeby wejść w wagi wyższe stosują dietę z nadwyżką kaloryczną, mimo wysiłków.
    Chodziło mi o to, że zbija się wagę nie po to, aby wejść w wagę ciężką, a po to, aby do niej nie wejść, tylko siedzieć w wagach niższych.
    Już pojmujesz?
    O boksie akurat mam trochę wiedzy, planuję również zapisać się, jeśli tylko otworzą klub u mnie w mieście, aby zbijać fat efektywniej.
    Ps. Śmieszna sygnatura i podpis od góry :)
    mc3k
    Sierżant

Postprzez Góral » 25 Sierpień 2010, o 20:30

no wiem ale Siad trenuję trochę krócej może temu. a pozatym trochę się boję bo sam trenuję więc wiesz jak to bywa. :D
    http://www.kulturystyczni.pl/goral-czyli-jak-chlopak-chce-zostac-mezczyzna-t3705.html - Zapraszam. :)
    Awatar użytkownika
    Góral
    Chorąży

Postprzez Marchewka » 25 Sierpień 2010, o 22:08

mc3k napisał:Tak, a żeby wejść w wagi wyższe stosują dietę z nadwyżką kaloryczną, mimo wysiłków.
    Chodziło mi o to, że zbija się wagę nie po to, aby wejść w wagę ciężką, a po to, aby do niej nie wejść, tylko siedzieć w wagach niższych.
    Już pojmujesz?
    O boksie akurat mam trochę wiedzy, planuję również zapisać się, jeśli tylko otworzą klub u mnie w mieście, aby zbijać fat efektywniej.
    Ps. Śmieszna sygnatura i podpis od góry :)

Zbijać wagę po to aby nie wejść do wyższej kategori? - wtf, czy ty w ogóle przeczytałeś co napisałeś? Jeśli bokser zostaje w wadze 70 kg bo mu z tym dobrze i nie chce wejść do wyższej ani do niższej to nie będzie zbijał wagi. Będzie ją utrzymywał. To nie jest takie trudne ale pewnie ty myślisz tylko że trzeba cały czas redukować/przybierać. Jakbyś ćwiczył dziennie 2-4 h to zobaczyłbyś jak trudno przytyć. Sam jeszcze pół roku temu trenowałem po 2-3 a w weekendy 1-2 h. Do tego szkoła i niektóre zajęcia. Sama waga leciała mimo że potrafiłem opytlić pół lodówki.

Próbujesz wmówić temu co ma większa wiedzę o sztukach walki swoje bzdety przeczytanie z netu...

Zacznij trenować ten boks to zobaczysz dopiero co to jest prawdziwa wiedza. "Wiedza" zdobyta na stronach na których często piszą bzdety jest g***** warta. Bez wiedzy praktycznej nie ma dobrej wiedzy teoretycznej i taka jest prawda. I nie próbuj komuś wmówić że masz wiedzę o sztukach walki.

Mógłbym spokojniej ale jeśli przyczepiasz się do mnie a dokładnie o sygnaturę to będę cię tak samo traktował czyli jak nic.

Pozdro
    Wierze w siebie, wierze w Ciebie , wierze w siebie,ciebie , wierze w to co robię!

Awatar użytkownika
    Marchewka
    Chorąży

Postprzez Marchewka » 25 Sierpień 2010, o 22:09

Góral napisał:no wiem ale Siad trenuję trochę krócej może temu. a pozatym trochę się boję bo sam trenuję więc wiesz jak to bywa. :D

Góral - Rozumiem :P. Sam też będę trenował i to jeszcze bez stojaków to nie wiem jak sobie poradzę ;D. Może jednak jakiś nowy się załapie i będzie chciał przykoksić to będzie mi pomagał ;d.

Awatar użytkownika
    Marchewka
    Chorąży

Postprzez mc3k » 26 Sierpień 2010, o 08:00

Marchewka, no niestety, ale tak robią w amatorskim.
    Trener doradza- zbijaj wagę do 75kg na wagę średnią, to się zbija.
    O sztukach walki z mojej strony nie będę Ci pisać, bo mi się zwyczajnie nie chce.
    mc3k
    Sierżant

Postprzez Góral » 26 Sierpień 2010, o 08:07

nie chce się czy nie wiesz.??
    niestety ale co Ty tutaj wygadujesz nieźle mnie ruszyło masz 0 pojęcia na ten temat a co do Marchewki to dzięki za rady. :)
    Awatar użytkownika
    Góral
    Chorąży

Postprzez Marchewka » 26 Sierpień 2010, o 11:34

mc3k napisał:Marchewka, no niestety, ale tak robią w amatorskim.
    Trener doradza- zbijaj wagę do 75kg na wagę średnią, to się zbija.
    O sztukach walki z mojej strony nie będę Ci pisać, bo mi się zwyczajnie nie chce.

Po pierwsze to trener się najpierw pyta w jakiej wadze chcesz walczyć.... Obserwuje cię na treningu i jeśli dobrze walczysz i dobrze się czujesz w wadze jakiej jesteś to walczysz właśnie w tej wadze.

Awatar użytkownika
    Marchewka
    Chorąży

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość