Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Road to redemption! siłownia +sw

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: Road to redemption! siłownia +sw

Postprzez Kickboxer » 17 Wrzesień 2010, o 20:05

Day 6 & 7

W sumie nic ciekawego się nie działo, oprócz tego, trening dziś odwołany z powodu wyjazdu na zawody trenerów z zawodnikami. Więc dzisiaj planowy trening 5x5

Zestaw B

Fronty 12,5/22,5/32,5/42,5/52,5
    Podciąganie na drążku 5s ciężar własny
    Wyciskanie stojąc 12,5/22,5/32,5/42,5/52,5
    Waskie wyciskanie 22,5/32,5/42,5/52,5/62,5

+kaptury
    +abs8

Troche jestem zawiedzony, bo byłem nastawiony na trening sportów walki już dzisiaj, a tu kaszana :(
    Kickboxer
    Starszy szeregowy

Pochwały: 1

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Menik » 17 Wrzesień 2010, o 21:12

Kolejny Saleta nam powstaje :), powodzenia i życzę sukcesów
    Menik
    Chorąży

Pochwały: 6

Postprzez Kickboxer » 21 Wrzesień 2010, o 21:24

haha no już bez przesady ;) ale dzieki :D

Day 11

Dziś wstałem rano kolo 8, 6km przebieżka, później do dziadkow dziewczyny walczyc z remontem od 9 do 18 tam tkwiłem, wiec jadłem byle co.. o 18 sie zmyłem wykąpałem pojadłem porządnie i na 20 na trening :] W ogóle bo sie jeszcze nie chwaliłem, wyrzucili mnie do sekcji początkujących na jakiś czas, jeszcze nie wiem za co i dlaczego ale podobno coś podpadło z badaniami, musze nowe zrobić Oo nowy trener jakis przylazł i sie wymądrzał :P No, ale cóż, nie ma co pyskować trzeba być pokornym ;)

na treningu: standardowo rozgrzewka w którą wchodzą podstawowe elementy, trucht, jakies wymachy kopniecia podskoki w biegu, bieg bokserski itp. Później- jako że to początkujący- od samych podstaw czyli nauka postawy, low kick i proste lewy/prawy, nic ciekawego, ale jak to mówią samymi podstawami można wygrać. pare dobrych kopnięc w udo, najlepiej jak jest to zaczep czworogłowego przy kolanie i człowiek sam klęka. Wracając do tematu podstawy jakieśtam ćwiczenia w parach itp. Na koniec pokazówka z trenerem, trener oczywiscie z tarczami ;) wszystko szło miło fajnie tylko wróciła do mnie ksywa 'demolka' %) bo trener źle ubrał tarcze i w trakcie kopniecia w głowe kiedy chciał przyblokowac zjechała mu, a ja nie zauwazylem najpierw i automatycznie poszedł po kopnieciu prosty i prawie znokautowałem trenera :mrgreen:, ale żyje ;) później jak początkujący poszli zostałem chwile worek pomeczylem a na koniec skakanka ;)

zdrowia!

ps. trener odradza mi treningi siłowe jak narazie, powiedział zebym wszedł w cykl treningowy spowrotem a później dodamy do tego treningi, w sumie to nie wiem co z tym fantem zrobić ;)
    Kickboxer
    Starszy szeregowy

Postprzez wujek.maciek » 21 Wrzesień 2010, o 22:11

zamiast w czw, zrob sobie silowke w sobote. i nie rezygnuj z niej...dobre mieso zawsze sie przyda, nawet szachiscie :) plan wyglada w miare rozsadnie jak na rozwuchowy.

powodzenia
    http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=19225696&order=bd&change_view=1

wedzony rekin... na mase!
    Awatar użytkownika
    wujek.maciek
    Starszy szeregowy

Miasto: r-rz, ck on sh
    Data urodzenia: 27 03 1982

Postprzez Kickboxer » 21 Wrzesień 2010, o 22:41

dzieki :) no co do siłowni to właśnie tak zrobie, ogranicze do 2x w tyg chyba plan a/b tylko dodam jakieś cwiczenia najwyzej i w nd i sr walne silownie, bo treningi mi zamienili na wt,czw,sob ;)
    Kickboxer
    Starszy szeregowy

Postprzez Marchewka » 22 Wrzesień 2010, o 13:25

Demolka... niezłe %) .

Mnie tam przez jakiś czas "pepsi" nazywali bo wydychałem powietrze w sposób otwierania puszki %).
    Wierze w siebie, wierze w Ciebie , wierze w siebie,ciebie , wierze w to co robię!

Nie ma rzeczy nie możliwych, z wiarą w siebie przenosisz góry ;-).

Dlaczego ludzie nie rosną? - Bo nie wpier*****ą!
    Awatar użytkownika
    Marchewka
    Chorąży

Pochwały: 8
    Data urodzenia: 23 07 1996

Postprzez Kickboxer » 23 Wrzesień 2010, o 21:25

hahaha dlaczego?

day 12 & 13

Wczoraj udało mi się ogarnąć jako taki trening na siłowni, bo miałem chwilke czasu, po jednym ćwiczeniu na każda partie 5 serii 8-5 powt, bez szału, taki zapierdol w tym tyg, że ręce opadają.

Dziś byłem na treningu ale nic specjalnego sie nie działo, rozgrzewka później ćwiczenia w parach prawy,lewy prosty low kicki jakies proste kombinacje, zostalem chwile dluzej i posparowalem z trenerem, no ale dopóki nie przejde do zaawansowanych spowrotem i sekcji zawodniczej to treningi beda daremne :P
    Kickboxer
    Starszy szeregowy

Postprzez Kickboxer » 25 Wrzesień 2010, o 19:19

day 14 & 15

Wczoraj nuda, biegałem z obciążnikami na nogach. Dzisiaj przeprowadzony tzw rozpoznawczy trening o godzinie 10 dla poczatkujących, pisze rozpoznawczy bo to był taki zabójczy trening rozgrzewka i na koniec cwiczenia zabijały intensywnoscią, trenerzy przeprowadzają to po to chyba zeby sprawdzić silną wole i samozaparcie początkujących :P mnie sie podobało ;) przynajmniej wiem że po tej przerwie nie jestem aż taki zdechły ;) Zamówiłem pare pierdół w pn zapłace je to jak przyjdą to sie pochwale : rekawice z adidasa 12oz, chciałem 14 do sparingów ale nie znalazłem(to jest waga nie rozmiar-na sparingach z reguly sie stosuje cięższe rekawice, a później jak sie ubierze na turnieju gdzies 10oz które są najlżejsze to sami sie ludzie dziwią jaką mają szybkosc w łapach;)

oprócz rekawic -ochraniacze śródstopia, worek nowy, jakąś książke o technikach mt i kickboxing, zobaczymy co tam wypisują :D skakanke, ochraniacz szczeki podwójny, owijki buty do biegania, troche kasy poszło ale teraz juz mam cały potrzebny sprzet w domu, w nastepnym miesiacu zamowie sobie suple :)

ps. Chłopaki z mojego klubu ktorzy pojechali na MŚ w kickboxingu przegrali swoje walki, wina czesciowo trenerów, bo oni maja 15 i 16 lat, wiec trenerow sluchają. sa 3 rundy po bodajze 3min, u nas uczą - pierwsza runda rozpoznawcza 2 nastepne sie cisnie, tam chlopakom powiedzieli pierwsza runda ostro, a pozniej tylko punktowac i z tego punktowania wyszlo tyle ze obaj przegrali na punkty 2-1 :|
    Kickboxer
    Starszy szeregowy

Postprzez Marchewka » 25 Wrzesień 2010, o 21:34

Podwójny ochraniacz na szczękę? Przecież w niej nie da się walczyć
    Wierze w siebie, wierze w Ciebie , wierze w siebie,ciebie , wierze w to co robię!

Nie ma rzeczy nie możliwych, z wiarą w siebie przenosisz góry ;-).

Dlaczego ludzie nie rosną? - Bo nie wpier*****ą!
    Awatar użytkownika
    Marchewka
    Chorąży

Pochwały: 8
    Data urodzenia: 23 07 1996

Postprzez Kickboxer » 25 Wrzesień 2010, o 21:41

to zależy co kto lubi ;) nie mialem jeszcze podwójnego, pojedynczy mam w domu ;D
    Kickboxer
    Starszy szeregowy

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość