Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Menik - Ten nowy

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: Menik - Ten nowy

Postprzez Menik » 28 Wrzesień 2010, o 22:04

Ogólne spostrzeżenia
    Czas treningu 2 godziny 30 minut, Przejściowy plan treningowy
    Planowałem zacząć 10-tki i tak jakoś fatalnie ten trening wyszedl :ugeek:

Poniedziałek 27 Września 2010

Orbitek 5 minut. Bez rozciągania
    Zacząłem od podciągania 3x12 za kark

-Przysiady 5x10 - (60/70/80/90/95 kg) - Tym razem robiłem pełne przysiady do maksymalnego zejścia, liczyłem na lepszy efekt wyszło jak wyszło :roll:
    -Sciąganie linki wyciągu dolnego wolny chwyt 5x10 B/D
    -Wiosło 5x10 (50/55/60/65/70/) (maszyna smitha) +/-5 Miernie
    -wyciskanie plaska 5x10 (40/50/60/70/80 kg) - Wąski chwyt, Nieźle
    -butterfly 5x10 (b/d) - j/w
    -uginanie łapek ze sztangą 5x10 b/d -

Informacje uzupełniające
    Trening fatalny, nic nie odczułem i z czasem średnio wyszło, muszę coś na jutro wymyślić bo jak ten trening powtórze to będzie fatalnie....

Suplementacja
    Rano 4 caps, po treningu 4 caps kreatyny + 4 caps aminokwasów, + carbo w trakcie
    Menik
    Chorąży

Pochwały: 6

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Menik » 29 Listopad 2010, o 19:36

Miałem 2 tygodnie przerwy i ciężary poszły się je.... chorowałem,
    Ostatni tydzień robiłem split żeby trochę podtrzymać formę ale nie było konkretnej rozpiski, teraz lekki powrót na FBW, pierwszy trening dziś był i już było ciężko, zmęczenie, co serie oddychałem jak słoń.

Miał być plan zaprezentowany w dziale "trening"
    Dzielony małe-duże

1 DT (Big)
    Przysiady 5x10
    poręcze 4x15
    skos+ 4x10 (chwyt szer. barków)
    MC 4x15
    wiosło (wyciąg) 4x15

2 DT (Small)
    Wycisk sztanga stojąc (*klata, nachwyt) 5x15
    sztanga wzdłuż tułowia (szeroki nachwyt) 3x10
    franca siedząc (sztanga) 3x12
    prostowanie (wyciąg, podchwyt) 3x12
    uginanie (sztanga podchwyt) 3x15
    uginanie w opadzie (hantle) 3x15

2 DT (Big)
    Przysiady 5x10
    poręcze 4x15
    skos+ 4x10 (chwyt szer. barków)
    MC 4x15
    wiosło (wyciąg) 4x15

Ale trochę zmieniłem, więc tak

Po przyjściu na trening 10 minut sam stretching, dalej były przysiady zrobiłem 5 serii po 15 powtórzeń
    (65, 75, 85, 95, 105), strasznie się zmęczyłem, więc zamiast wykroków było uginanie nóg leżąc na brzuchu 3 serie. Później nadszedł czas na klate, tu się strasznie podłamałem bo liczyłem na większe spięcie, najpierw poręcze 5 serii po 15 powtórzeń (5, 7,5, 10, 12,5 17) i skos dodatni 3 serie chwyt na szer. barków najpierw 2 serie po 15 na małych ciężarach (50,55) i 3 seria 6 powtórzeń 75 kg
    na koniec zabrałem się za plecy tu nie było źle 1 seria podciągania x12 na rozgrzewkę i wejście na martwy, 5 serii po 10 (70,80,90,100,110) dalej wiosło na maszynie smitha* podchwyt, 3 serie, skończyłem na 70 kg, i tym akcentem zakończyłem trening.

Jak już wspomniałem klatka średnio wyszła do reszty bez zastrzeżeń.
    Nie krytykujcie ciężarów bo dopiero wracam.

Pzdr.
    Menik
    Chorąży

Postprzez rafimoc » 29 Listopad 2010, o 19:47

pomalu do przodu, nic na sile:)
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Postprzez Michał » 30 Listopad 2010, o 12:11

stretching po treningu przed zrob rozgrzewke, wymachy itp a rozciaganie po treningu.
    Sterydy to nie sposób na niedożywienie !!!
    obrazek
    Kliknij obrazek, aby powiększyć
    Awatar użytkownika
    Michał
    Generał broni

Pochwały: 101

Postprzez Menik » 18 Grudzień 2010, o 16:02

Pokuszę się na opisanie relacji z dzisiejszego treningu. Tylko wcześniej przypominam, że jeszcze nie wróciłem i kondycja i siła są wciąż w tyle.

Po przyjściu na siłownie lekka rozgrzewka nóg prostowanie na maszynie 3x20, i wymachy sztangą.

1.a) Przysiady - (90,100,110,120,115,120) - powt - (6,6,6,1,6,2)
    Przy 120 kg się zachwiałem (złe obuwie) i nie dałem rady się podnieść, przy drugim podejściu 2 powt. były bez problemów, mogłem robić więcej ale w planie było 5 serii
    2.a) Wykroki 4x20 ciężar b/z 17 kg
    bez większych problemów

1.b) poręcze (15,20,25,27,30) - 5x 6 powt
    ostatnia seria już sprawiła problemy
    2.b) skos + (45,55,65,75) - powt- (10,10,10,8)
    ostatnia seria ost. powt z pomocą
    3.b) wycisk hantli na przemiennie (26,30,34,37) - powt - (20,20,20,16)
    Wszystko jak zaplanowałem

1.b) Podciąganie na przemienne za za kark i do klaty, 14 powt. ciężar własny
    bez problemów
    2.b) MC - (80,90,100,110,120,130) - powt (8,8,6,6,6,2)
    bez szaleństw
    3.b) wiosło jednorącz (26,30,37,40) - powt 4x10
    jak wyżej

Ogólnie gdyby nie brak kondycji trening wypadł by dobrze, ale nie jest źle po powrocie do domu padłem na 45 minut, trening trwał 2 godziny 10 minut z przerwami 90 sek między seriami, i 120 sek między ćwiczenia.
    Pełne skupienie na treningu.
    Menik
    Chorąży

Postprzez valdunn » 25 Wrzesień 2021, o 20:56

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
    geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
    hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
    journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
    kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
    сайтlargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
    nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
    papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
    rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
    stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
    valdunn
    Marszałek

Pochwały: 1
    Data urodzenia: 03 05 1984

Poprzednia

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość