Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Relacja OLIVER - 05.11.11 reON

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: Relacja OLIVER - celujemy w --> MASĘ.!!

Postprzez Oliver » 15 Marzec 2010, o 21:02

no nie wiem ostatnio więcej chodzę zajarany jak bąk niż poddenerwowany:))
    mam też taką teorię, że organizm jak nabierze za dużo fatu to włącza się taka "lampka awaryjna"
    i zaczyna pobierać fat przez co nie jestem głodny i nie mam apetytu, już raz takie coś mi się zdarzyło,
    i wtedy zleciało mi 5kg fatu w przeciągu 2-3tyg:) obwody nóg, ramion czy klatki i barków się nie zmieniły, z brzuchu zleciało wtedy sporo
    bo głównie tam mi się odkłada fat (dolna partia).
    ale nie wiem, póki co robię przerwę od diety, trochę żołądek odpocznie.
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez GIGNFR78 » 15 Marzec 2010, o 21:22

Poczytaj o Montigniac'u . Ja się tak żywie od 8 lat.
    Forma i treść ważniejsza niż liczby.
    youtube.com/watch?v=N4txinHPCn0&feature=related tandem 93 hardcord
    youtube.com/watch?v=g4H5gRATnOA 113feat-vitry-allstar na zielonym motorze to ja.
    GIGNFR78
    Starszy sierżant sztabowy

Pochwały: 9
    Miasto: chorzów
    Data urodzenia: 28 11 1978

Postprzez Kwachu » 16 Marzec 2010, o 07:47

No 5kg fatu to Ci w zyciu nie poszło, woda/miesnie i pewnei jak przestaleś jesc to organizm zdecydowanie bardziej się opróznił.
    GIGNFR78 - wszyscy juz wiedzą o tym sposobie
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Pochwały: 112

Postprzez Oliver » 16 Marzec 2010, o 08:35

mięso na pewno wtedy nie zeszło;)
    możliwe że woda+fat bo i mniej wody piłem tak samo jak teraz, wcześniej po 4L ponad nawet.
    teraz jak w 3L się zmieszczę to jest dobrze...
    no nic trzeba przeboleć znowu, tak jak mówię, zwalam na "dostrajanie organizmu"
    bo diety monotonnej nie miałem zdecydowanie, zwłaszcza, że dość niedawno zdecydowałem się na te warzywa i owoce.
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez GIGNFR78 » 16 Marzec 2010, o 08:39

Ogranizm musi się przyzwyczaić do zmianu trybu żywienia.
    youtube.com/watch?v=g4H5gRATnOA 113feat-vitry-allstar na zielonym motorze to ja.
    GIGNFR78

Postprzez Oliver » 16 Marzec 2010, o 10:04

GIGNFR ja widzę, że Ci się lektury pomyliły, ja żółtodziób i dopiero z dietą zaczynam, że muszę się przyzwyczajać?;>
    póki co pauzuje relacje;) muszę wybiec z tego dołka.
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez GIGNFR78 » 16 Marzec 2010, o 10:06

Oki nie bede radzić.
    GIGNFR78

Postprzez Kwachu » 16 Marzec 2010, o 16:38

Oliver - skoro nie ma stymulacji miesnia to, zaczyna sie kurczyc, bo taka masa mięsiowa jest jedynie obciązeniem dla organimzmu, wdodatku jest wysoko kaloryczna.
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Pochwały: 112

Postprzez Oliver » 19 Październik 2010, o 11:16

Panowie... przyszła pora na powrót do relacji:) jak na spowiedzi muszę chyba streścić co się działo przez ten czas...
    bardzo wręcz smutna historia... dotyczy spadków masy:(:P
    w kwietniu poznałem moją aktualną lubę... i jestem jednym z wielu przykładów do czego prowadzi reakcja na piękne i miłe panie:P
    siłownie zaniedbałem, jedzenie zaniedbałem, wyjechałem w wakacje do roboty sezonowej... tam jedzenie było...
    no cóż:P wstyd się przyznać:P 1-2 do max 3 posiłków dziennie.... i to głównie na fast foodach... z 92kg spadłem do 78kg...
    od września wziąłem się z powrotem do dzieła:) chcę znowu być wielkim skur****:P aktualna waga to 80,5kg :)
    także na nowy początek wróciła moja kochana dieta, zdziwicie się ale tęskniłem za tym żarciem masakrycznie:D
    na początku ciężko było na treningach... katorga dosłownie... 3x w tyg i to ciężko... moje 5x poszło w niepamięć...:P
    ale jakieś 2-3tyg temu nastąpił przełom:) siła, koncentracja, wytrzymałość wróciły... i nie tyle co wróciły, ale i mocno podskoczyły:)
    co mnie wręcz ogromnie zdziwiło...zwłaszcza jeżeli chodzi o siłę...
    obwody po spadkach totalnie spadły... z łapki 43,5cm do 38cm, pas na plus bo z 93cm na 82cm:) okablowanie ładnie mi powyskakiwało:)
    ale ubolewam nag nogami:( 40cm w łydce i 60cm w udzie:( powiedziałem sobie nigdy więcej prac sezonowych...
    ale tak jak mówiłem, był nawrót... i wszystko idzie potężnie w górę, wiedziałem, że po spadkach mięśnie są wysycone i na nowo szybko nabierają masy ale nie wiedziałem, że aż w takim tempie...:) łapka już 40,5cm, udo już 63cm, łydka 41cm, kark 42cm:)
    do tego jestem ciągle głodny, ilości jedzenia jakie pochłaniam są wielkie, mój obiad to 200g ryżu i 5 kotletów z piersi kuraka...
    kupuje opakowanie cyców i mam je na jeden dzień, ryż już kupuje na wagę bo się nie opłaca mi w opakowaniach...:)
    planuje wejść na jakiś cykl:) oczywiście suplementacja, w żadnym wypadku SAA...
    ktoś pomyśli "skoro tak dobrze idzie masa to po co robić cykl?" otóż po to, aby to całe jedzenie, potencjał na żarcie...
    się nie zmarnował, chcę wykorzystać ten moment i zwiększyć predyspozycje na przyswajanie składników odżywczych:)
    To taki mały wstęp mili koledzy:) w następnym dłuższym poście opiszę trening, dietę i suplementację:)
    Pozdr i liczę na zainteresowanie:)

PS: cholera długi referat... soorki:D respekt dla tych co przeczytają:P
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez cooler_102 » 19 Październik 2010, o 11:27

oj szoku doznalem :D zainteresowanie bedzie, az nie wiem co powiedziec oliver. trzymam kciuki ;) :P
    co do cyklu to chyba dobrze myslisz, roztrenowales sie , ruszylo wszystko i szkoda teraz potencjalo, bo chyba jest w szczytowym punkcie.
    wrzuc trening, diete i suple :)

pozdro i ogien!!! :D
    "Bóg nie zdejmuje ciężarów, wzmacnia tylko plecy"

Bądź hardcorem!!! wspomóż Stwórce

KAWASAKI ninja ZX-9R 2001 !!!

SUPERBIKE\brzytwa
    Awatar użytkownika
    cooler_102
    Major

Pochwały: 30
    Miasto: kępno
    Data urodzenia: 09 02 1988

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość