Kulturystyka, fitness, trójbój siłowy, dwubój, sztuki walki, strongman czy inne sporty siłowe to nie tylko sam trening. To również odpowiednia dieta która jest podstawą w tym sporcie.
Moderator: Michał Bodzioch
przez arteczek7 » 30 Październik 2010, o 20:34
witam od razu powiem ze nie trzymam jakies scisłej diety gdzyz nie mam mozliwosci:( staram sie jesc poprostu jakies lepsze posilki ale jak sie dowiedzialem nie robie tego z glowa takze niech ktos kto jest w temacie pomoze mi tej glowy uzyc:D jestem strasznie wybredny dlatego zywie sie glkownie piersia ryzem i makaronem... ryz byl na snadanie i podobno to blad takze czy moze to wygladac tak ze bede szamal na sniadanie omleta lub platki z maslanka po ty bedzie porcja gainera potem inne posilki typu makaron itd przed treni 100 ryzu i piers po bcca krea gainer po chwili ryz z jabl;kami? czy cos takiego ma sens? jakie zmiany? z gory dzieki wszystkim za pomoc
-
arteczek7
- Starszy szeregowy
-
Prezenty!
Uwaga! -
Rozdajemy prezenty! -
Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!
przez
Vito
Cześć!
Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik!
Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!
Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!
REGULAMIN:
- Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
- W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
- Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
LISTA PREZENTÓW:
- 3x Rękawiczki do ćwiczeń
- 3x Pas kulturystyczny
- 3x Shaker
- 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
Życzymy szczęścia!
Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
-
Vito
- Administrator
przez arkadiusz » 30 Październik 2010, o 21:03
Dlaczego nie masz możliwości ścisłej diety??
Mama nie pozwala?
Sam sobie zrób jak np ja..
Mało kasy??
a ma gainera to kasa jest?.
-
arkadiusz
- Starszy sierżant
-
- Pochwały: 1
- Miasto: lubelskie
- Data urodzenia: 20 04 1993
przez arteczek7 » 31 Październik 2010, o 10:07
nie pomyslales ze ktos moze pracuje? i co powiem szefie sory pojade na godz do domu ryz opier..?? chodzi mi zeby ktos mi powiedzial ktory z tych posilkow kiedy lepeij jesc a nie robil kazanie na temat diety pzdr
-
arteczek7
- Starszy szeregowy
-
przez arkadiusz » 31 Październik 2010, o 10:17
Duzo osób z tego forum pracuje i jakoś dają rade..
Przerwę jakąś masz czy coś..
-
arkadiusz
- Starszy sierżant
-
- Pochwały: 1
- Miasto: lubelskie
- Data urodzenia: 20 04 1993
przez Lord » 31 Październik 2010, o 10:52
litości
bierzesz jedzenie do pracy w pojemniku i jesz
nikt Ci nie powie ile czego masz kiedy jeść bo nie jest jasnowidzem
rozpisz mniej więcej cały dzień z godzinami co i jak jesz?
Cel: 100+ kg, plecy jak szafa i na brzuchu krata
-
Lord
- Generał broni
-
- Pochwały: 63
przez slim shady » 31 Październik 2010, o 11:35
No pain, no gain !
-
slim shady
- Chorąży
-
- Pochwały: 80
- Miasto: Szczecin
przez Kwachu » 31 Październik 2010, o 12:00
arteczek7 - skoro tak to przezuc sie an szachy albo pink ponga tam nie trzeba w ogole jesc, ten sport bedzie dla Ciebie odpowiedni.
-
Kwachu
- Generał broni
-
- Pochwały: 112
przez arteczek7 » 31 Październik 2010, o 12:36
slim shady- dzieki za link:Pco do reszty szachy fajna gra ale dzieki:P chcesz to graj:P potrzebowalem tylko odpowiedzi na pytanie takie jak na poczatku a tu jak zwykle kazdy zjadl wszystkie rozumy i jest madry:D no ale coż to czy trzymam scisla diete czy nie to juz chyba moja indywidualna sprawa chcecie to jedzcie w pracy co chcecie nikt wam nie broni ale zostawcie to dla siebie:)chodziło mi czy ryz nadaje sie na sniadanie czy go czyms zastapic a jesc go przed i po treningu jesli ktos moze odp konkretnie to thx:]
-
arteczek7
- Starszy szeregowy
-
przez Lord » 1 Listopad 2010, o 15:58
najlepiej na śniadanie owsiankę+jajka
ale jak zjesz ryż z mięsem to też będzie dobrze
ryż+kurczak przed i po treningu
Cel: 100+ kg, plecy jak szafa i na brzuchu krata
-
Lord
- Generał broni
-
- Pochwały: 63
przez Michał » 2 Listopad 2010, o 14:42
arteczek7 napisał: no ale coż to czy trzymam scisla diete czy nie to juz chyba moja indywidualna sprawa c
koledzy po prostu chca doradzic Ci jak najlepiej abys mial jak najwieksze efekty. Co Ty juz z ta wiedza zrobisz to tak jak mowisz Twoja indywidualna sprawa
Sterydy to nie sposób na niedożywienie !!!Kliknij obrazek, aby powiększyć
-
Michał
- Generał broni
-
- Pochwały: 101
-
Wróć do Dieta i Zdrowe Odżywianie
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość