Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Sprzęt do siłowni
  • Pas wibracyjny Vibro-Therm

Dobrze wyposażona siłownia to podstawa sukcesu. W dziale wszystko na temat sprzętu do siłowni, czyli: ławki, wyciągi, obciążenia, sztangi, hantle, gryfy, sztangielki, atlasy itp.

Moderator: Michał Bodzioch

Pas wibracyjny Vibro-Therm

Postprzez bartek832004 » 9 Listopad 2010, o 17:46

witam. mam zamiar kupić sobie Pas wibracyjny Vibro-Therm na allegro tylko jestem ciekaw waszych opinii na ten temat. może ktoś z Was tego używa i będzie wiedział czy się opłaca kupić czy nie. a chodzi mi o stratę trochę tłuszczyku z brzucha. oto link http://allegro.pl/pas-wibrujacy-vibro-t ... 92245.html
    Awatar użytkownika
    bartek832004
    Plutonowy

Miasto: 1993
    Data urodzenia: 20 11 1993

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Re: Pas wibracyjny Vibro-Therm

Postprzez NightKing » 9 Listopad 2010, o 18:55

na strate tłuszczu to najlepsza jest dieta redukcyjna i aeroby + ewentualny trening na siłowni
    takie coś to ci tłuszczu nie spali, raczej się troche spocisz, nic więcej
    Dziennik Treningowy http://www.kulturystyczni.pl/viewtopic.php?f=14&t=2050
    Ból jest chwilowy, duma jest wieczna...

"w tym sporcie czas jest najlepszym dopingiem..."

"nie idź za tłumem, bo do niczego nie dojdziesz..."
    Awatar użytkownika
    NightKing
    Generał brygady

Pochwały: 56

Postprzez Lord » 9 Listopad 2010, o 22:03

ściema ;)
    Cel: 100+ kg, plecy jak szafa i na brzuchu krata :)
    Awatar użytkownika
    Lord
    Generał broni

Pochwały: 63

Postprzez bartek832004 » 12 Listopad 2010, o 11:45

hee. spodziewałem się takich odpowiedzi ale dzięki. :)
    Awatar użytkownika
    bartek832004
    Plutonowy

Miasto: 1993
    Data urodzenia: 20 11 1993

Postprzez arkadiusz » 13 Listopad 2010, o 15:26

Lipa
    arkadiusz
    Starszy sierżant

Pochwały: 1
    Miasto: lubelskie
    Data urodzenia: 20 04 1993

Postprzez kanga » 3 Grudzień 2011, o 23:00

Ja używam go dziś pierwszy dzień,czyli dwa razy,może lipa,jak ktoś napisał,ale jakie efekty da to nie wiem,jak na razie strach przez pierwsze parę minut,bo ja nie lubię podłączania się;) do prądu,ale fajny relaks,po pierwszym użyciu stres przed używaniem minął po paru minutach,coś daje na pewno,bo poci się brzuszek,a uczucie takie śmieszne,ale myślę,że coś na bank pomaga,jak czytałam zanim zamówiłam,to pisały dziewczyny,ze bez ruchu nie da nic,ja jeszcze miesiąc nie powinnam ćwiczyć przez operację,choć mam nadzieję,że hoola hop da coś do tego,bo raczej mogę,a na bank spalę tłuszcz akurat z brzuszka i w sumie to myślę,że coś daje.Wiadomo,jak ktoś się nawpierdziela fast foodów itp,to pas wiele nie zdziała,mam nadzieję,a raczej jestem pewna,że przy delikatnej diecie coś mi pomoże,czekam na inne opinie,ja się zjawię za miesiąc lub dwa,albo w ogóle jak zobaczę efekty,bo u mnie z dietą kiepsko,najdłużej trzy tygodnie :( A może ktoś dopisze swoje relacje,bo sama jestem ciekawa?Pozdrawiam :)
    kanga
    Szeregowy

Postprzez Purina » 3 Grudzień 2011, o 23:03

Uhm, z samego brzucha spalisz tłuszcz? To powodzenia :P Delikatna dieta, to znaczy jaka? :)
    Były dziennik treningowy:
    http://www.kulturystyczni.pl/dziennik-treningowy-puriny-d-t4259.html
    Awatar użytkownika
    Purina
    Podpułkownik

Pochwały: 17

Postprzez kanga » 3 Grudzień 2011, o 23:04

Dodam tylko,że zamawiając go,miałam nadzieję,że jest na baterie,bądź jakiś akumulator,jest na prąd,a że zamawiał mi ukochany,nie wybrzydzam,bo nie wiem,czy takie istnieją,ale kiedyś obiło mi się o uszy,że można w nim spać,więc chyba takie istnieją,bo ten akurat trzeba po max. 25 minutach wyłączać,a potem odczekać i włączać za pół godziny :(
    kanga
    Szeregowy

Postprzez kanga » 3 Grudzień 2011, o 23:10

Purina-delikatna dieta,czyli ja wyzbyłam się masła,w ogóle żadnej margaryny,nie jem smażonego,ziemniaki rzadko,raczej ryż,kaszę,niewielkie wyrzeczenia,ale jednak,a,jeszcze białe pieczywo to już w ogóle unikam go jak ognia,chodzi mi o to,że się nie głodzę.Czemu śmiejesz ze spalania tłuszczu z brzucha?Ja przytyłam ogólnie,ale mam chyba tą "otyłość brzuszną" i tylko tam chcę "zmaleć" to moja zmora.A skąd wzięłaś się na forum?Pozdrawiam :)
    kanga
    Szeregowy

Postprzez kanga » 3 Grudzień 2011, o 23:25

A może Ty masz jakaś dietę cud dla krótko wytrzymujących głodówkę?Bo ja przez przypadek weszłam na to forum,a ćwiczyć nie mogę jeszcze,bo miałam laparotomię:( Zresztą ćwiczyłam brzuszki,doszłam (przed operacją) do 100 brzuszków i nic nie dały przez miesiąc,a wyczytałam,że spala się wtedy węglowodany najpierw,czyli coś,co organizmowi najbardziej potrzebne,a to nadrobi sam szybko,mięśnie podobno się utworzą,ale pod fałdą tłuszczu,więc nie będzie ich widać.Dla mnie ogólnie jest tragedią to,że ważyłam 58 kilo przy wzroście 170 i byłam nie chuda,tylko przeciętna,po dziecku znów 58,a dwa lata po porodzie zaczęłam tak tyć,że w tej chwili ważę 71 kilo,czyli jakby przez dwa i pół roku przytyłam 13 kilo :( Martwi mnie to,bo rocznie to z siedem kilo,mam problemy z hormonami,ale leczę się już pół roku i względem wagi nic nie rusza,wręcz przeciwnie,w górę.
    kanga
    Szeregowy

Następna

Wróć do Sprzęt do siłowni

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 1 gość