Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
Lord napisał:dokładnie bo cykl to nie mtea+odblok za 100zł
*w trakcie cyklu
1. Dymatize Elite Whey Protein Izolate(banana smoth), Olimp Whey Protein Complex 100%(ice coffee), Cyto Sport Complete Whey Protein(vanillia) - białka do uzupełnienia diety i po treningu
2. PVL Mutant mass, Optimum Nutritrion Serious Mass - w celu uzupełnienia posiłku ze względu na prace od środu do niedzieli w godzinach nocnych w klubie nie zawsze mam jak zjeść pełnowartościowy posiłek wiec używam tych supli.
3. Fit Best Line Carbo - po trenigu do bałka
4. Bcaa MYOGENIX 8caps -przed treningiem
5. Animal Flex - jedna saszetka dzinnie do sniadania
6. Animal Pak - jedna saszetka co 2 dni ( co 2 dni ze wzgledu na ogromna ilośc witamin)
7. Olimp Mag+b6 1 tab. rano
8. zincas forte 1 tab dzienie
9. Olimp Gold Omega 3 - 2x 1 caps
10. Olimp Gold Lecytyna Forte 1x1 caps
11. Super Pump 250 Gaspari, Shock Therapy Universal - czasem wypije przed treningiem jak mi kopa potrzeba
12. Olim Symimarol 2x1caps - profilaktycznie dla wątroby
13. Flexit Nutrend 1x6caps - łykam na wieczór już od dłuższego czasu dla wspomagania stawów.
*Po cyklu
1. V 12 Turbo SAN - zaczne pić przy ostatnim tygodniu cyklu
2. Cell Mass BSN - kreatyna razem z v12 do potrzymania jeszcze dokladnego połączenia nie mam ale mam jeszcze troche caszu zeby sie zastanowić
3. Novedex XT Gaspari - po clomidzie jako anty estrogen
4. Nitric oxider STS - di arginine i di cytruline pomaga utrzymać mase po cyklach na saa
5. BCAA XPLODE Olimp - jako antykatabolik
6. Tauryna Olimp - równiez jako antykatabolik
Ile dałeś za suple? (tak oko)
bez koksu jakies 2000
Dzast napisał:kurwa cooler_102 skoncz pierdolic moze ty sie nie znasz nie bende wam sie tutaj wypisywac co i jak paru ludzi widze ze jest tu spoko bo chca pomóc ale paru to same jakies leszcze co tylko sie wymadzaja ale mniejsza oto ja tylko sie chcialem zapytac jak dawkowac metke nie chcecie pomóc to nie narQ
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 1 gość