rafimoc napisał:Normalnie, ma czuc ciezar.
co z tego ze 8 cw. wykonywanych po sobie??
Spiac sie konkretnie na 1 obwod a potem moze odpoczywac, jaki to jest niby problem??
A wiekszosci aeroby sie nudza po tygodniu ze nie wspomne o "trzymanej" diecie...
przy 15pow to zadna wytrzymalosc..
Kondycja wzrosnie i prawidlowo.. tak ma byc.
Ale pot sie bedzie lal strumieniami i o to chodzi!! zeby byl ciezki wysilek fzyczny w stosunkowo krotkim czasie.
powiem Ci tak; chcesz przewrócic świat do gory nogami ,twierdząc że aeroby są bee! Tylko wszyscy liczący sie zawodnicy czy np Piotrkowicz ,czy Coleman itd opieraja spalanie fatu jednak na aerobach. Przepraszam jeszcze raz za szczerosc ,ale takie obwody sa dobre dla czytelnikow Men,s Health ,a nie kogos kto poważnie traktuje kulturystykę.Pokaz mi przykłady trenigow zawodnikow ,ktorzy trenują takim obwodem jak doradzasz może i ,tak trenuja ale jako chwilowa odskocznia ,albo jako trening po przerwie,po kontuzji ,jako chwilowe urozmaicenie ,ewentualnie ci ktorzy zaczynają przygode z siłownią.Byc moze sie myle nie upieram sie ale jak widac Ty nie lubisz aerobow ,a ja obwodow ,ktore probowałem(strata czasu) i jak dla mnie to jest dobre dla "Małysza" ,ale nie dla Kulturysty.JUz przy tradycyjnym splicie na rzeżbe tracimy siłe i mase ,a co dopiero od takiego treningu obwodowego.Moim zdaniem cała wypracowana masa pojdzie w łeb od czegos takiego.
Jestes jakims moderatorem i pewnie Ci sie naraziłem i zaraz skasujesz moj profil ,bo juz raz mnie stąd wykurzyliscie ,ale grzeje mnie to znajde sobie inne forum.