Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Masujemy panowie :D

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: Masujemy panowie :D

Postprzez cooler_102 » 18 Grudzień 2010, o 19:05

18.12.2010

[masa] całosciowy - małe partie

Unoszenie hantli bokiem 7,7,7/10pow.
    Arnoldki 10,10,10/10pow.
    Podciaganie sztangi łamanej do brody 14/12 19/10 24/10 27/10pow.
    seria łączona- uginanie sztangi łamanej i francuz hantlem
    24/8 _ 8,5/12
    24/8 _ 8,5/12
    24/8 _ 8,5/12

seria łączona- młotki i pompi tyłem w podporze o lawke
    10/10 _ 10x
    10/10 _ 10x
    10/10 _ 10x
    Pompki na poreczach 4x/ 3 serie

jak we wczesniejszych relacjach podaje samo obciazenie, bez ciezaru hantelet i gryfu ;)
    Ogolnie rzecz biorac ten trening to swietna sprawa:)
    oszczedzam jeszcze bareczki, no i nie szalalem z kg bo to pierwszy trening ta metoda ;)
    weszlo fajnie, intensywnosc wysoka bo obroty wysokie-tren 35 minut nie liczac rozgrzewki. Pompa jak nigdy masakryczna :) cwicze na sucho a tak spuchlem jak nigdy :) polecam.
    juz sie doczekac nastepnego treningu nie moge :)
    na koniec trica na poreczach zrobilem na dobicie- mysle ze dobrze bo klata prawie nic nie poczula a tricepsy dobilem na maksa, powolne cztery ruchy i bylo git. do planu chyba dorzuce wiecej seri i przedramiona ;)
    "Bóg nie zdejmuje ciężarów, wzmacnia tylko plecy"

Bądź hardcorem!!! wspomóż Stwórce

KAWASAKI ninja ZX-9R 2001 !!!

SUPERBIKE\brzytwa
    Awatar użytkownika
    cooler_102
    Major

Pochwały: 30
    Miasto: kępno
    Data urodzenia: 09 02 1988

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Kwachu » 19 Grudzień 2010, o 18:41

cooler_102 - co to za dziennik w którym nie opisujesz tego co najwazniejsze, czyli diety, o szczególowo skupiasz sie na treningu który nawet wykonany do d... bedzie przy odpowiednim odzywianiu dawal efekty.

Chyab musimy wprowadzic restrykcyjne zmianyw dziale bo prowadzone dzienniki sa opisami treningów a nie całego waszego "kulturystycznego zycia"
    czsemu nie dajecie zdjec posiłków/film z treningów/ zdjecia supli odzywek/swoje fotki/ opisy o której chodzicie spac o której trenujecie itd
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Pochwały: 112

Postprzez cooler_102 » 19 Grudzień 2010, o 21:12

niektorzy nawet porzadnego treningu nie wpisuja tylko jakies ochlapy jakby napisane przed lekcja na kolanie...
    kwachu mozna dlaczego nie :) ale jak widzisz nie ma takiego zainteresowania i po co pisac i sleczec nad czyms czego nikt czytac nie bedzie. poza tym jesli akurat ja pracuje w trybie dwuzmianowym a czesto trzy to sam kombinuje zeby to ogarnac a co dopiero pisac i tlumaczyc dlaczego tak a nie inaczej, a i tak znajdzie sie jakis wszechwiedzacy 15letni "marchewka" ktory mnie pouczy :d haha
    na powaznie, nie mam checi bawic sie w to, dziennik moge zamknac jesli jest zle prowadzony.
    fotki, filmy, troche z zycia i odczuc oraz sam trening owszem. wiecej? nie bardzo stary.
    ale filmy i foty z trena tez jak sie ociepli bo teraz na animala w piwnicy jade bo zimno ;) nie kazdy chodzi na cieplutka publiczna silke.
    sie rozpisalem :)

SUPERBIKE\brzytwa
    Awatar użytkownika
    cooler_102
    Major

Postprzez Góral » 19 Grudzień 2010, o 21:15

nie przejmuj się ja ostatnimi czasy trenuję przy pogodzie na salce -20 :(
    normalne, ale pamiętaj prawdziwi fighterzy i kafary trenują po stodołach piwnicach i strychach, a nie w komercyjnych siłowniach. :D:D
    http://www.kulturystyczni.pl/goral-czyli-jak-chlopak-chce-zostac-mezczyzna-t3705.html - Zapraszam. :)
    Awatar użytkownika
    Góral
    Chorąży

Pochwały: 17

Postprzez cooler_102 » 19 Grudzień 2010, o 21:18

Czy ja mowie, ze sie przejmuje ? ;)
    no ale co tam by bylo widac jak ubrany jestem ;) :P
    wiosna to co innego, koszuleczka czy top i jazda.
    czekam na wypowiedz kwacha ;) cisz mi tu ;) joke ;)

SUPERBIKE\brzytwa
    Awatar użytkownika
    cooler_102
    Major

Postprzez rafimoc » 19 Grudzień 2010, o 21:58

Kwachu - dziennik jest prowadzony dla samego siebie czy dla publicznosci??

To tak jakbym w swoim dzienniku (zeszycie A4) dawal zdjecie tego co jem :D i jak wygladam.

Ciezary sa wyznacznikiem progresji treningowej i oprocz tego mozna zapisywac obwody, wlasne przemyslenia, a nawet co mi smakuje a czego unikac (w przypadku stricte kulturystycznej postawy).
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Postprzez Góral » 19 Grudzień 2010, o 23:29

takie wrażenie odczytałem, ale tak rafi racja, kwachu zbyt duże wymagania. .
    http://www.kulturystyczni.pl/goral-czyli-jak-chlopak-chce-zostac-mezczyzna-t3705.html - Zapraszam. :)
    Awatar użytkownika
    Góral
    Chorąży

Pochwały: 17

Postprzez Kwachu » 20 Grudzień 2010, o 10:40

Akurat napisałem to w dzienniku cooler_102 ale pzredstawiałem swoje zdanie dla wszytskich prowadzacych dziennik

rafimoc - chyba dla siebie i dla ludzi z forum...:)

Ps. Moze kiedys uda mi sie załozyc tutaj dzienniek to postaram sie zobrazować jak to widze, narazie jednak brakuje mi czasu i ochoty a i wszytsko nei ejst dopiete na ostatni guzik.
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Pochwały: 112

Postprzez cooler_102 » 20 Grudzień 2010, o 10:45

Kwachu napisał:Akurat napisałem to w dzienniku cooler_102 ale pzredstawiałem swoje zdanie dla wszytskich prowadzacych dziennik

rafimoc - chyba dla siebie i dla ludzi z forum...:)

Ps. Moze kiedys uda mi sie załozyc tutaj dzienniek to postaram sie zobrazować jak to widze, narazie jednak brakuje mi czasu i ochoty a i wszytsko nei ejst dopiete na ostatni guzik.

ja nie mam nic przeciwko takim pwisom ;) to w komcu forum ;)

dla siebie i dla ludzi z forum, kazdy moze cos dopowiedziec w treningu, badz tez czegos nowego sie dowiedziec.

kwachu- Tobie brakuje czasu i ochoty i nie wszystko masz dopiete na ostatni guzik. moze nie tylko ty, wiec po co wypisywac wszystko? sam widzisz, ze to nie takie latwe;) zeby wszystko ogarnac, tak zeby mialo rece i nogi i jakis jas wzorujac sie na nas nie zrobil sobie kuku- z suplami, dieta.

SUPERBIKE\brzytwa
    Awatar użytkownika
    cooler_102
    Major

Postprzez cooler_102 » 20 Grudzień 2010, o 14:36

20.12.2010

[masa] całosciowy - duze partie

Siady 34,44/10 55,65/8 72/6 34/15

WL na czterech plaszczyznach stalym ciezarem 48kg
    plasko 10pow
    duzy skos 6pow
    sredni skos 8pow
    maly skos 10pow

Porecze 6x 5x 5x 5x 5x

Wiosłowanie podchwytem 48/12 58/10 72/10 75/10 48/15

Drążek podchwytem 6x 6x 6x 6x 6x

trening calkiem ok choc na klate malo kg dalem bo nie wiedzialem jak pojdzie i zawiodlem sie bo lekko... :x mialo byc 10,5,5,10 a wyszlo lekko 10,6,8,10... nie chcialemn nic zmieniac, na nastepmym trenie ciezar w gore. Ale porecze zrobily swoje przy klacie ;)
    wioslo poprostu swietnie :)
    drazek tak sobie ale nie odpuszczalem, po 6 razy ale 5seri zrobilo swoje;)

SUPERBIKE\brzytwa
    Awatar użytkownika
    cooler_102
    Major

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość