Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Zdjęcia
  • Marchewaa

W galerii zdjęć można prezentować nasze zdjęcia, fotki z zawodów, imprez, treningów, siłowni itp. Zobacz jaką formę prezentują użytkownicy forum kulturystyczni.pl

Moderator: Michał Bodzioch

Marchewaa

Postprzez Marchewka » 9 Styczeń 2011, o 17:08

Wzrost,waga : 170cm , 65kg
    Staż na siłowni : coś ponad 1 miesiąc z gdzieś 2-3 miesącami przerwy xD... Przez zawody w kick-boxingu,świąt, chorób. Ogółem szkoda gadać :D . Ale nowy rok to i nowe postanowienie "nie ma opier.... się" ;].

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Własna krytyka : słabe nogi, plecy, bicepsy ,przedramię, brzuch (zima :D)

Co myślę że jest ok : klata,triceps i kaptury (na pompie),

Zdjęcia oczywiście bez pompy. Ogółem słaba forma, byłem 2 razy chory, były święta, wolne nie miałem dostępu do siłowni obiecuję że się poprawię ;-D.

+ Dość słabo pozuję szczególnie jeśli chodzi o plecy, bez luster po prostu nie potrafię dobrze w 100% napiąc plecki ; p. A i jeszcze pózniej dodam zdjęcia na pompie na siłowni , o wiele lepiej wtedy wyglądam, szczególnie triceps ;-).
    Wierze w siebie, wierze w Ciebie , wierze w siebie,ciebie , wierze w to co robię!

Nie ma rzeczy nie możliwych, z wiarą w siebie przenosisz góry ;-).

Dlaczego ludzie nie rosną? - Bo nie wpier*****ą!
    Awatar użytkownika
    Marchewka
    Chorąży

Pochwały: 8
    Data urodzenia: 23 07 1996

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Re: Marchewaa

Postprzez qlimax-_ » 9 Styczeń 2011, o 17:12

Ile w lapie masz?
    Zrobiłem krok w tył, ale zrobie dwa w przód
    Awatar użytkownika
    qlimax-_
    Chorąży

Miejscowość: Polska
    Pochwały: 3
    Miasto: M-ce

Postprzez Marchewka » 9 Styczeń 2011, o 17:14

W profilu mam wszystkie wymiary. Ogólem małe ;D . Skiepściłem pozowanie, heh. Do tego wystające łopatki xP. Mimo to jest postęp bo kiedyś plecy miałem jak dzieciak. A nawet nie tak dawno .
    Wierze w siebie, wierze w Ciebie , wierze w siebie,ciebie , wierze w to co robię!

Awatar użytkownika
    Marchewka
    Chorąży

Postprzez Marchewka » 9 Styczeń 2011, o 17:28

Będą jakieś oceny? ;D

Awatar użytkownika
    Marchewka
    Chorąży

Postprzez Oliver » 9 Styczeń 2011, o 17:31

nogi ujdą w tłoku, brzuch tragedia (miałem rację, że sporo wyższy BF od mojego aktualnego:)), ale nawet przy tym poziomie BF
    powinieneś mieć widoczne mięśnie brzucha, nie ćwiczysz go:) plecy dalej masz jak dzieciak (dla ścisłości dalej nim jesteś) także przyjdzie na nie czas, łapy rosną i rosnąć będą bo widać także nie stawiaj ich na priorytet, ćwicz te przedramiona bo ja chyba tyle to mam w nadgarstku, a na klatkę rób skosy obowiązkowo bo ciężko będziesz miał z górą w późniejszym czasie:)

PS: naucz się eksponować najszersze bo 4 fotka tragedia:P także powodzenia w dalszych treningach.
    Pozdr
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez Domazer » 9 Styczeń 2011, o 17:34

i ty chłopcze niegdyś do mnie sadziłeś się ?
    porażka
    ...wzoruj się tylko na tych najlepszych...
    Awatar użytkownika
    Domazer
    Starszy sierżant sztabowy

Pochwały: 11
    Miasto: Lubawa
    Data urodzenia: 16 06 1991

Postprzez Marchewka » 9 Styczeń 2011, o 17:37

Oliver napisał:nogi ujdą w tłoku, brzuch tragedia (miałem rację, że sporo wyższy BF od mojego aktualnego:)), ale nawet przy tym poziomie BF
    powinieneś mieć widoczne mięśnie brzucha, nie ćwiczysz go:) a na klatkę rób skosy obowiązkowo bo ciężko będziesz miał z górą w późniejszym czasie:)

PS: naucz się eksponować najszersze bo 4 fotka tragedia:P także powodzenia w dalszych treningach.
    Pozdr

Brzucha nie za bardzo widać ponieważ zostało dużo skóry, gdy złapię można niezle rozciągnąć ;D. Na klatkę do tej pory robiłem skos ze sztangielkami dzięki któremu ubytek między barkiem a klatką zniknął , teraz zabiorę się za sztangę na skosie.

Dzięki ;-).

Domazer o ile pamiętam nie sadziłem się do Twojego wyglądu, a tak poza tym to właśnie Ty pierwszy zaczołeś być nie miły.

Awatar użytkownika
    Marchewka
    Chorąży

Postprzez Oliver » 9 Styczeń 2011, o 17:56

Marchewka żadna skóra tylko ewidentnie jesteś zalany, takie tłumaczenie się jest porażką uwierz mi...
    nie widać mięśni brzucha bo się do nich nie przykładałeś i masz też zalane fatem co zresztą widać najbardziej na dolnej części brzucha.
    wiesz co to jest skóra na brzuchu? to jest tyle ile masz na bicepsie gdy go napniesz... reszta to jest fat, a pod tym wszystkim mięśnie,
    także głupio się nie tłumacz bo anatomii nie zmienisz a oszukiwanie siebie jest bezsensu:)
    co do klatki chodziło mi bardziej o środek a nie boki:)

Tylko mi się tu nie kłóćcie, nie chcę kolejnego domowego przedszkola:)
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez Zioło » 9 Styczeń 2011, o 17:57

No marchewka będę szczery.Na razie lepiej się z tym nigdzie nie pokazuj, ale to nie znaczy ze nigdy.Wytrwałości życzę.
    Jedna podstawowa zasada sportu siłowego:
    WIEDZ PO CO TO ROBISZ!
    Awatar użytkownika
    Zioło
    Podporucznik

Pochwały: 12
    Miasto: Szczerców

Postprzez Marchewka » 9 Styczeń 2011, o 17:59

No wiesz, zawsze miałem inne rozumowanie, bzdury wypisane w necie potrafią niezle namieszać w głowie ; p . Ale w końcu zima to i masa. Na lato myślę że będzie lepiej.
    W klatce chcę narazie zakryć obojczyk mięśniami i wyrzezbić dół klatki a pózniej środek.

Jeszcze takie coś dodam .

Image

Image

Druga fotka - lewa ręka nie napięta.

Nie myślałem że jest aż tak zle xP, patrząc na innych którzy dodają zdjęcia .

Awatar użytkownika
    Marchewka
    Chorąży

Następna

Wróć do Nasze Zdjęcia

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość