Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Zdjęcia
  • Bykos - Początki:))

W galerii zdjęć można prezentować nasze zdjęcia, fotki z zawodów, imprez, treningów, siłowni itp. Zobacz jaką formę prezentują użytkownicy forum kulturystyczni.pl

Moderator: Michał Bodzioch

Bykos - Początki:))

Postprzez Bykos » 10 Styczeń 2011, o 17:43

sa to poczatki, staz moze jest z hmmm... 4-5 misiecy ale to jest taki staz ze wiecej w nim przerwy bylo niz cwiczenia, systematycznie najdluzej cwiczylem rok temu po feriach bo ponad 2 miesiace. genetycznie jestem gruby wiec bf mam wyzsze, ok 20% i ta rzecz mnie troszke martwi. :oops:
    na forum mam ulozona diete na redukcje lecz nie posiadam srodkow by ja kontynuowac, nie przewidzialem ze tak drogo jednak mnie wszystko wyjdzie...
    teraz mysle leciec tak do matury jeszcze na mase, czyli dobre 4 miesiace cwiczyc bez przerw, tazke sezon w noge sie zacznie wiec treningi itp. W zeszlym roku wykluczony z meczow po powaznej kontuzji wsrodstopia ( przez to tak sie "spaslem" mowiac szczerze :? )"lekarz powiedzial ze zdrowy", na zdjeciu rendgenowskim bylo widac poprzesuwane kosci i do teraz lekko kulawie na noge, ale skoro zdrowy to zdrowy, to mozna cwiczyc:) :mrgreen: zaczna sie cieplejsze dni i woda zniknie z drog to na rower sie wsiadzie by spalac BF :D
    zdjecia plecow nie zrobie bo nie mam jak samemu, a tez jakosc tych fotek nei jest genialna bo samemu robiona i na dodatek telefonem wiec sory za jakosc.
    a coolera opinie znam wiec domyslam sie juz jego wypowiedzi 8-) :mrgreen:

http://img694.imageshack.us/i/zdjcie0094s.jpg/
    http://img84.imageshack.us/i/zdjcie0104u.jpg/
    http://img717.imageshack.us/i/zdjcie0095qx.jpg/
    http://img152.imageshack.us/i/zdjcie0100.jpg/
    http://img171.imageshack.us/i/zdjcie0103y.jpg/
    http://img254.imageshack.us/i/zdjcie0102s.jpg/
    http://img716.imageshack.us/i/zdjcie0099j.jpg/
    Awatar użytkownika
    Bykos
    Starszy szeregowy

Data urodzenia: 04 11 1992

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Re: Bykos - Początki:))

Postprzez Marchewka » 10 Styczeń 2011, o 17:56

A teraz stare jak i skuteczne - masa jest teraz rzeźba ;D.
    Nie ma sensu dalszego zalewania się, wybij fat i zacznij masować i dopiętą dietką. Chociaż i tak to niemożliwe abyś do wakacji się wyrobił więc możesz jeszcze trochę pomasować, ale pózniej napewno długa rzezba.

Ogółem nie jest tragicznie, ale jeszcze duużo pracy przed Tobą ; p.
    Wierze w siebie, wierze w Ciebie , wierze w siebie,ciebie , wierze w to co robię!

Nie ma rzeczy nie możliwych, z wiarą w siebie przenosisz góry ;-).

Dlaczego ludzie nie rosną? - Bo nie wpier*****ą!
    Awatar użytkownika
    Marchewka
    Chorąży

Pochwały: 8
    Data urodzenia: 23 07 1996

Postprzez Oliver » 10 Styczeń 2011, o 18:05

od razu walę prosto z mostu, przejdź na redukcje bo jesteś koszmarnie zatłuszczony....
    nie pogłębiaj błędu innych, zrób porządną redukcje a potem wejdź na masę...
    chyba byłeś większy niż teraz nie? bo widzę jakby obwisłą skórę ze sporym jeszcze tłuszczem, czy to może rozstępy?
    ja odradzam masę w tym stanie, że tak powiem...
    Pozdr
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez Bykos » 10 Styczeń 2011, o 18:26

teraz planuje albo przymasowac albo wlasnie redukcje.

szczerych wypowiedzi sie nie lekam wiec oliwiero smialo mogles walic:)
    znaczy nie wiem czy bylem wiekszy, bylem mniejszy bo o 10 kg zanim zaczlem cwiczyc, a to moze przez to tak wyglada bo mialem noge rozwalona i zaczalem znowu cwiczyc i jestem bardziej plaski. rozstepow nie mam bo tak szybko nie rosne, mam dopiero 18 lat i tyle treningow mialem razem z coolerem ze roslo wszystko co popadlo. bylo sie mlodym i glupim, teraz jest juz inaczej:D
    redukcji jako scislej diety nei zrobie bo nie zarabiam a ostatni wydatek na zakupy wyniosl mnie prawie 200 zl miesiecznie wiec drogo. ogranicze wegle i tluszcze, i tak to robie i moze dlatego na skorze tak to wyglada. wazylem 84-5 teraz kolo 82 juz waze wiec moze cos zlecialo. dane w profilu sa stare. nie mierze bo nie ma potrzeby a do tego narazie tluszcz moim glownym rywalem jest.

zdjec nog tez nei zrobilem bo w sumie nei sa mi potrzebne, genetycznei mam wielkie a teraz ciagle masujac na nich i treningi w noge i mecze w pierwszym skladzie wyrobily je jakos:)

bedzie sie teraz walczylo z tluszczem wiec moze sie wyrobi bo na brak masy nei narzekam, z checia bym ja oddal nawet troche by bylo lzej:)
    Awatar użytkownika
    Bykos
    Starszy szeregowy

Postprzez Oliver » 10 Styczeń 2011, o 22:09

ja szczerze radzę redukcję bo naprawdę masz sporo tłuszczu, który trzeba zgubić:)
    jak na moje oko powoli Ci się lipo zaczyna robić... także naprawdę pora na redukcję
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez cooler_102 » 10 Styczeń 2011, o 23:06

"a coolera opinie znam wiec domyslam sie juz jego wypowiedzi 8-) :mrgreen:"
    no to sluchaj :P klamco. ja ci zrobie fote plecow w sobote ;) teraz mam popoludnia takze nie zobacze tej mordy twojej : pietrek cie przegania powoli bierz sie :P

nie sciemniaj tylko pakuj systematycznie klocku :)

ps w taka pizgawice rozebrales sie w piwnicy?? lol musialo cie wziasc na te foty :D
    "Bóg nie zdejmuje ciężarów, wzmacnia tylko plecy"

Bądź hardcorem!!! wspomóż Stwórce

KAWASAKI ninja ZX-9R 2001 !!!

SUPERBIKE\brzytwa
    Awatar użytkownika
    cooler_102
    Major

Pochwały: 30
    Miasto: kępno
    Data urodzenia: 09 02 1988

Postprzez Bykos » 11 Styczeń 2011, o 15:57

oliver - jaki najlepszy trening na redukcje polecasz, bo kwachu polecil splita, ale nie podchodzi mi to, lecialem fbw ze zwiekszona iloscia powtorzen bo na duze parie po 20 na male po 25 i 3 serie ale to zajechac sie szlo... co najlepiej polecasz? bo dietke zmienilem obetne calkiem kalorie by stracic fat a potem mozna masowac:))

cooler - zaczniemy teraz sie brac za siebie bo lipno mi to wychodzilo, choroby, matury i inne gowna przeszkadzaly, teraz by mozna poki matury nie ma:D
    a co do pizgawicy bylo tak po goraco ze sie nei czulo nawet tego zimna:))
    Awatar użytkownika
    Bykos
    Starszy szeregowy

Postprzez Marchewka » 11 Styczeń 2011, o 16:58

Trening nie spala fatu, bierz trening jaki chcesz od zabijania fatu są aeroby i dieta.
    Wierze w siebie, wierze w Ciebie , wierze w siebie,ciebie , wierze w to co robię!

Nie ma rzeczy nie możliwych, z wiarą w siebie przenosisz góry ;-).

Dlaczego ludzie nie rosną? - Bo nie wpier*****ą!
    Awatar użytkownika
    Marchewka
    Chorąży

Pochwały: 8
    Data urodzenia: 23 07 1996

Postprzez Oliver » 11 Styczeń 2011, o 20:15

marchewka błąd, dobrana dobra intensywność treningu spala fat + aeroby + dieta, a dieta w tym najważniejsza:)
    też Ci polecam splita, ale i HST jest dobry ale to lekka wyższa szkoła jazdy:) zacznij od splita.
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez Bykos » 11 Styczeń 2011, o 21:38

dietka i aeroby sa podstawa, ale dobry trening tez swoje robi:D czyli najlepszy split jak kwachu mowil, na duze partie po 9 serii, na male po 4-5 i 20 powtorzen?
    czytalem o tym HST, ale nie probowalem, a splita sie kiedys lecialo na poczatku wiec moze da rade, bo caly czas lecialem FBW i na tym najlepiej sie czulem:)
    Awatar użytkownika
    Bykos
    Starszy szeregowy

Następna

Wróć do Nasze Zdjęcia

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość