Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • NIC SIE NIE BAĆ NA SZTANGE DOYEBAĆ!!czyli,wyznanie leszcza:)

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: NIC SIE NIE BAĆ NA SZTANGE DOYEBAĆ!!czyli,wyznanie leszc

Postprzez rafimoc » 26 Styczeń 2011, o 11:46

26.01.2011 - A10

Wgląd do poprzedniego treningu: nic-sie-nie-bac-na-sztange-doyebac-czyli-wyznanie-leszcza-t3555-10.html

Rozgrzewka (sklony,wymachy,kilka serii przysiadow rwaniowych z obciazeniem)

1.Przysiady ze sztanga na barkach:
    1. 20kgx20
    2. 60kgx2
    3. 80kgx2
    4. 100kgx2
    5. 110kgx10 (poprzednio: 105kgx10)

Wspiecia:
    180kg x milion pow

DD:
    1. 60kgx2
    2. 70kgx2
    3. 80kgx10 (poprzednio: 75kgx10)

Uginanie jednonoz:
    2 sztabki x2
    3 sztabki x2
    5 sztabek x2
    7 sztabek x10 (poprzednio: 6sztabek x10)

MC:

1. 20kgx20
    2. 60kgx2
    3. 80kgx2
    4. 100kgx2
    5. 110kgx10 (poprzednio: 105kgx10)

Drazek podchwytem:

1. ww x5
    2. ww +2,5kg x2
    3. ww +5kg x2
    4. ww +10kg x2
    5. ww +12,5kg x10 (poprzednio: ww +10kg x10)

Lockout klatkowy:

1. 20kgx20
    2. 40kgx2
    3. 60kgx2
    4. 70kgx2
    5. 75kgx10 (poprzednio: 70kgx10)

Wycisk jednoracz:
    Jak poprzednio

wzmacnianie obreczy barkowej: unoszenie bokiem + drazek szeroko nachwytem
    w unoszeniu po 15pow: 8kg,12kg,18kg,25kg
    w drazku: 5pow,5pow,5pow,10pow

kosmetyka:
    Zottman curl na lawce skosnej dodatniej 45st - 15pow
    Zottman curl stojac (ciezar wiekszy o 4kg) - 12pow
    Uginanie w opadzie podchwytem z rozwijaniem palcow w fazie negatywnej i zwijaniem w fazie pozytywnej - 15pow

brzuch: brzuszki na skosnej 40kg x30

Rozciaganie
    Wyciszenie

PODSUMOWANIE:

Trening ok:) plecy w ogole nie czuly ciezarow, im wyzej tym lepiej:) w lokout'cie rozkminilem sobie zeby na maxa wciskac nogi w podloze tak jakby sie chcialo wypchnac nogami podloge- lepszy mostek - wiecej sily:) mc lekko, siady lekko, drazek lekko, zottman curl to mnie zabilo :)) straszna pompa przedramion i bicepsow :) ale o to chodzi w kosmetyce, poki co planowo:)

Edit: Moze jeszcze wspomne o smiesznej akcji na silowni (dla kogo smiesznej dla tego smiesznej) mianowicie, zalozylem sobie sztange do martwych ciagow, przychodzi sezoniak i mi ja rozbiera ja w brecht:D mowie: Co robisz? a on: Tu nikt nie robi to ja sobie biore, to sie pytam grzecznie: A spytales czy nikt nie robi? a on: no nie... ja mowie: no wlasnie, ja tu robie i go wygonilem zeby sie rozgrzal- w sumie to dostal mala zjebe ode mnie ze bez rozgrzewki chce cwiczyc, ale i tak nie posluchal - trudno, robie sobie spokojnie martwe, nagle slysze ałaaaa kurwa!! ten o to wlasnie sezoniak rozpierdolil sobie barki jak zlapal bez rozgrzewki 25kg w wyciskaniu siedzac;] tragedia... wzial szybko recznik i polecial migiem do szatni...nie kumam takich ludzi.

SIŁA!!!
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez cooler_102 » 26 Styczeń 2011, o 19:36

Widac, ze sila zapiernicza rozwno, nie forsowales sie, rowno do przodu, to jest to :)
    co to za myk ten Zottman curl? ;)

ps
    a ten sezon to fajny musial byc :D co za swiat, co za ludzie...
    "Bóg nie zdejmuje ciężarów, wzmacnia tylko plecy"

Bądź hardcorem!!! wspomóż Stwórce

KAWASAKI ninja ZX-9R 2001 !!!

SUPERBIKE\brzytwa
    Awatar użytkownika
    cooler_102
    Major

Pochwały: 30
    Miasto: kępno
    Data urodzenia: 09 02 1988

Postprzez robo815 » 26 Styczeń 2011, o 21:43

Ostro idziesz tylko nie rozumiem tych ćwiczeń.Mógłbys objaśnić?
    Być kulturystą - to znaczy być człowiekiem z charakterem, człowiekiem umiejącym walczyć i pokonywać trudności.
    http://www.youtube.com/watch?v=Iskjc3qcVew&feature=grec_index
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

Pochwały: 55
    Miasto: Poznań
    Data urodzenia: 17 07 1975

Postprzez rafimoc » 26 Styczeń 2011, o 22:32

ktorych konkretnie robo nie rozumiesz??

Zottman curl??
    Lockout?
    DD - dzien dobry:) inaczej zwany tez GM - good morning.

Zottman curl - podnosisz podchwytem-opuszczasz nachwytem, powodujac rotacje w najwyzszym punkcie i w najnizszym:) slowem: przy max spieciu i przy max rozciagnieciu BAJSEPSÓW:) Mega cwiczenie.

Lockout klatkowy - pchasz z martwego punktu u mnie 5cm od klatki i znow opuszczasz na stojaki albo rack'a i gora:) tricepsy pieką:)

Dzien dobry to raczej wiesz:) sklony ze sztanga na barkach - wlasciwie ja robie poglebiajace sie sklony tzn nie robie sklon-wyprost, tylko sklon i w sklonie schodze coraz nizej i nizej, jestem ponizej rownoleglosci tulowia z podlozem i to grubo:) ale cwiczenie nie dosc ze swietnie umacnia prostowniki dla ciezkich przysiadow to dodatkowo rozciaga pieknie dwojki i posladkowe:)
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Marchewka » 27 Styczeń 2011, o 14:55

a - PP ?
    Wierze w siebie, wierze w Ciebie , wierze w siebie,ciebie , wierze w to co robię!

Nie ma rzeczy nie możliwych, z wiarą w siebie przenosisz góry ;-).

Dlaczego ludzie nie rosną? - Bo nie wpier*****ą!
    Awatar użytkownika
    Marchewka
    Chorąży

Pochwały: 8
    Data urodzenia: 23 07 1996

Postprzez rafimoc » 27 Styczeń 2011, o 15:17

Push press - wyciskopodrzut.

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Oliver » 27 Styczeń 2011, o 16:59

chętnie podyskutuje tutaj u Ciebie:) zwłaszcza, że interesuje mnie trochę Twój plan,
    a konkretnie te ciężary, którymi operujesz, wydają mi się jakoś stosunkowo małe, np przy MC?
    o co w tym chodzi? bo to, że masę można robić małymi ciężarami to wiem, ale mówisz, że skupiasz się też nad siłą
    a tu chyba trzeba ciężaru dowalić?:)
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez rafimoc » 27 Styczeń 2011, o 17:03

Dlatego spokojnie:) Zauwaz ze dokladam 5kg/tyg, nie ma pospiechu:) Poki co te ciezary sa male, ale summa summarum za 10tyg juz beda nieco wieksze:)) i pomalutku:)

Chce tym spowodowac lawinową wrecz stymulacje hormonow engogennych + brak adaptacji miesniowej:) co tydzien wiecej, dla miesni zawsze to jest bodziec:) W planach glownie skupiam sie na 4 hormonach endogennych:

Somatotropinie
    Somatomedynie C (inaczej: IGF-1, potocznie: Insulinopodobny czynnik wzrostu -1)
    Testosteronie
    Insulinie

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Oliver » 27 Styczeń 2011, o 17:17

hmm dobre:) teraz wiem o co Ci chodziło z tymi moimi 80kg na PP:P
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez rafimoc » 27 Styczeń 2011, o 17:20

Podbijam:)

Oli,gdybym teraz schodzil do 2,3pow i ciezary bardzo wysokie, szybko objawilo by sie to:
    a) przetrenowaniem CUN (wlasciwie oslabieniem, bo gdy przetrenujemy CUN tj. zdedustruktujemy to mamy zgon,ale to tylko taka ciekawostka)
    b) podniesienie stresu treningowego - wspanialy kompozytor z katabolizmem, a te dwa faktory prowadzą juz tylko do stagnacji:)

Slowem: najprostsza sciezka do zatrzymania sie na dlugi czas. Nie jestem na towarze,wiec musze trenowac madrze, treningi opieram o wiedze nie o SAA:)
    Kiedy zaczynalem plan, to pulsacja GH byla wrecz ogromna (zblizona do aktywnosci nocnej) poznalem to po tym ze chodzilem znuzony,spiacy to dobry objaw i duzo jadlem:) Teraz juz sie normuje, ale apetyt nagle na mega wysokim poziomie.

rafimoc
    Generał broni

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość