Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Relacja OLIVER - 05.11.11 reON

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: Relacja OLIVER - 24.01.11 reON

Postprzez Oliver » 31 Styczeń 2011, o 19:02

pewnie, że musi;]
    no i panowie genialnie się dowiadywać o nowych choróbskach...
    okulistka mnie dziś badała, mam astygmatyzm przemienny... miło:)
    do tego bóle oczu i zaniki widzenia zwaliła na migrenę i bóle naczyniowe (niedokrwienie)
    zalecana obowiązkowo wizyta u neurologa i badania rezonansem xD kocham lekarzy ;*
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez cooler_102 » 31 Styczeń 2011, o 19:50

wszystko fajnie ale co ten kapiszon szuka pod relacja ztrena :P

tak to jest z lekarzami ;) wybierzesz sie raz profilaktycznie i masz... ale z drugiej strony lepiej wiedziec i leczyc niz nie wiedziec i z tym zyc...
    zjedz swini troche to humor ci sie poprawi :)
    "Bóg nie zdejmuje ciężarów, wzmacnia tylko plecy"

Bądź hardcorem!!! wspomóż Stwórce

KAWASAKI ninja ZX-9R 2001 !!!

SUPERBIKE\brzytwa
    Awatar użytkownika
    cooler_102
    Major

Pochwały: 30
    Miasto: kępno
    Data urodzenia: 09 02 1988

Postprzez Oliver » 31 Styczeń 2011, o 19:57

bóle głowy mam już kilka lat, ale nie sądziłem, że mam astygmatyzm...
    zwłaszcza, że kilka razy badanie wzroku miałem, no prawda kilka lat temu ale to nic:D
    lekarka rodzinna już mi kazała zrobić przerwę 2tyg, choć mówiłem, że i tak miałem przerwę 3tyg... ale ona swoje,
    to mówię, że migreny miałem nawet w wakacje gdy nie trenowałem, ale ona i tak swoje... no to mówię, że już w gim
    byłem leczony na to, a ona co? ciągle swoje, że mam przestać ćwiczyć... i weź tu się dogadaj.xD
    ale pierwsze co to zaczęła na odżywki zwalać, choć jej mówię, że nic aktualnie nie wżeram... a najlepiej jak mnie zapytała czy ćpam:D
    teraz do niej pójdę po skierowanie do neurologa, a temu powiem by mi skierowanie na rezonans dał...
    bo w mordę jeża tomograf już miałem, prześwietlenie RTG było, niedługo to mnie będą cieli żeby zobaczyć co jest nie tak.xD
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez rafimoc » 31 Styczeń 2011, o 20:00

w takim razie odpadaja wszelakie skosy w dol - tak na przyszlosc,zebys pamietal;)
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Postprzez Oliver » 31 Styczeń 2011, o 20:03

no niestety ciężko było mi je robić choć tak je lubię... zwłaszcza hantlami:(
    robiłem na upartego ale cóż... życie
    ale lekarki i tak się słuchać nie bd :twisted: :twisted:
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez cooler_102 » 31 Styczeń 2011, o 20:03

raf nic niz zaluje biedaka, tylko brnie pieknym wejsciem w sprawy treningu :) zajebisty jestes naprawde :) :D hee co za koles. sry za spam

oli to jest juz zwalanie na cokolwiek byle mieli podstawe do leczenia ciebie i do jakies diagnozy z palca ;)

SUPERBIKE\brzytwa
    Awatar użytkownika
    cooler_102
    Major

Postprzez Oliver » 31 Styczeń 2011, o 20:05

a co tu jest do żałowania, trzeba kombinować jak tu trenować a nie:D
    choćby nie wiem jaka diagnoza neurologa była ja i tak z treningów nie zrezygnuje...
    w domu mi trują, dziołcha mi truje, lekarz truje, ale trzeba być twardym a nie miętkim;] :twisted: :twisted:
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez rafimoc » 31 Styczeń 2011, o 20:07

cooler bo wiem jak to wyglada : "idz do lekarza, on zawsze cos znajdzie"

Jak bylem mlodszy to lekarz zabronil kategorycznie cwiczyc, gdyz mialem podejrzenia o skolioze i w istocie bym ja mial - genetycznie po ojcu..ale GDYBYM NIE CWICZYL, a jako ze zaczalem najpierw jakies SW dopiero duzo pozniej silownia to nawet nie pozwolilem rozrosnac sie skoliozie - nie dopuscilem do tego po prostu. Wiec mnie lekarze wkurwiaja i jak juz czasem u nich jestem to prowadze zazarta polemike, co mnie to obchodzi ze to lekarz jak gowno sie zna na treningu:D wtedy maja mine jakby mi chcieli od razu zolte papiery wypisac:)
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Postprzez Michał » 31 Styczeń 2011, o 20:09

lekarze daja po garach ładnie... swego czasu bolal mnie kregoslup ( głupia praca to spowodowala ) :) przeciazylem go znaczaco i zrobilem zdjecie rtg i wyszlo ze mam " splycenie fizjologiczne lordozy ledzwiowej" wrodzona, nie nabyta. Lekarz zakazal robic MC, przysiadow, wyciskow na stojaco itp tylko cwiczenia lezac, ewentualnie siedzac. Cwiczylem tak chwile ale do bani bylo. Rafi poradzil abym jechal wszystkie te zakazane cwiczenia ale na niskich ciezarach i duza liczba powt i nic mi nie bedzie a kregoslup przestanie bolec.
    Dzisiaj juz nie pamietam ze ja mam chory kregoslup czy cos :DCala prawda o lekarzach :) Jechal bym dalej te bezsensowne treningi i chu** bymz tego mial :)
    Sterydy to nie sposób na niedożywienie !!!
    obrazek
    Kliknij obrazek, aby powiększyć
    Awatar użytkownika
    Michał
    Generał broni

Pochwały: 101

Postprzez cooler_102 » 31 Styczeń 2011, o 20:12

dokladnie. oni tez z gory zakladaja ze taki delikwent moze nie iec wiedzy czy tez podejscia do prawidlowego wykonywania cwiczen i treningu. dlatego tak mowia, bo prosciej nawrocic np sezona jak sie go postraszy ;)

SUPERBIKE\brzytwa
    Awatar użytkownika
    cooler_102
    Major

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość