- wiek-22 lata
- staż na siłowni-dosyc spory bo ponad 4lata ale z reka na sercu dosc duuzo opuscilem przez problemy osobiste i alkohol

- cykle na suplementach-niebylo tego zbyt duzo ale 2xmono,TCM,Nitrobolon i jakies tam bialeczka,kiedys gainer.
- cykle na sterydach-Nigdy niebylo i niebedzie
- obwody przed "metamorfozą"-hmmm

- obwody po "metamorfozie"-na dzien dzisiejszy pokazuje tylko ramiona,biceps 44cm
- waga przed i po "metamorfozie"-przed trudno powiedziec ok 55-60kg po metamorfozie bylo ok 105kg,na dzien dzisiejszy ok 96 + - 1kg
- rekordy siłowe-jakies tam są ale niema czym sie chwalic

Daty 1 zdjecia niepamietam,ale pamietam ze tak wygladalem podnoszac pierwsze kilogramy z ziemi .Oby dwie fotki sa w stanie spoczynku.na 1 niebylo co napinac a na drugim jest luzny,zimny biceps bokiem.

teraz 44cm

A tą fote juz niektorzy znaja:na niej biceps 41cm-reka napięta- wiem troche glupio tu napieta tam nie,ale zebyscie mi tu niekrytykowali ze teraz mam sam tluszcz na bicepsie!wiedz pisze takie bzdury typu "napieta,nienapieta,sflaczala"

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9f5 ... 8002e.html
Cos tam jeszcze dorzuce w miedzy czasie,jak ustale jakies konkretne rekordy i zmierze je w poszczegolnych cwiczeniach to napewno uzupelnie temat.Fotki w obowiazkowych pozach wrzuce po redukcji i porownamy je z inna ktora mam juz zrobiona lecz dodawac jej niebede

Ogolem szalu niema ale progres jest