Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Relacja OLIVER - 05.11.11 reON

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: Relacja OLIVER - 24.01.11 reON

Postprzez Diablo 88 » 10 Luty 2011, o 17:26

Ojjjj Oliver a co sie z tobą dzieje? co to za problem z pachwinami?sorry ale niejestem zbytnio w temacie dawno nieczytalem twojej relacji :) (przepraszam za grzech) Jak chcesz to opisz problem,moze cos doradze,tez pare przeboi mialem z pachwinami ;/
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Pochwały: 13
    Miasto: Wrocław
    Data urodzenia: 03 12 1988

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Oliver » 10 Luty 2011, o 20:50

otóż diabełku problem jest tak, że podczas podchodzenia już w górę, strasznie pachwiny napierdzielają...
    to jest takie uczucie jak podczas zbyt mocnego rozciągania nóg, tyle, że perfidnie mocniej boli...
    przy schodzeniu w dół aż tak nie rwie, ale w górę to jest totalna katorga, czuję, że uda mają w pizdu siły,
    nić mi się nogi nie trzęsą, one mogą rwać ile popadnie, ale pachwiny w tym przeszkadzają... próbowałem robić
    przysiady nawet z kolanami skierowanymi ku przodowi równo, gdzie jest ewidentny sam nacisk na uda, ale wtedy też czuję
    ból w pachwinach, także technika nie ma tu nic do rzeczy... tak jak rafi poparł, zapewne trzeba je wzmcnić

co do migren... pewnie długa droga mnie czeka, dziś podczas śmiechu nawet zaczęło mnie rwać z tyłu głowy...
    wygląda na to, że ból jest spowodowany chyba jakimś uciskiem naczyniowym tak jak to mówiła okulistka...
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez Diablo 88 » 10 Luty 2011, o 21:49

Raczej o wzmocnienie tu niechodzi kolego.To moze byc znacznie powazniejsza sprawa.niewyczuwasz ze bola Cie te pachwiny,jak np.kaszlesz,czy dotkniesz sie tam?byles z tym u lekarza?to moga byc jedne z objaw przepukliny pachwinowej ktora w tym stadium moze niebyc widoczna tzw.(niezupelna)poczytaj na necie a napewno cos o niej znajdziesz.Lepiej zebys takich rzeczy niemial.

Migrena-lipna sprawa,wspolczuje Ci, ja bym oszalal.Pozdrawiam i zdrowia życzę.
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez Oliver » 10 Luty 2011, o 22:46

przepuklina pachwinowa? ee no nie strasz ludzi... kiedyś miałem przepuklinę, tzn jak miałem z 2 lata...
    po obu stronach, ale miałem je na podbrzuszu, zaraz nad przyrodzeniem po obu stronach... także chyba to nie była pachwinowa,
    a tak jak mnie teraz boli to dosłownie miedzy jajami a udem
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez rafimoc » 10 Luty 2011, o 23:12

ja mam zawsze taka zasade - jak cos boli kolo mocnych miesni tzn ze jest to za slabe w stosunku do tych miesni.

Boli cie nadgarstek? za mocne bicepsy w stosunku do przedramion
    Bola cie barki? za silna "plaska" w stosunku do wyciskania na barki (u niektorych nawet do 70kg! zgroza!)
    Bola cie pachwiny? za silne uda w stosunku do slabych pachwin.

MC sumo zalatwi sprawe, bynajmniej powinien - gdyz tam praca opiera sie glownie na przywodzicielach wlasnie. Bo raczej mamy doczynienia z przywodzicielami a nie z pachwinami, wiec probuj. MC sumo bardzo dobre cwiczenie:)
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332

Postprzez Oliver » 10 Luty 2011, o 23:18

no pójdę w Twoją radę, a przy przysiadach zmniejszę ciężary i bd robił powoli, też nie powinno źle wpłynąć na uda,
    lepsze to niż nie robić ich wg... szkoda by mi było tego ćwiczenia zwłaszcza, że ten trening na tym bazuje
    wiesz jest racja w tym, kiedyś miałem taki problem z jednym przedramieniem, tak mnie rwało, że wg odpuściłem
    sobie uginanie ramion stojąc ze sztangą... po prostu nie mogłem tego robić... po pewnym czasie jak wzmocniły mi się przedramiona,
    nabrały mięsa ten problem zniknął i teraz nie mam z tym kłopotów:) także coś w tym jest, oby to samo było w przypadku ud
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez rafimoc » 10 Luty 2011, o 23:42

jak bedziesz schodzil wolniej w przysiadach do 8-10s nawet, to uda ladnie sie wyseparują dodatkowo i beda duuuuzo silniejsze i wieksze:) myslisz, dlaczego wiekszosc osob "nie czuje" przysiadow? bo nie kontroluje ciezaru tylko na pale zjezdza na dol jak winda bez lin w szybie:)
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Oliver » 11 Luty 2011, o 08:07

a to to ja wiem, to się tyczy większości ćwiczeń, choć biceps np. lubi też szybkie pompujące niczym pompka ruchy,
    ale w każdym przypadku mięśni sprawdza się powolny ruch:) tyle, że do wolniejszych ruchów mniejsze ciężary,
    a ja tak zacząłem trening, że chciałem potem wejść na coś większego, ale mus to mus
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez rafimoc » 11 Luty 2011, o 09:13

przeciez tez sie zalozyc duzo:) jak sie wprawisz:) kwestia miesiaca, dwoch:) i bedzie na prawde syto. Przelozenie silowe w porownaniu pozniej do tempa normalnego jest mega:)

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Diablo 88 » 11 Luty 2011, o 10:18

Sorry ale niechce podwazac decyzji rafiego,ale z tymi pachwinami to niedokonca bym sie zgodzil ze ma je zaslabe w stosunku do miesni ud.z tego co Oliver pisze moze wynikac z tego ze: albo masz cos tam nadciagniete,albo dopadla cie PRZEPUKLINA PACHWINOWA KURWA MAC! i radze Ci zebys poszedl do lekarza a nie pogarszal sprawe bo jak sie okaze ze to ona to tylko bedziesz kwiczal kazdego dnia.Ona wcale niemusi byc teraz widoczna,tak jak pisesz wychodzi na to ze jest obustronna (niepelna) poczytaj Oliver i uwazaj bo to nieprzyjemne sprawy.idz lepiej do lekarza,ja niechce tutaj odradzac kwesti Rafala bo byc moze ma racje,ale nierezykowal bym z takimi urazami,i z cwiczeniami ,ktore moga poglebic problem. Pozdrawiam.
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość