Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Relacja OLIVER - 05.11.11 reON

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: Relacja OLIVER - 24.01.11 reON

Postprzez rafimoc » 11 Luty 2011, o 10:20

tak sie sklada ze mialem naciagniete oba sciegna po Muay Thai - wiec wiem jaki to bol.
    Wtedy wystarczylo wzmocnic przywodziciele i jak reka odjal. Gdybym poszedl do lekarza to zapewne by mnie wlozyl w dwie kule.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Kwachu » 11 Luty 2011, o 10:27

Wiem ze byli tacy co "leczyli" przez telefon ale zeby pzrez forum... :(

Panowie przestancie wreszcie krytykowac lekarzy, bo Ci ludzie pokonczyli studja medyczne, pewnei wy nei zdalibyscie a ni jednego egzaminu, a widze ze na całego krytykujecie i chcecie pomagac innym nie majac ku temu żadnych podstaw.
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Pochwały: 112

Postprzez Oliver » 11 Luty 2011, o 10:28

Diablo trochę poczytałem, miałem już przepuklinę pachwinową obustronną jak byłem mały:) właśnie na podbrzuszu lewa i prawa strona,
    jeżeli o to chodzi to z tym nie mam problemów, boli mnie niżej, na "łączeniu" ud z biodrami? nie wiem jak to ująć szczerze mówiąc:P
    może tak, jest to bliżej uda niż czegoś innego, pomiędzy jajami a udem, także z przepukliną pachwinową to miejsce nie ma wg nic wspólnego:)
    http://znieczulenie.isgreat.org/images/femoral-fig3.jpg
    w tym miejscu i po drugiej stornie miałem przepuklinę pachwinową, a boli mnie o wiele niżej, tak jak napisałem powyżej:)
    także wykluczam tą ewentualność, że to przepuklina, problem istniał z tym także przy rozciąganiu i skokach w akrobatyce,
    także bardziej zwaliłbym to na zbyt słabe te przyczepy ud

Kwachu jeżeli chodzi o mojego lekarza... to ona zdawała te studia tak dawno, że już połowy rzeczy nie pamięta,
    jak ja do niej idę i ona mnie pyta o narkotyki, sterydy, prawi morały, że odżywki są szkodliwe to wybacz, ona gówno się
    zna na ludzkim organizmie i dostarczaniu mu danych składników...
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez Diablo 88 » 11 Luty 2011, o 10:46

Aha no ok.jak uwazasz.chcialem pomoc :) ja juz nic niepisze,zapewne lekarz Kwachu wystawi jakas opinie :)
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Pochwały: 13
    Data urodzenia: 03 12 1988

Postprzez Kwachu » 11 Luty 2011, o 10:50

Oliver- moja lekarka(pierwszego kontaktu) akurat pochlebnie sie wypowiadała w kwesti treningów siłowych, odzywki te znei miała niec pzreciwko, kazała tylko odtawic kiedy miałem helikobakterie.
    Lekarka gówno wie a rafimoc z srednim wykształceniem nie ukierunkowanym na medycyne wie lepiej, nie rób jaj... zastanów co piszesz!!!
    Ja sobie zdaje prawe ze lekarza sa rózni, ale pisanei ze "gowno sie znaja na ludkzim organizmie" jest mocno pzresadzone.

Ogladni sobie atlas antomi, ksiazke z fizjologi, ksiazke z lekami itd. To zobaczysz że człowik jest tak skomplikowana "machiną" że ja mimo ze mam te pzredmioty to gówno wiem o tym i dowiaduje sie to z kazdym wykładem.

Diablo 88- ja nie wystawie zadnej diagnozy bo "gowno" wiem w temacie :)
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Postprzez Oliver » 11 Luty 2011, o 12:03

Kwachu ok, masz fajną lekarkę, ja nie mogę niestety tego samego powiedzieć...
    dlatego mówię tak jak ja to odbieram, dla mnie jest do bani bo szuka dziury w całym zamiast pomagać, ja bym zdarzył
    50razy przewrócić się w grobie na drugi bok zanim ona by doszła do tego co mi tak naprawdę dolega...
    zdecydowanie jestem za tym, aby lekarze mieli swój wiek emerytalny, bo oni zamiast pomagać w pewnym wieku,
    to tylko kasę trzepią za nic... ja mam lekarkę dosłownie babunie i aż mnie wstręt i nerwy biorą jak mam do niej iść...
    a co dopiero jakbym do jakiegoś dziadka pod skalpel miał wskoczyć... ja dziękuję za takich lekarzy:)
    także ja robię tak, coś mnie boli coś mi jest, czytam o tym, ewentualności i wtedy idę, mówię co mi może dolegać itd
    a ona mnie kieruje na odpowiednie badania i tyle...
    a nie to co ona teraz odpier***, po chu** mi morfologie (a mówiłem, że byłem badany przy oddawaniu krwi jako dawca) i badanie moczu robiła do tego wymaz? powiedziałem jej wyraźnie,
    JESTEM CZYSTY i tłumaczyłem co jest z tym bólem głowy, od kiedy trwa, że miałem leczenie i potrzebuje skierowania tu i tam...
    a ona za każdym razem jedno by zgonić winę na mnie, a idź pan wpizdu z takimi lekarzami... i Kwachu nie mów mi, że nie, bo to jest właśnie bzdurą... gówno ja wiem, ale i ona gówno wie... lub jak wolisz ma sklerozę uderzającą w wiedzę lekarską...

Diablo dzięki wiem, że chciałeś pomóc:) dzięki temu to wykluczyłem, jakbyś mi o tym nie pisał to bym się nie pofatygował
    poszperać o przepuklinie:)
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez rafimoc » 11 Luty 2011, o 13:01

Kwachu jestes najlepszy - wiemy o tym wszyscy:)
    Zrzekles sie funkcji moderatora, tylko po to zeby prawic morały innym modom jako zwykly user.
    Gdzie ten niby Twoj brak czasu?
    Ja nie napisalem ze ma tak zrobic, a jedynie podalem wskazowke!! bo kazdy ma rozum, proste? a akurat mc sumo na smiesznym obciazeniu bardziej mu pomoze niz zaszkodzi!
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

rafimoc
    Generał broni

Postprzez rafimoc » 11 Luty 2011, o 13:05

Swoja droga Oliver jakbys mial przepukline to bys nie mogl robic nawet wyciskania lezac, bo tam tez mocno spinasz nogi no nie? ze stojac o barkach nie mowie...

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Kwachu » 11 Luty 2011, o 13:08

Oliver - skoro masz takiego lekarza to go spróbuj zmienic, może znajdziesz takiego który trezwy okiem spojrzy na sprawe.
    rafimoc -teraz mam wolne akurat.
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Postprzez rafimoc » 11 Luty 2011, o 13:11

Napisze w ten sposob: Smieszne obciazenia, jeszcze nikogo nie zabily, chocbys robil na maxa garbie martwy na 30kg ( NIE ROBIC!! TYLKO O TYM PISZE!!), wiec jesli mozesz cos wzmocnic bez uszczerbku na zdrowiu to warto sprobowac.

Co do lekarzy sie nie wypowiadam, gdyz jak mialem 15lat lekarka powiedziala ze na pewno czeka mnie operacja kregoslupa bo bede mial skolioze...mialem to gdzies, czy teraz cos mnie boli, mam jakies skrzywienie itp? NIE! pomimo dzwigania duzych ciezarow bez pasa! i
    Jesli lekarz to sportowy, ale tez nie pierwszy lepszy tylko konkretny.

rafimoc
    Generał broni

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość