Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Trening
  • motylki

Podstawą w każdej dziedzinie sportu jest trening. W dziale wszystko na temat treningów i ćwiczeń, dowiesz się jak poprawnie trenować aby nie nabawić się kontuzji oraz osiągnąć założony cel.

Moderatorzy: Michał Bodzioch, playandwin24

Re: motylki

Postprzez pobijrekord » 12 Luty 2011, o 15:03

rafimoc napisał(a):
    nie inaczej...k... nigdy nie robie filmikow ze nie pokazuje talerzy.

To z tym ze genetyka,kres itp trabisz o tym od pol wieku na tamtym forum,myle sie?
    Bo Tobie stanelo na drazku to innym pojsc sila nie moze - LOL.

I kto ma tu bledne myslenie? Wiecej Ci powiem - jakbys poczytal ten dzial to zobaczylbys ze jednak znam sie na rzeczy, jesli o trening chodzi, a Ty trenujesz nadal tradycyjnie bo nie chcesz niczego zmieniac a to spory blad wlasnie :) innowacja musi byc, inaczej juz by mnie dawno zastoj zlapal.

A co to jest ,gdzie tu widać wagę krążków ? :)
    http://www.youtube.com/watch?v=snwXj1qM ... er&list=UL
    A co do mojego treningu mam lepszy sposób na poprawę wyników na drążku od podciągania ale napiszę to tylko tym co się nie przechwalają na zapas jak Ty :) no i nie chcąc mógłbym Tobie pomóc a tak przynajmniej będziemy mieć okazję sprawdzić za miesiąc Twoje metody :)
    pobijrekord
    Starszy plutonowy

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez rafimoc » 12 Luty 2011, o 15:05

i znow patrzysz na stare filmy.
    Oki, ale jak Ci zamkne buzie to pozniej nie wypowiadaj sie na tamtym forum ze:
    a) albo na pewno biore sterydy, bo przeciez Ty jadles mete i guzik zrobiles
    b) talerze sa tekturowe
    c) film zostal zmontowany/przekombinowany etc.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Postprzez Michał » 12 Luty 2011, o 15:06

pobijrekord napisał:A co do mojego treningu mam lepszy sposób na poprawę wyników na drążku od podciągania

podzielisz sie ze mna ? :)
    Sterydy to nie sposób na niedożywienie !!!
    obrazek
    Kliknij obrazek, aby powiększyć
    Awatar użytkownika
    Michał
    Generał broni

Pochwały: 101

Postprzez pobijrekord » 12 Luty 2011, o 15:08

Michał napisał:genetyka, genetyka ale zawsze mozna wyniki poprawic :) Nie mowie o saa itp ale odpowiedni trening i dieta i pojdzie :)

Ja nie pisałem że nie można,tylko że dłuższy staż treningowy nie ma nic do tego bo z reguły tak jest że raz się ma zwyżki formy a raz spadki i że trenujesz dłużej to wcale nie musi znaczyć że będziesz silniejszy bo gdyby tak było to dziadki trenujące całe życie mieli by rekordy świata lepsze od młodych :)
    pobijrekord
    Starszy plutonowy

Postprzez rafimoc » 12 Luty 2011, o 15:11

Ameryki nie odkryles.
    Widzisz Marku prawda jest taka, ze to Ty ciagle sie przechwalales na tamtym forum...ze zrobisz tyle i tyle na drazku, a jak ktos Cie pytal o KONKRETNE wyniki silowe to milczales jak grob:) Jak osoba ktora podciaga sie na drazku z WLASNA WAGA CIALA tylko i WYLACZNIE moze mi pomagac,gdzie ja sie podciagam z obciazeniem?;] Wybacz teoretykow jest na peczki.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Michał » 12 Luty 2011, o 15:12

od ktoregos tak roku zycia spadki masy sa nieuniknione i taka kolej rzeczy. Dlatego nie mozna cale zycie isc z progresem :) Ale mloda osoba, trenujaca, trzymajaca diete powinna isc z progresem a nie stac w miejscu czy sie co gorsza cofac :)
    obrazek
    Awatar użytkownika
    Michał
    Generał broni

Postprzez pobijrekord » 12 Luty 2011, o 15:17

rafimoc napisał:i znow patrzysz na stare filmy.
    Oki, ale jak Ci zamkne buzie to pozniej nie wypowiadaj sie na tamtym forum ze:
    a) albo na pewno biore sterydy, bo przeciez Ty jadles mete i guzik zrobiles
    b) talerze sa tekturowe
    c) film zostal zmontowany/przekombinowany etc.

Mnie nie interesuje czy ktoś coś bierze i nie przeszkadza mi to i dlaczego mam się zamknąć?,przecież jak pisałem chętnie przyznam Ci ewentualną rację co do skuteczności Twoich treningów.
    Czy ciężar będzie autentyczny to nie widzę problemu łatwo rozpoznać to na filmie a żeby nie było podejrzenia o montaż to już Twoja w tym głowa.
    Bardziej obawiam się o to czy prawidłowo nakręcisz z przodu i wykonasz pełen ruch od prostych rąk do brody,bo jak widzę wykonanie ćwiczeń na filmach co masz na YT na to raczej się nie zanosi
    pobijrekord
    Starszy plutonowy

Postprzez pobijrekord » 12 Luty 2011, o 15:20

Michał napisał:
    pobijrekord napisał:A co do mojego treningu mam lepszy sposób na poprawę wyników na drążku od podciągania

podzielisz sie ze mna ? :)

Dobre,siedzisz tu długo napisałeś przeszło 4tyś postów jaką mam gwarancję że nie wyślesz moderatorowi moich rad na priv :)
    pobijrekord
    Starszy plutonowy

Postprzez rafimoc » 12 Luty 2011, o 15:23

Tak Marek Twoje metody sa najlepsze ahahaha.
    Podobnie jak kiedys wytykales Iwo Sobczykowi jego technikalia treningowe:)) Juz Ci kiedys napisalem: "stary generał o wojnie nie wie nic"

a mi przeszkadza ze ktos cos bierze tym sie roznimy:) gdyz Ty sie nie rozwijasz ani troche-dalej te same poglady jak krowa na lące :) zarles mete i co Ci teraz z tego? nic a nic... ja mam ta satysfakcje ze w zyciu nic nie ruszylem.

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Michał » 12 Luty 2011, o 15:24

o kurde myslalem ze forum jest do dzielenia sie swoimi poradami a tu widze niezly egoizm :)
    To moze jak juz rafi wysle te filmiki z drazkiem i bedzie po konkursie to wtedy sie podzielisz ? :D
    obrazek
    Awatar użytkownika
    Michał
    Generał broni

PoprzedniaNastępna

Wróć do Trening

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość