Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderatorzy: Michał Bodzioch, playandwin24
rafimoc napisał:No widzisz Ty sie w tym specjalizujesz, a ja z kolei uwazam to za DOSKONALY dodatek do reszty. Taka roznica. Natomiast znam swoje mozliwosci i postaram sie to zrobic bo jestem zawziety - zreszta ten kto mnie dobrze poznal moze to podtwierdzic.
rafimoc napisał:Marek Marek... widzialem to juz nie raz. (chodzi mi o linki)
Gdzie trening jest: 3x5 progresywny, 1xmax po czym 3x5 regresywny - stara metoda jak swiat.
Z wybicia z nog juz dawno pisalem innym zeby stosowali do drazka i wolno sie opuszczali - 0 nowosci.
rafimoc napisał:ja zarzucalem? mylisz osoby.
caly czas rozmawiamy o sile na drazku, to Ty tu wjezdzasz z iloscia powtorzen bo to Twoj priorytet nie moj. Zauwazyles to?
Michał napisał:linki co podales widzialem wielokrotnie a progresja ciezaru to sezony nawet o tym wiedza wiec zadne sekrety
Jak to sa te super rady to ja dziekuje, chyba ze podales je na odpier*** .
Jednak chcialbym poznac ten Twoj sekret na poprawienie sily drazka i nie ustapie hehe
pobijrekord napisał:Michał napisał:linki co podales widzialem wielokrotnie a progresja ciezaru to sezony nawet o tym wiedza wiec zadne sekrety
Jak to sa te super rady to ja dziekuje, chyba ze podales je na odpier*** .
Jednak chcialbym poznac ten Twoj sekret na poprawienie sily drazka i nie ustapie hehe
Po pierwsze nie odpowiedziałeś mi ile razy lub z jakim ciężarem się podciągniesz,bo faktycznie jeżeli znasz te stronki i to wszystko już stosowałeś to raczej nic nowego nie dowiedziałbyś się ode mnie.Dalej nie twierdzę że jest to jakaś rewelacyjna metoda a tylko że mi służy
rafimoc napisał:przestan Chyba myslisz ze tu panuje ciemnogrod, wpadl Marek i teraz kazdego oswieci w sprawach treningu:))
kilka pytan do ciebie:
1. Jak sie maja cwiczenia unilateralne wzgledem sily drazkowej?
2. Jakie sa partie agonistyczne pomagajace w sile przy cw. drazkowych?
3. Czy slaby prostownik przeszkadza w podciaganiu sie na drazku?
4. Jak sie odnosisz do cw. remedialnych do cw. drazkowych? chodzi mi tu o konkretne sprecyzowanie: odwrotne wioslo, uginanie nachwytem lub nawet power curl
5. Czy mobilnosc nadgarstkow to rzecz niezbedna dla sily drazkowej?
Czekam na odpowiedzi z Twej strony, skoro uwazasz ze masz niezastapione metody:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość