Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
rafimoc napisał:Nie.
Znam Adama.
rafimoc napisał:dostalem oficjalne zaproszenie na te eliminacje.
Oczywiscie analizuje z nim kazdy trening za posrednictwem komunikatorow internetowych, on mi podsyla filmy do oceny - rozwazamy co mozna poprawic a co zostawic, ale efekty sa mega:)
Moze podam tak pogladowo:
Adam w lockoucie przysiadowym, data: 29.12.2010 - 140kg 5 razy
z kolei,data: 11.02.2011 - 245kg 5 razy
Push press : 110kg 5 razy
a w pt co byl (czyli 11) : 155 6 razy
Ogolnie jest petarda - mega postep a czeka nas jeszcze 2 miesiace progresu:)
Domazer napisał:Witam.
nie certyfikat czy dyplom swiadczy o wiedzy.
mialem do czynienia z ludzmi i trenerami co chwalili sie papierkami... kazdy proponuje te same treningi, ktore dzialaly na mnie tak, ze nigdy nie przekroczylem 180 kg w siadzie, czy nie przelamalem 50 cm w rece.
Całkiem niedawno, bo jakies ok rok temu spisalem sie z Rafałem... i zaskoczył mnie bo wiedze mial juz potezna. wtedy prowadzil mnie znany polski strongman, lecz on uzywal starej szkoly. zaufalem rafalowi i jego innowacyjne metody NIE POPARTE ZADNYM PAPIEREM INSTRUKTORSKIM przelamaly moja stagnacje, rozwoj masy miesniowej..gdzie kilku trenerow mialo problem ze mna...
jaki z tego wniosek ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość