Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
Diablo 88 napisał:Konik506-5 zlotych przykazan niezle,tego trzeba sie trzymac,bardzo zgrabnie okreslone.
Marku hmmmm chodzilo mi o to ze twoja waga niejest zbyt wysoka wiedz powinienes osiagac jeszcze lepsze wyniki jak dysponujesz taka sila troche zle to okreslilem bo fakt faktem niewzialem wzrostu pod uwage,ale sam wiesz jak by waga byla mniejsza to bys smigal jak maszynka:) Swietnie Cie rozumiem,troche juz zyjesz na tym swiecie i jako facet mięsien piwny jest jak najbardziej ok Masz 46lat wiedz niejestes jeszcze taki stary,fajnie ze tacy ludzie maja takie zainteresowania w tym "wieku"a nie siedza juz w bujanym fotelu przed telewizorem,popijaja browar i ich tryb zycia jest tak niski ze umieraja w bardzo wczesnym wieku.Trzeba cwiczyc do konca zycia,bedzie sie zdrowszym i silniejszym,napewno sie lepiej na tym wyjdzie niz "siedzenie i nic nierobienie"
Diablo 88 napisał:Dobra Marku,dalsze pisanie niema sensu bo i tak zle mnie zrozumiales w poscie.Jak bys mniej wazyl to napewno nieczepial bym sie Ciebie ze jestes za chudy,mozesz wazyc nawet 40kg,wazne ze masz sile!to ze wzialem wzrost pod uwage bylo w dalszym poscie...z reszta niema co o tym pisac,ty i tak myslisz ze ja niemam co robic i siedze i czepiam sie ciebie o co tylko moge.Daj spokoj Marku,czyn swoja powinnosc i nabieraj mocy! A wiek niegra tutaj roli,w pelni wieku stajemy sie coraz silniejsi Pozdrawiam.
Diablo 88 napisał:Niewiem czy ty dążysz do jakiejs awantury czy co?Dla mnie liczy sie sila a nie wyglad,a porownalem swoj wzrost do wagi ze jezeli mialbym wygladac i wazyc proporcjonalnie do wzrostu to mam nadwage.W tym calym senk ze jestes nizszy i lzejszy i jest Ci latwiej podciagac sie na drazku niz np : MI o to mi chodzilo.Ciezko sie prowadzi z toba jaką kolwiek rozmowe.Mysle ze temat do zamkniecia.
rafimoc napisał:22 pelne podciagniecia robie teraz - przed chwila sprawdzilem gdyz mam drazek w domu. I co to jest rekord??
rafimoc napisał:nachwyt szeroko do brody!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości