Szybkie logowanie
  • Strona główna Inne Kulturystyka
  • POBIJ REKORD

Wszystko o zawodowcach: porady, treningi, dieta i różne plotki oraz galerie kulturystów. Kulturystyka jest to amatorska lub zawodowa dyscyplina sportu.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: POBIJ REKORD

Postprzez Kwachu » 23 Luty 2011, o 20:11

W sporcie amatorskim, tez jestem przeciwnikiem, w sporcie zawodowym jestem za...
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Pochwały: 112

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez chunga » 23 Luty 2011, o 21:34

panowie troche za bardzo jedziecie na maro ,a kto tyle pociśnie??? , fakt!!! może te ręce partnera na gryfie były nie potrzebne ,ale technika??? ,kogo w ogóle to obchodzi??? to chyba sprawa tych od trójboju co technikę maja super z zatrzymaniem na klatce itd ,ale przekłamują wyniki zakładając na klate jakieś obcisłe kalesony he he!
    O--O O--O
    chunga
    Starszy sierżant

Pochwały: 13

Postprzez konik506 » 23 Luty 2011, o 21:59

Nie no chłopy nie narzekajmy na maro. Biorąc pod uwagę lata spędzone na siłce to jest wielki START.
    Czuję że jak teraz podszedł to jeszcze niedługo nas zadziwi lepszym posunięciem na ławie, a jestem tego pewien.
    konik506
    Starszy kapral

Pochwały: 7
    Miasto: Szprotawa
    Data urodzenia: 03 11 1973

Postprzez Diablo 88 » 23 Luty 2011, o 22:19

No fakt faktem,ja juz pisalem wczesniej,maro nagraj jeszcze jeden filmik i jak chcesz to go wrzuc,byc moze Marek specjalnie wrzuci ten filmik wiedzac ze bedzie krytykowany na tym forum.Ci ktorzy sledzili wiedza o co chodzi wiedz niebede komentowal dalej.
    Maro-widac ze jestes silny chlop,ale ten filmik niepokazal ze wycisnales te 200kg chodz życze Ci zebys cisnal jeszcze wiecej,tak w ogole to zbyt pochpnie wszyscy skrytykowali ten film z tego wzgledu ze przeciez niewrzucil go sam Maro wiedz on sam zapewne niechcial zebysmy go tutaj oceniali,wrzucil to Marek-Pobijrekord,co juz stwierdzilem po poscie Maro ze Marek krytykowal go na innym frorum i teraz robi mu psikusy tutaj.Nieladnie Marku krecisz afery niepotrzebnie! :x
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Pochwały: 13
    Miasto: Wrocław
    Data urodzenia: 03 12 1988

Postprzez rafimoc » 24 Luty 2011, o 00:36

w takim razie, zazdrosc bo jak inaczej to nazwac:)

tak czy inaczej, zdejmij 20-30kg ze sztangi i masz rekord,bo na 200 jeszcze ciutke czasu trzeba, moze wcale nie tak duzo.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332

Postprzez pobijrekord » 24 Luty 2011, o 07:12

Diablo 88 napisał:No fakt faktem,ja juz pisalem wczesniej,maro nagraj jeszcze jeden filmik i jak chcesz to go wrzuc,byc moze Marek specjalnie wrzuci ten filmik wiedzac ze bedzie krytykowany na tym forum.Ci ktorzy sledzili wiedza o co chodzi wiedz niebede komentowal dalej.
    Maro-widac ze jestes silny chlop,ale ten filmik niepokazal ze wycisnales te 200kg chodz życze Ci zebys cisnal jeszcze wiecej,tak w ogole to zbyt pochpnie wszyscy skrytykowali ten film z tego wzgledu ze przeciez niewrzucil go sam Maro wiedz on sam zapewne niechcial zebysmy go tutaj oceniali,wrzucil to Marek-Pobijrekord,co juz stwierdzilem po poscie Maro ze Marek krytykowal go na innym frorum i teraz robi mu psikusy tutaj.Nieladnie Marku krecisz afery niepotrzebnie! :x

Link do filmu wkleiłem za zgodą i pozwoleniem maro1005,tylko że maro chyba nie spodziewał się takiej reakcji i dlatego się pytał jakie były moje intencje aby ten link tu umieścić i już Mu na to odpowiedziałem - Chodziło mi o to aby inni uczciwie i rzetelnie ocenili zawartość filmu bez włażenia w dupę,no chyba że maro chciał odwrotnie? :)
    pobijrekord
    Starszy plutonowy

Postprzez pobijrekord » 24 Luty 2011, o 15:19

pobijrekord napisał:Kolega prosił o oceny i opinie
    http://www.pobij-rekord.pl/200kg-x-2;s,karta,id,291

Proszę to jest mój post od którego zaczęła się dyskusja,wyraźnie napisałem że kolega prosił.
    pobij-rekord-t3777-130.html
    piąty post od góry :)
    pobijrekord
    Starszy plutonowy

Postprzez maro1005 » 25 Luty 2011, o 21:53

http://www.pobij-rekord.pl/wyciskanie-1 ... rta,id,201

rafimoc, tu tez twoim zdaniem mi pomagal? Co prawda jest tylko 180kg.
    maro1005
    Starszy szeregowy

Miasto: Slough
    Data urodzenia: 20 03 1977

Postprzez rafimoc » 25 Luty 2011, o 22:46

chcesz wiedziec jak wyglada prawdziwa asekuracja bez niedomowien??

2 kolesi stoi z boku i trzyma rece pod swozniami, a nie jeden ktory dotyka nawet palcami sztangi czy kawalkiem dloni,ale stoi nad Tobą.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332

Postprzez maro1005 » 26 Luty 2011, o 15:43

Ty jestes chyba jakis ograniczony. Czy ja startuje w zawodach w wyciskaniu ze pieprzysz mi o prawidlowej technice i o prawidlowej asekuracji? Moze nastepnym razem jak bede chcial nagrac filmik wezme do pomocy 2 do asekuracji wszystkich sedziow i ekipe filmowa? Wtedy bedzie dobrze??? Nie mosisz mi mowic jak wyglada asekuracja na zawodach...
    Krytykujesz moje filmy to skrytykuj tez film twojego kolezki ,asekuracja identyczna jak u mnie.

http://www.pobij-rekord.pl/Adam-Domazer ... rta,id,203
    maro1005
    Starszy szeregowy

Miasto: Slough
    Data urodzenia: 20 03 1977

PoprzedniaNastępna

Wróć do Kulturystyka

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość