Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
o jakiego Radka Ci chodzi i o jakie postepy. Nie gniewaj sie ,ani nie obrażaj ,ja tylko wypowiadam swoje skromne zdanie na temat treningu -po obserwacji ludzi i siebie przez krótkie 30-parę lat. Dla mnie liczy sie systematycznosc ,cyklicznosc i konsekfencja w treningu ,a nie zajebanie siebie i mięsni w ciągu kilku czy kilkunastu trennigów.Nie chce żle dla Ciebie ,tylko juz ogladałem takie rzeczy. z resztą sam potwierdzasz moje słowa -piszac we wcześniejszych postach o jakchis remontach w domu ,braku checi do treningu czy ,że żle ci szło bo to cz tamto -to sa początki przetrenowania ,albo i nie początki -mam gorsze wrażenia.robo815 napisał:O co to halo,Radek ćwiczy ludzi z większą iloscia serii i krótkimi przerwami a efekty tego są.Już gdzieś podałem tutaj na forum np.1miejsce w tym roku,a drugie w zeszłym roku w Fit For Life.Jestem ciekaw który z Was może sie takimi efektami pochwalić?Oczywiście bez SAA-bo to droga dla ...
rafimoc napisał:A rob jak uwazasz:)
Ale uscislijmy, Ty nie jestes Radek tak??
chunga napisał:o jakiego Radka Ci chodzi i o jakie postepy. Nie gniewaj sie ,ani nie obrażaj ,ja tylko wypowiadam swoje skromne zdanie na temat treningu -po obserwacji ludzi i siebie przez krótkie 30-parę lat. Dla mnie liczy sie systematycznosc ,cyklicznosc i konsekfencja w treningu ,a nie zajebanie siebie i mięsni w ciągu kilku czy kilkunastu trennigów.Nie chce żle dla Ciebie ,tylko juz ogladałem takie rzeczy. z resztą sam potwierdzasz moje słowa -piszac we wcześniejszych postach o jakchis remontach w domu ,braku checi do treningu czy ,że żle ci szło bo to cz tamto -to sa początki przetrenowania ,albo i nie początki -mam gorsze wrażenia.robo815 napisał:O co to halo,Radek ćwiczy ludzi z większą iloscia serii i krótkimi przerwami a efekty tego są.Już gdzieś podałem tutaj na forum np.1miejsce w tym roku,a drugie w zeszłym roku w Fit For Life.Jestem ciekaw który z Was może sie takimi efektami pochwalić?Oczywiście bez SAA-bo to droga dla ...
Ale i tak życzę powodzenia
jeżeli piszesz słowa -droga bez SAA jest dla.....itd ,a potem za przykład dajesz Radka to przeczysz kolego swoim ideałom
chyba ,ze myslisz o innym Radku ,a nie o tym co ja
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość