Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Zdjęcia
  • Problemy z przybraniem masy

W galerii zdjęć można prezentować nasze zdjęcia, fotki z zawodów, imprez, treningów, siłowni itp. Zobacz jaką formę prezentują użytkownicy forum kulturystyczni.pl

Moderator: Michał Bodzioch

Re: Problemy z przybraniem masy

Postprzez Kwachu » 19 Luty 2011, o 16:52

Oliver - nie wiem czy ty umiesz czytać, ale pisze o składnikach które sa zawarte w tych produktach, taki maja działanie wiec nie wiem w czym problem, wcale nie neguje spozywania tych produków, ale wiem z autopsji że powodują problemy gastryczne, popracie znalazłem w ksiązkach. Nie jestem przeciwnikiem kasz, wrecz powiem ze są zdecydowanie lepsze od chocby ryzu, ma zdecydowanie bogatszy skład, to ze ma w składniki które wywołują problemy gastryczne tez ma plusy chocby takei ze dochodzi do oczyszczenia jelita.

rafimoc - ale nie mozna powiedziec ze FBW nie działa na pewna grupe ludzi, bo to jest nie mozliwe, nawet twój przykląd z 300 powtórzeniami daje jakis rezultat i nei mozna powiedziec że ten trening nic nie da :)
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Pochwały: 112

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Oliver » 19 Luty 2011, o 16:56

Kwachu no przecież mi o to właśnie chodzi:) o składniki, po prostu rozumiem to co piszesz w ten sposób, że jak coś
    jest be w danym produkcje to trzeba go ograniczać... jeżeli źle rozumiem to ok:)
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez Kwachu » 19 Luty 2011, o 17:55

Produkty same w sobie są OK, ale mogą podowac wspomiane wczensiej problemy i wtedy jesli chcemy tych problemow uniknac to droga eliminacji usuwamy produkty "szkodzące" nam, jeśli komuś problemy gastryczne/wzdecia nie pzeszkadzają to OK, moze spokojnie jeśc. Ja tylko wymienilem produkty po ktorych ja mialem takei problemy a i wymienilem z wiedzy ksiazkowej informacje dlazcego tak to sie dzieje.

Pozdrawiam Kwachu
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Pochwały: 112

Postprzez marcineeek » 26 Luty 2011, o 22:42

Kilkanascie dni nie pisałem i oto pisze znowu, gdyż dzieje sie ostatnio cosik dziwnego. Jade sobie wg mojego rozkladu jazdy na siłowni i od kilku /kilkunastu dni nie jestem w stanie konczyc serii, zxwlaszcza tych ostatnich, ogólnie czuje sie słabo podczas cwiczen. Bo jak juz wracam do domu to nie czuje sie wgl wyczerpany tylko na tej siłowni nie mam juz siły i nie daje rady konczyć cwiczen.. Jakie mogą byc rpzyczyny? watpie czy to przetrenowanie bo chodze tylko 3 razy w tygodniu no i nie cisne jakis wielkich cieżarów ani nie staram sie spieszyc. Nie wiem moze zły plan?

rozgrzewka
    miesnie ud:
    wykroki do przodu z ciężarem 40kg (4 serie po 10 razy na noge)
    klaTA;
    wyciskanie na lawce poziomej; 4 serie: (12x50kg 10x54kg 8x57kg 5x62kg)
    box alternate (na kazda reke: 16x11kg 12x14kg 10x20kg 10x20kg)

bicepsy:
    prostowanie rak siedzac(jedna reka): 4 serie:(12x11kg 10x11kg 10x11kg 8x11kg)
    stojąc: (3 serie po 10x8kg)

triceps
    -prostowanie reki z ciezarkiem w podporze tulowia przodem ( na jedna reke) 4 serie (12x8kg 10x8kg 10x11kg 8x11kg)
    -pompki tyłem(4 serie po 10 razy)
    -przenoszenie ciezarka zza glowy nad klate, lezac na lawce plaskiej; 4 serie:(12x11kg 10x14kg 8x17 6x20 )
    marcineeek
    Starszy szeregowy

Miasto: Tarnów
    Data urodzenia: 07 06 1994

Postprzez rafimoc » 26 Luty 2011, o 22:44

skad Ty zes to wzial?
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Postprzez marcineeek » 26 Luty 2011, o 23:01

Czy to w tym momencie wazne? nie mowie ze ten plan jest idealny dlatego sie tutaj zgłosiłem
    marcineeek
    Starszy szeregowy

Postprzez rafimoc » 26 Luty 2011, o 23:07

do idealu to mu brakuje - idealu. Doslownie.

FBW kolego.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

rafimoc
    Generał broni

Postprzez marcineeek » 26 Luty 2011, o 23:17

to co mam po jednym cwiczeniu na kazda partie miesni robic naraz w jednym dniu? czy po 2? no bo z tego co rozumiem to fbw to na mase i każe wsyzsktie miesnie trenowac nie?
    marcineeek
    Starszy szeregowy

Postprzez rafimoc » 26 Luty 2011, o 23:28

tak - dokladnie tak.

rafimoc
    Generał broni

Postprzez marcineeek » 26 Luty 2011, o 23:30

hmm, po jednym cwiczeniu to nieduzo, no ale po 2 to bym musiał na siłowni ze 3 godziny siedziec, chyba ze nie wiem miedzy cwiczeniem na jedna partie miesni a druga robic jedno cwiczenie na te obie , jest cosik takiego mozliwe? jakies przyklady takich ćwiczen i czy wgl maja one sens takie pośrednie cwiczenia ?
    marcineeek
    Starszy szeregowy

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Zdjęcia

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość