Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
rafimoc napisał:Upatrujesz wysilek beztlenowy/tlenowy w bardzo waskim spectrum, Aeroby tylko wtedy kiedy biegamy/jezdzimy itp itd budowanie miesni tylko wtedy, kiedy przysiadamy,ciagniemy itp... WYKONAJ TYPOWO STATYCZNE CWICZENIE W 2-KROTNIE SZYBSZYM TEMPIE NIZ ZWYKLE TO PRZEKONASZ SIE SAM NA SOBIE ZE NIE BEDZIE ROZNIC MIEDZY TYMI WYSILKAMI!!! ZADNEGO!!
rafimoc napisał:Bo idac tym tokiem: to jesli ja wezme dwie hantle po 10kg i zaczne z tym spacerowac to dla Ciebie juz to beda wykroki chodzone tak??:) no przeciez nie ma takiego cwiczenia jak spacer z hantlami, ale to juz wedlug Ciebie bedzie wysilek beztlenowy - wiec jak okreslisz tak owe cwiczenie? no wlasnie...
chunga napisał:No dobra ACT!!! -Ja lubię nowe wyzwania, to popróbuje tego -ale jak to się ma w przeplatance z typowym treningiem siłowym??? ,bo wydaje mi sie ,że gorzej z regeneracją ???
Jezeli chcecie mnie namowic tylko i wyłącznie na robienie na ACT to sie nie dam ,jestem pewiem że masa idzie po takich kombinacjach w dól .Ja juz próbowałem serii podwójnych ,potrójnych czy superserii ,człowiek od tego słabnie i traci mase mięsniową ,przynajmniej ja miałem takie odczucia ,no albo cos robiłem żle.Wrzucić jeszcze do tego diete redukcyjna i cała praca idzie na marne, a człowiek zamienia sie w wieszaka na ubrania.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość