Szybkie logowanie
  • Strona główna Inne Kulturystyka
  • POBIJ REKORD

Wszystko o zawodowcach: porady, treningi, dieta i różne plotki oraz galerie kulturystów. Kulturystyka jest to amatorska lub zawodowa dyscyplina sportu.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: POBIJ REKORD

Postprzez pobijrekord » 28 Luty 2011, o 20:48

pobijrekord
    Starszy plutonowy

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez chunga » 28 Luty 2011, o 22:01

mało kto tak pokręci
    teraz prosimy cos trudniejszego
    O--O O--O
    chunga
    Starszy sierżant

Pochwały: 13

Postprzez pobijrekord » 1 Marzec 2011, o 18:32

chunga napisał:mało kto tak pokręci

Chcesz chłopaka wykończyć?,przecież to jest bardzo trudne
    http://www.pobij-rekord.pl/Wymyki-zwykl ... rta,id,293
    pobijrekord
    Starszy plutonowy

Postprzez konik506 » 1 Marzec 2011, o 20:17

Po 28 wymyku brzuch jeszcze miał siłę ciągnąć, a dłonie same mi się otwierały.
    No jest co dygać.
    Waga teraz 89-90kg.
    Wzrost 185cm.
    Zaczym te nogi podniosę na drążek to już pół minuty mija ha, ha.
    Czas na treningi i znowu jakiś rekord.
    konik506
    Starszy kapral

Pochwały: 7
    Miasto: Szprotawa
    Data urodzenia: 03 11 1973

Postprzez konik506 » 7 Marzec 2011, o 21:48

chunga napisał:mało kto tak pokręci

:lol:
    Może takie 15 powtórzeń na jedną serię.
    http://www.youtube.com/watch?v=56PQpCAgHR4
    konik506
    Starszy kapral

Postprzez chunga » 7 Marzec 2011, o 22:14

Dobra ! Napisze Ci jak ja to odbieram ,jako obserwator. Bardziej mi sie podoba taka kombinacja różnych cwiczen i układow po sobie następujących i to jest bardziej widowiskowe ,te takie na ilośc powtórzeń ,dla widza jest trochę nużące na dłuższą metę -z resztą jak to robią gimnastycy? Oni robia rózne cwiczenia ,po sobie następujące,a ich celem nie jest ilośc powtórzeń ,a coraz większa trudnośc wykonywanych cwiczeń. Ja to tak odbieram -nie wiem jak to u innych wygląda.
    Więc "koniku" przywoź wywrotkę piachu pod drążek i bierz się do roboty.Możesz podpatrzec "ruskich" i ewentualnie w/w gimnastykow sportowych.
    Trzymam kciuki!!!
    O--O O--O
    chunga
    Starszy sierżant

Postprzez konik506 » 8 Marzec 2011, o 15:32

Wiem wiem o co chodzi ,,chunga'' - Ja powiem tak - trenuję na drążku siłowym, a nie gimnastycznym i dla mnie i typowych drążkowców są ważne ćwiczenia siłowe i rekordy.
    konik506
    Starszy kapral

Postprzez pobijrekord » 8 Marzec 2011, o 16:57

chunga napisał:Dobra ! Napisze Ci jak ja to odbieram ,jako obserwator. Bardziej mi sie podoba taka kombinacja różnych cwiczen i układow po sobie następujących i to jest bardziej widowiskowe ,te takie na ilośc powtórzeń ,dla widza jest trochę nużące na dłuższą metę -z resztą jak to robią gimnastycy? Oni robia rózne cwiczenia ,po sobie następujące,a ich celem nie jest ilośc powtórzeń ,a coraz większa trudnośc wykonywanych cwiczeń. Ja to tak odbieram -nie wiem jak to u innych wygląda.
    Więc "koniku" przywoź wywrotkę piachu pod drążek i bierz się do roboty.Możesz podpatrzec "ruskich" i ewentualnie w/w gimnastykow sportowych.
    Trzymam kciuki!!!

To jest tak,dla widza oglądnięcie 30 wymyków może być nużące http://www.pobij-rekord.pl/Wymyki-zwykl ... rta,id,293 ale polecam spojrzeć na to z innej strony tzn. wyobrazić sobie siebie w tym ćwiczeniu lub nawet spróbować tego i wtedy dopiero doceni się trud,wysiłek i klasę kolegi który to wykonuje.
    pobijrekord
    Starszy plutonowy

Postprzez chunga » 8 Marzec 2011, o 17:14

konik506 napisał:Wiem wiem o co chodzi ,,chunga'' - Ja powiem tak - trenuję na drążku siłowym, a nie gimnastycznym i dla mnie i typowych drążkowców są ważne ćwiczenia siłowe i rekordy.
    no to rozumiem każdy robi to co lubi -bez musu
    O--O O--O
    chunga
    Starszy sierżant

Postprzez konik506 » 8 Marzec 2011, o 19:44

Ale największym celem wśród tych co trenują też na drążku siłowym to są Muscle ups - to jest katowanie własnego ciała.
    konik506
    Starszy kapral

PoprzedniaNastępna

Wróć do Kulturystyka

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość