Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Zdjęcia
  • 2,5 roku cwiczeni. Zacząłem od 13,5 lat.

W galerii zdjęć można prezentować nasze zdjęcia, fotki z zawodów, imprez, treningów, siłowni itp. Zobacz jaką formę prezentują użytkownicy forum kulturystyczni.pl

Moderator: Michał Bodzioch

Re: 2,5 roku cwiczeni. Zacząłem od 13,5 lat.

Postprzez Diablo 88 » 8 Marzec 2011, o 11:22

Kwachu napisał:Mam siłke w domu dam zdjecia

Diablo 88 napisał:tez mam siłownie pod domem :) Tak patrze i przez te 12stron Kwachu niedodales zdjecia swojej silki,ciekaw jestem czy ty w ogole kiedys ciwczyles.

To jest z dzialu "Sprzęt do siłowni"-"wasz sprzet" coraz bardziej zczyna sobie uswiadamiac to,że glównie opierasz sie na wiedzy z zewnatrz,ksiąki,uczelnia-studia itp itd lecz chyba nigdy ciezkiego treningu niezrobiles,coraz bardziej uswiadamiam sobie ze niema takiego uzytkownika jak "Kwachu"ktos go widzial na tym forum?przedstawiała sie ta osoba?
    Sorry ale musialem to napisac i jeszcze dodam ze jest to wielka prowokacja mózga ktory siedzi nad wiedza i ja ksztalci nieodczuwajac skutkow na wlasnej skorze,powinienes miec nick CPU :D
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Pochwały: 13
    Miasto: Wrocław
    Data urodzenia: 03 12 1988

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Oliver » 8 Marzec 2011, o 12:04

Diablo ładnie podsumował myśl każdego prawego człeka z forum:)
    a ja poinformuję zaś, że temat pt. "Kwachu" jest dość obszerny i proponuję przenieść go na PW i HP,
    ponieważ mój dział zaiste jest przeznaczony do wyższych celów:D
    Pozdr
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez Kwachu » 8 Marzec 2011, o 15:54

Diablo 88 - mam prawo byc anonimowy na forum, to chyba proste!!!
    W zyciu przebiegłem przejechalem oraz trenowałem na silowni wiecej niż kazdy z was tutaj to nie wiem dlaczego zarzucasz mi brak "praktyki sportowej". Wiedza drogi kolego to najlepszy 'suplement' dzieki któremu mozna sie dalej rozwijac.
    To że dzisaj nie waze 90 czy wiecj kilogramów to akurat zasługa tego ze nie zamknołem sie tylko w okółu jednego sportu. Zajmuje sie wieloma rzeczami z dzidziny sport.

Zdjecia siłowni :)
    Image
    Widok na poręcze :)

Image
    Wyciag oraz sztangielki
    Image
    Ławka
    Image
    Ławka z boku
    Image
    Sztangielki
    Image
    Sztangielki
    Image
    Obciazenei olimpijskie
    Image
    Wyciag
    Image
    Radio oraz grzejniczek.
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Pochwały: 112

Postprzez rafimoc » 8 Marzec 2011, o 16:01

"W zyciu przebiegłem przejechalem oraz trenowałem na silowni wiecej niż kazdy z was tutaj to nie wiem dlaczego zarzucasz mi brak "praktyki sportowej"

Przekonamy sie??:) wnioskuje z tego ze kondycje masz dobra, zatem: przysiady na ilosc pow? ciezar wlasnej wagi ciala. Niebywała skromnosc:)

A silka wporzadku.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332

Postprzez Kwachu » 8 Marzec 2011, o 16:04

Co do kondycji to bywało lepiej, prze zime zawsze jest troche zastuj
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Postprzez Diablo 88 » 8 Marzec 2011, o 16:20

W innym temacie pisales że niecwiczysz ze wzgledu na nauke,teraz ze trenujesz wiele dyscyplin sportowych...niewglebiam sie juz w to,niema co zasmiecac tego tematu,ja podsumowalem Cie jak najprosciej,mam do tego prawo! ;) Siłka fajna tez bym chcial miec tak wysoko.
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Pochwały: 13
    Data urodzenia: 03 12 1988

Postprzez Kwachu » 8 Marzec 2011, o 16:31

Chłopie pisalem to z miesiac temu!!! Druga sprawa trenuje typowo rekreacyjnie aktualnie, na aktywnosc fizyczna zawsze znajde czas nei jest to koniecznie silownia, wy poprostu nie czytacie dokaldnie moich postów i potem macie nie uzasadnione podejrzenia.
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Postprzez rafimoc » 8 Marzec 2011, o 16:39

Kwachu - cwiczysz 6 lat, to co Ci szkodzi nagrac jeden filmik? z jakims ciekawym ciezarem - 6 lat to sporo, wiec sila powinna byc.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Kwachu » 8 Marzec 2011, o 16:44

Ale ja nie mam takiej potzreby, co ma siła do stazu?
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Postprzez rafimoc » 8 Marzec 2011, o 16:51

bardzo duzo.
    Bo jesli chodzisz na silownie, dobrze trenowac a nie lezec to sila ma tu wiele do powiedzenia.

rafimoc
    Generał broni

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Zdjęcia

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość