rafimoc napisał:Nie o to chodzi, tylko o te niezdrowe podniecanie sie.
Pompki na ilosc to dla mnie nie jest sila.
Pokaz push pressa, przysiad, martwy - cokolwiek SILOWEGO.
Jestes gimnastykiem? NIE
Chodzisz na silownie,by zdobywac sile? TAK
Chcesz sie poprawiac na drazku to musisz wlaczyc do niego antagoniste tj. push pressa dopoki tego nie zrobisz to Twoje barki beda slabe by wywindowac wynik mocno w gore. Szymon Kołecki, ktory jest sztangista i push pressy ma na praktycznie kazdym treningu podciagnie sie 40razy - nie uprawiajac drazka w ogole! Ot co sila obreczy barkowej i tricepsow.
Proszę bardzo o to temat wątku "Wszystko o pompkach i nasze rekordy w tym cwiczeniu" i o tym piszę a jak odbierasz że się podniecam to nic na to nie poradzę,oczywiście że Twoje rady są pomocne ale jeżeli pisze się o rekordach to jak sam wielokrotnie pisałeś wypada je pokazać bo "papier i internet wszystko przyjmie"Zresztą nie ja tylko o tym piszę a o dziwo tylko do mnie "pijecie"
konik506 napisał:OK' - Michał trzymam Cie za słowo. Bo kurde ja lubie jak się dotrzymuje słowa, bo później czekam na film i czekam, a co się okazuje - wielkie eho, eho, eho.
Już teraz są dwa filmy obiecane - ,,Rafi'' - podciąganie z 80kg.
Michał - 100 pompek.
konik506 napisał:Michał napisał:nie wiem moze mi sie cos pomylilo ale chyba kiedys tez wstawiales filmik z pompkami wlasnie na YT.
Nie jestem pewny na 100 ale tak mi sie jakos wydaje.
Kurde Michał bez obrazy, ale jakoś Ci nie wieżę że 100 pompek zrobiłeś.
Takich prawidłowych pompek jak chunga może byś był w stanie zrobić jakieś pięćdziesiąt i to ja Ci mówię, chociaż też w tym nie jestem najlepszy bo ich też robię prawidłowych pięćdziesiąt.