Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderatorzy: Michał Bodzioch, playandwin24
rafimoc napisał:wszystko sie rozchodzi o to, jak zbudowane jest nasze cialo - najwazniejszy czynnik.
Bo nikt nie jest taki sam - z rowna proporcja konczyn, z rownymi balansami silowymi itp itd.
To tlumaczy fakt, dlaczego chlopak 70kg pcha 150kg na lawce ale nie przysiadzie ze sztanga 100kg
Kazdy ma rozne transfery sily, ot co. Natomiast nie jest powiedziane ze nie da sie polepszyc
Oliver napisał:Panie Marku ja to wiem:) wiem po co są te przystanki i połowa pompek jest taka a połowa taka...
całkowicie to rozumiem, jeżeli macie takie zasady to ok ja się w to nie mieszam:) bo przecież właśnie o zasady chodzi:)
dlatego pompki na rozbudowę masy klatki wyglądają inaczej (między innymi nie wolno prostować stawu łokciowego) i pompki
na ilość wyglądają inaczej:) dlatego też ten facet na filmiku nie ma mega klatki piersiowej:)
z pompkami jest tak jak z podciąganiem na drążku... to chyba akurat jest jasne:)
rafimoc napisał:Ktos sie nacwiczyl wczesniej na nogi?? nie przesadzaj, OK? pokaz mi czlowieka ktory juz sie nacwiczyl na klatke a teraz zluzowal?;] znajdziesz takiego? SZCZERZE WATPIE!
Oliver napisał:ja się włączyłem do dyskusji jak zobaczyłem, że ktoś poprawia kogoś:)
nie czytam w myślach, forum z reguł służy do nauki i poprawek... także jak to temat tylko do chwalenia się,
bez właściwej merytoryki to ja się stąd zwijam:)
Pozdrawiam
Oliver napisał:Panie Marku oczywiście, że się nie zgadzam:) tyle, że moja sylwetka co prawda trochę stara, ale jest do wglądu dla każdego:)
ponieważ dodawałem już fotki i jeden filmik (pisałem wcześniej, pochwaliłem się, że filmik do bani i wyszedłem jak klaun)
także wiem o co chodzi i powtórzę, ktoś dodając swój filmik czy fotki jest świadomie przygotowany na krytykę i poprawki,
jeżeli ich nie chce, nie życzy ich sobie to niech lepiej nie dodaje:) prościej się nie da
PS: ja po nikim nie jechałem, nikogo od leszczy nie wyzywałem, to takie małe sprostowanie:)
przedstawiłem jedynie swoje spostrzeżenia co do techniki... a to jest ogromna różnica
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość