Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Trening
  • Wszystko o pompkach i nasze rekordy w tym cwiczeniu

Podstawą w każdej dziedzinie sportu jest trening. W dziale wszystko na temat treningów i ćwiczeń, dowiesz się jak poprawnie trenować aby nie nabawić się kontuzji oraz osiągnąć założony cel.

Moderatorzy: Michał Bodzioch, playandwin24

Re: Wszystko o pompkach i nasze rekordy w tym cwiczeniu

Postprzez pobijrekord » 24 Marzec 2011, o 11:27

Nie,Oliver chodziło o to że Ty i Rafi krytykujecie nie doceniając czyjegoś włożonego wysiłku i tylko na to Was stać a wg nas aby mieć prawo do krytyki najpierw trzeba samemu spróbować i pokazać.Jak wcześniej pisałem nakręć sobie swoje maks w pompkach i potem obejrzyj materiał jak nie swój obiektywnie(jakbyś oglądał kogoś innego) i sam się przekonasz o co nam chodzi że co innego teoria a co innego rzeczywistość.
    pobijrekord
    Starszy plutonowy

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez rafimoc » 24 Marzec 2011, o 11:29

Odpiszesz w koncu na moje posty? czy nie masz argumentow? ja CI przedstawilem ICH MULTUM!

I gwarantuje Ci ze na necie tego nie znajdziesz....zatem?

Chcemy merytorycznej dyskusji - nic poza tym.

Nie krytykuje, przedstawiam swoj punkt widzenia.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Postprzez pobijrekord » 24 Marzec 2011, o 11:32

rafimoc napisał:Odpiszesz w koncu na moje posty? czy nie masz argumentow? ja CI przedstawilem ICH MULTUM!

I gwarantuje Ci ze na necie tego nie znajdziesz....zatem?

Chcemy merytorycznej dyskusji - nic poza tym.

Nie krytykuje, przedstawiam swoj punkt widzenia.

Rafi nie dziw się że nie odpisuję bo zwyczajnie nie wiem o co Ci chodzi?,pisz prostym językiem tak jak ja to Cię zrozumiem.
    pobijrekord
    Starszy plutonowy

Postprzez rafimoc » 24 Marzec 2011, o 11:33

Mysle ze opisalem to dosc prosto.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Oliver » 24 Marzec 2011, o 11:34

Panie Marku przecież podałem przykład swojego filmiku z pozowania, to też tak jakby konkurencja...
    i napisałem szczerze obiektywnie, że wyszedłem jak klaun:) niech Pan nie myśli, że ja widzę siebie jako oczko w głowie,
    a wszyscy inni są be i do kitu... przecież tak nie jest:)
    ja nikogo nie zbluzgałem, oceniłem jak według mnie wyglądała technika na danym filmiku i hunga zrobił z tego wielkie halo...
    żebym to chociaż na temat jego filmiku się wypowiedział, ok mógłby się zbulwersować... ale to nie był on:)
    zresztą powtórzę co napisałem, osoba wstawiająca filmik na neta dobrowolnie zgadza się na krytykę, sugestię, uwagi...
    czy może tak nie jest? czy może tylko o chwalenie się rekordem chodzi? przecież to logiczne, że osoby postronne
    widzą inaczej czyjś rekord niż on sam... on sam może być zadowolony, pomimo, że może nie być technicznie ale on widzi rezultaty,
    postęp jaki osiągnął, to się ceni... ale przecież ludzie jasnowidzami nie są i nie wiedzą o tym nie? chyba, że ktoś wsadzi filmik z podziałem,
    BEFORE i AFTER :) bo są takie filmiki, wtedy sprawy mają się inaczej...
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez pobijrekord » 24 Marzec 2011, o 11:35

rafimoc napisał:Mysle ze opisalem to dosc prosto.

Ja zrozumiałem to tak:
    mam zacząć ćwiczyć na brzuch,proste grzbietu i napinać pośladki przy podciąganiu (to jest prosto napisane)
    pobijrekord
    Starszy plutonowy

Postprzez rafimoc » 24 Marzec 2011, o 11:37

nie zrozumiales.

Masz zaczac cwiczyc bez pasa z okreslona progresywnoscia cotygodniowa ZEBY ZALECZYC PROBLEM!

Co do podciagania i pompkowanie - Korzystac nalezy z 2 retrakcji zeby wywindowac wynik w gore, tj scisnac mocno posladki i lopatki - niby nie fizlozofia, ale cala rzesza ludzi nie potrafi tego zsynchronizowac w spolna calosc.

rafimoc
    Generał broni

Postprzez pobijrekord » 24 Marzec 2011, o 11:48

Oliver,czy to że ktoś wrzuca swoje filmy daje Ci prawo do ich oceny zastanów się najpierw nad sobą jesteś młody zdaje się ok.18lat sylwetkę masz przeciętna co sam przyznajesz więc jak możesz oceniać kogoś co jest prawie 30 lat starszy i znacznie dłużej siedzi w ty sporcie niż Ty,ciekawe czy na siłce też takiego byś korygował czy dawał rady,nie sądzisz że trochę głupio?Nie piszę że masz chwalić ale chyba jakisz szacun się należy choćby przez to że ludzie w tym wieku jeszcze ćwiczą i rywalizują a nie jakieś pożałowania godne z Twojej strony "pozdrowienia dla emerytów i rencistów",czy to nie jest obrażanie?
    pobijrekord
    Starszy plutonowy

Postprzez pobijrekord » 24 Marzec 2011, o 11:50

rafimoc napisał:nie zrozumiales.

Masz zaczac cwiczyc bez pasa z okreslona progresywnoscia cotygodniowa ZEBY ZALECZYC PROBLEM!

Co do podciagania i pompkowanie - Korzystac nalezy z 2 retrakcji zeby wywindowac wynik w gore, tj scisnac mocno posladki i lopatki - niby nie fizlozofia, ale cala rzesza ludzi nie potrafi tego zsynchronizowac w spolna calosc.

Teraz zrozumiałem.
    pobijrekord
    Starszy plutonowy

Postprzez Oliver » 24 Marzec 2011, o 11:55

Panie Marku trochę nie w temacie jesteś:) bo ten tekst do hunga nie był, był skierowany do kogo innego:)
    dokładnie to 19;) nie to, ale myślę, że prawo daje mi konstytucja, jestem wolnym człowiekiem i mam prawo się wypowiadać jak każdy:) plus to, że ktoś dobrowolnie umieścił filmik i nastawia się na krytykę
    rozumiem jeżeli ktoś błądzi przez 20 lat to nie mogę go poprawić bo jest starszy i dłuższy staż? dlaczego?
    jeżeli ktoś nie ma racji to mam prawo to zanegować... nie ma lepszych i gorszych, wszyscy są równi koniec kropka...
    a zdziwiłbyś się jak koryguje ludzi 10-20 lat starszych ode mnie:) i oni nie robią halo, oni podchodzą po kilku treningach do mnie
    i mówią DZIĘKI CHŁOPIE, u mnie na siłowni panuje taka atmosfera jak w domu, wszyscy są na TY bez względu na wiek,
    jeden raz mnie opierdolił, że do niego PAN mówię... także ja nie wiem jakich Ty ludzi znasz, ale ja znam ludzi z którymi można
    normalnie dyskutować i nikt się za sugestie i uwagi nie obrazi... to, że kogoś poprawię nie znaczy, że nie mam do niego szacunku
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

PoprzedniaNastępna

Wróć do Trening

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość