Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderatorzy: Michał Bodzioch, playandwin24
rafimoc napisał:Przestudiuj jak dziala, na co reaguje obrecz barkowa i posluchaj mlodego Głąba;]
I jeszcze: Nie pisz najlepszy na YT, bla bla bla... nie rob sie drugi Marek egocentryk - prosze Cie.
Trzeba siebie uwazac za leszcza zeby nie osiasc na laurach, a nie chwalic sie tym wszem i wobec - bez sensu.
Oliver napisał:dla mnie za duży to taki, na którym nie mogę wykonać pełnego ruchu:) i jak widzę, że taki typ pierdzielnie
tych cegiełek full, a ruch nawet nie jest zbliżony do wyprostu stawu łokciowego to daj spokój... takich ruch to se
można wykonywać przy francuzie, to jest ćwiczenie typowo siłowe, które aktywują porządną część tricepsa i trzeba używać porządnie siły:)
a nie przy linkach gdzie to totalny izolat i ważna jest technika...
ja tu nie mówię o poprawianiu ludzi naprawdę dobrze wyglądających, którzy coś osiągnęli... to zupełnie inna bajka,
ale ja się wtedy spytam w jakim czasie oni to zrobili? 20 lat czy może 5 lat? bo to jest ogromna różnica:)
oczywiście, że uwagę zaczynam od spytania się czemu ktoś tak robi... jeżeli oczywiście mam do czynienia z kimś pojętnym,
kogo dłużej znam z siłowni i porządnie wygląda... a nie tak jak mówię widzę, przedstawiony pierwszy przykład:)
nie mówimy o kulejącej technice, lecz o kompletnym jej zaniedbaniu:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość