Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Trening
  • Wszystko o pompkach i nasze rekordy w tym cwiczeniu

Podstawą w każdej dziedzinie sportu jest trening. W dziale wszystko na temat treningów i ćwiczeń, dowiesz się jak poprawnie trenować aby nie nabawić się kontuzji oraz osiągnąć założony cel.

Moderatorzy: Michał Bodzioch, playandwin24

Re: Wszystko o pompkach i nasze rekordy w tym cwiczeniu

Postprzez pobijrekord » 25 Marzec 2011, o 12:41

Konik zwyczajnie pod wpływem emocji tak napisał bo wkurzył się że krytykuje go ktoś co nie zrobi nawet jednego muscle ups,a poza tym jest to bardzo skromny i fajny gość który doradza wielu ludziom na YT jak ćwiczyć na drążku.Masz rację faktycznie szkoda że nie można wspólnie poćwiczyć bo może zmieniłby się Twój/Wasz pogląd co do nas bo macie jakieś mylne wyobrażenie że nic nie robimy poza fikołkami i pompkami.
    pobijrekord
    Starszy plutonowy

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez rafimoc » 25 Marzec 2011, o 12:46

Sam napisales ze przysiadow nie robisz;] wystarczajacy powod dla mnie zeby tak myslec, dlaczego? Bo nie trenujesz polowy masy ciala..nie robisz zadnego lower body - suwnica to slaby pomysl - pisalem dlaczego.

Moze zrozumiesz ze mnie muscle-ups nie obchodzi, ot co - bo nie zajmuje sie gimnastyka.
    Dla mnie czyms dobrym bedzie jak uda mi sie zrobic 380kg w dociagu a nie wiele brakuje na dzien dzisiejszy.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Postprzez pobijrekord » 25 Marzec 2011, o 12:53

I to się chwali,ale tłumaczę Ci że ja nie krytykuję Twoich osiągów a Ty na każdym kroku "merytorycznie" dopierdzielasz.Ciężaru 380kg nie jestem w stanie nawet jednego końca(z jednej strony) oderwać więc wielkie uznanie i wypadało by abyś Ty też się pokłonił przed umiejętnościami konika.
    Co do przysiadów to jeszcze się zobaczy może pod Twoim wpływem je spróbuję ale zależy jak będę się czuł na drugi dzień więc nie obiecuję czy w nich wytrwam :)
    pobijrekord
    Starszy plutonowy

Postprzez rafimoc » 25 Marzec 2011, o 12:57

OKI i tym milym akcentem zaznaczmy ze kazdy jest dobry w tym co robi.
    Szanuje kazde osiagniecie, ja jedynie merytorycznie pisze o sile napedowej z rdzenia itp czyli to co moze Wam sie przydac - nie jest to pouczanie a jedynie wskazowka.

Ja sie moge nauczyc czegos od Was Wy czegos ode mnie - kazdy kij ma 2 konce.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Postprzez pobijrekord » 25 Marzec 2011, o 13:15

He Oliver,sorki że nie daję Ci spokoju-nie prowokuję ale chcę abyś poznał moje zdanie widzisz ten film pisałeś że jest wszystko ok
    http://www.youtube.com/watch?v=NgZ7w2Pg3jU
    a ja mam zupełnie inne zdanie: gość miednicę ma za nisko przez co robi niepełne ruchy przy opuszczaniu nie schodzi na dól barkami nawet do linii łokci więc gdzie tu pisać o pełnych i prawidłowych pompkach?
    pobijrekord
    Starszy plutonowy

Postprzez Oliver » 25 Marzec 2011, o 13:31

hehe nie zrozumiał mnie Pan, miałem na myśli ciągle zasady a nie prawidłowość wykonanego ćwiczenia pod kątem techniki:)
    jak robi jednym rodzajem to niech robi jednym rodzajem, a nie że nagle przestanie prostować stawu łokciowego i walnie se koci grzbiet:)
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez pobijrekord » 25 Marzec 2011, o 13:41

Oliver zrozumiałem to co piszesz ale to nie wszystko,nie miałby gość tych pompek zaliczonych na PR mimo iż robi według jednej zasady i nic nie zmienia,no i nie wiem czy oglądałeś te pół-pompki do końca bo od pewnego momentu gość kombinuje podobnie jak ja :),mniej-więcej od 56 sekundy czyli po 50 pół-pompkach.
    pobijrekord
    Starszy plutonowy

Postprzez Michał » 25 Marzec 2011, o 20:04

konik506 napisał:OK' - Michał trzymam Cie za słowo. Bo kurde ja lubie jak się dotrzymuje słowa, bo później czekam na film i czekam, a co się okazuje - wielkie eho, eho, eho.

konik zwracam honor. Niestety ale zjebalem sprawe i poszlo 80 pomp i to ostatnie powt troche oszukane. Troche na wyrost wyjechalem z tymi 100 pompkami za co przepraszam.
    Do 50 pompek robilo sie na lajcie ale pozniej strasznie oslablem i niestety byla meka i dojechalem do tych 80 i klapa.
    Ale jest plus tej sytuacji mam motywacje aby djechac do tych 100 pompeczek :D
    Zapraszam do relacji : post92737.html#p92737
    Sterydy to nie sposób na niedożywienie !!!
    obrazek
    Kliknij obrazek, aby powiększyć
    Awatar użytkownika
    Michał
    Generał broni

Pochwały: 101

Postprzez konik506 » 25 Marzec 2011, o 20:33

Kurde ja szukam filmu z twoimi pompkami, a ty mnie tylko przepraszasz za twe twoje 80. Nierób jaj sobie juz z poważnego faceta, czy wy w końcu zejdziecie na ziemie za te wasze Błędy. Kurka ludzie - Michał szanuję Cię - jesteś pierwszym ktury LATA W CHMURACH . nIE JESTEŚ W STANIE NAWET ZROBIĆ FILMU Z 50 poprawnych pompek. Pierwszy zginął, a teraz Rafi będzie kręcił film z 80kg, no czekam na następnego wojownika.
    konik506
    Starszy kapral

Pochwały: 7
    Miasto: Szprotawa
    Data urodzenia: 03 11 1973

Postprzez konik506 » 25 Marzec 2011, o 20:35

Ja wspułpracuje z odpowiedzialnymi facetami, czy z lotnikami???
    konik506
    Starszy kapral

Pochwały: 7
    Miasto: Szprotawa
    Data urodzenia: 03 11 1973

PoprzedniaNastępna

Wróć do Trening

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość