Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Zdjęcia
  • 16 yo 2 lata

W galerii zdjęć można prezentować nasze zdjęcia, fotki z zawodów, imprez, treningów, siłowni itp. Zobacz jaką formę prezentują użytkownicy forum kulturystyczni.pl

Moderator: Michał Bodzioch

Re: 16 yo 2 lata

Postprzez Dżery » 26 Marzec 2011, o 15:09

moglbys dac jakiegos linka do Twoich fot?
    jestem ciekaw jak taki gosc z tak obszerna wiedza musi wygladac : )
    Dżery
    Starszy szeregowy

Miasto: k-ce
    Data urodzenia: 03 01 2010

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez rafimoc » 26 Marzec 2011, o 15:10

Nie ma tu moich fot.

Filmiki jakies tam.

Ale to nie istotne teraz, odpowiedz na moje pytania czy jestes w stanie podolac DOBREMU FBW, dzieki ktoremu przegonisz wszystkich swoich wysmiewcow z e-srym;]
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Postprzez Dżery » 26 Marzec 2011, o 15:17

Pewnie,tylko ja nigdy fbw nie cwiczylem,raz sprobowalem,ale nie spodobalo mi sie tak wielu partii robic,pasuje mi jedna-max dwie partie na trening i pozadne je zrobic,no byc moze to prawda z tego co piszesz ze trening w 80% byl zjebany,ale fakt faktem przez te 2 latka nieco sily przybylo i ok 30kg w gore poszlo ale rzeczywiscie trzeba go zmienic
    Dżery
    Starszy szeregowy

Postprzez rafimoc » 26 Marzec 2011, o 15:19

30kg z czego 25-27 sam tluszcz - nie tedy droga.

W FBW masz 1cw ale konkretne, trzymac sie trzeba tylko planu i na efekty dlugo czekac nie trzeba.

Skoro sie zgadzasz to odwiedz dzial nasze relacje - rozpocznij swoja, a ja zajme sie twoim treningiem - ale uprzedzam Cie ze lekko nie bedzie, wiec musisz miec w sobie to samozaparcie.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Dżery » 26 Marzec 2011, o 15:29

rafimoc napisał:30kg z czego 25-27 sam tluszcz - nie tedy droga.

No chyba nie :)
    po redukcji by bylo mysle nawet fajnie,ale chce jeszce troche miesa nalapac
    pozatym na poczatku korzystalem z hantli z poczatku szyny,teraz moge uzywac tych przed ostatnich i ostatnich wiec nie mow ze trening byl calkowicie z dupy bo widze po sobie ze nie calkiem :)
    ok co do fbw

moglbys tu wrzucic ten plan ktorym mialbym teraz zaczac lecec,?
    btw co sadzisz o programie Rippetoe?
    Dżery
    Starszy szeregowy

Postprzez rafimoc » 26 Marzec 2011, o 15:38

zacznijmy moze od tego, ze zle interpretujesz slowo redukcja - tak Cie nauczyli na e-srym i tak powtarzasz - nie dziwie sie.

primo: redukcja to utrata tkanki tluszczowej bez utraty tkanki miesniowej z definicji.
    Co nie wiaze sie Z UTRATA WAGI - chyba ze wiekszosc masy to tluszcz wtedy istotnie wiekszosc zejdzie lacznie z kg na wadze.

Na redukcji mozesz nawet przytyc - ale jesli tluszczu jest mniej to jest WSZYSTKO OK! na tym to polega.

Program Marka Ripettoe jest ok, ale bierz poprawke na to ze to czlowiek specjalizujacy sie w planach silowych, u Ciebie prog silowy jest bardzo niski - wiec najpierw potrzebujesz planu ktory zlikwiduje u Ciebie balansy silowe.

Ide dalej: Twierdzisz ze tam nie ma w wiekszosci tluszczu, sam fakt tego ze robisz MC na 110kg przy wadze 102 to wystarczajacy dowod na to ze masz slaby rdzen - a slaby rdzen bierze sie z czego?? z ujemnego peaku miesniowego - jestes slabo obudowany miesniami w wiekszosci rejonow na swoim ciele stad male kg na sztandze.

Co do planu, ktory moge rozpisac jak mowilem zmykaj do dzialu nasze relacje - bo ja pisze plany indywidualnie pod osobe!

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Dżery » 26 Marzec 2011, o 15:52

o to mi wlasnie chodzi,dlatego wyraznie pisze ze po redukcji bylo by fajnie
    co do mc to ten ciezar juz troche nie akutualny teraz bym podniosl +150 ale wiem to stosunkowo dalej malo
    no wiec zaraz zrobie temat w relacjach
    Dżery
    Starszy szeregowy

Postprzez Oliver » 27 Marzec 2011, o 10:43

Dżery słuchaj rafa on Cie wyprowadzi na ludzi:) potencjał jest, młody jesteś, jak będziesz trzymał się planu,
    i nie pierdzielił, że tego nie lubisz i nie robisz to będzie dobrze!:)
    64cm w udzie przy wadze 102kg.... to jest katastrofa...ważę nie całe 20kg mniej i mam tyle w udzie...
    także do roboty, nie zawal nóg bo to będzie tragicznie wyglądało, wyobraź sobie, że ciśniesz na klatkę pewnego dnia 150,
    a na nogi 50kg pełnego przysiadu nie zrobisz i co? pośmiewisko, trzeba trenować całe ciało, nogi to połowa Twojego ciała:)
    także powodzenia! :)
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez Dżery » 27 Marzec 2011, o 15:11

Oliwier jak bys mogl pokaz mi choc jednego czlowieka ktorego "poprowadzil i wytrenowal",jesli nie problem,ok
    chce wiedziec komu sie oddaje

ale wez tez pod uwage jaki masz Ty wzrost jaki ja,nie wyglada to u mnie tak zle,tylko fakt od zadkiego cwiczenia ich sa dosc przylane,ale nie malee

prawa fota 2 lata temu 64kg
    lewa 4 miechy temu 95kg

Image
    Dżery
    Starszy szeregowy

Postprzez Oliver » 27 Marzec 2011, o 17:14

Adam Domazer, aktualnie pnący się StrongMan:)
    ja mam 184cm wzrostu, tyle co Ty prawie czyż nie?:)
    w Twojej relacji już napisałem co do fotek:)
    64cm w udzie uwierz mi jest to mało... tym bardziej jak są podlane, jakby fatu trochę z nich zleciało mniej niż 60cm by zostało...
    wiem jak to u mnie było jak miałem ponad 70cm, to prawie dyszka zleciała bo tak się podlałem:) dobrze, że już
    nie robię masa-->redukcja i tak w kółko, błędne koło.
    uważam, że trochę patrzysz na siebie jak w krzywym zwierciadle, naprawdę jesteś sporo zalany, pomimo, że zrobiłeś tego mięsa sporo:)
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Zdjęcia

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość