Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderatorzy: Michał Bodzioch, playandwin24
Bandit napisał:konik506 napisał:Niezwykle mnie zadziwiłes tym nagłym wejściem na pompki, Rafi zamknął temat bo to miały być dyskusje, a nie potrzebnie doszliśmy w słowach za daleko.
Skoro widziałes ten wątek, dlaczego nie włączyłeś sie w rozmowę przed zamknięciem wątku?
Też się zdziwiłem, że się niezykle zadziwiłeś
Po prostu nie zdążyłem - a chciałem się pochwalić. Kilka miesięcy przygotowywałem się do napisania tego postu... Specjalnie w tym celu założyłem sobie kilka dni temu konto tutaj i gdy już cały post maiłem napisany ołówkiem w notatniku to mi Rafi ciach przed nosem zamknął i nie zdążyłem nawet przepisać.
Wtedy pomyślałem "nie poddam się" i stworzyłem nowy temat.
I tak to było.
Mam nadzieję, że Ci zadziwienie już trochę puściło...
troche jak ptaszek co dzióbie ziarka ,ale ogólnie bardzo pełne,jestem za ))konik506 napisał:Mówmy sobie prawde - bardzo mi się podobają np; te pompki i uważam że są prawidłowe - jeśli chodzi o bicie rekordu w poprawności.
http://www.pobij-rekord.pl/pompki-draze ... rta,id,285
konik506 napisał:A tak mnie zastanawia jeszcze czy zostało Ci coś jeszcze z tamtych lat, jakieś pompeczki, czy nie raz sobie troche powtarzasz i przypominasz w praktyce?
Bandit napisał:konik506 napisał:A tak mnie zastanawia jeszcze czy zostało Ci coś jeszcze z tamtych lat, jakieś pompeczki, czy nie raz sobie troche powtarzasz i przypominasz w praktyce?
Od zdziwienia do zastanowienia!
Proszę przestań już o mnie myśleć bo mi rumieńce się zrobiły
Weź się do roboty i coś tu pożytecznego wlinkuj.
Bandit napisał:Raczej się nie znamy kolego
Ale jak już tak chcesz mnie troszkę poznać to tu masz link:
http://vimeo.com/21245634
dasza napisał:ha ha ha dobre to ! watek o popmkach ,a on z czyms takim wyjedża ,teraz prosimy filmik jak doisz koze ::)) na czas oczywiście -zawsze to jakis rekord ha ha
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość