Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • NIC SIE NIE BAĆ NA SZTANGE DOYEBAĆ!!czyli,wyznanie leszcza:)

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: NIC SIE NIE BAĆ NA SZTANGE DOYEBAĆ!!czyli,wyznanie leszc

Postprzez Zioło » 29 Marzec 2011, o 16:47

Góral pisze prawdę. Naprawdę jesteś koks ;]
    I nie przejmuj się takimi ludźmi jak Kwachu;] Ćwicz, rozwijaj się, i dalej pomagaj zielonym xD
    Jedna podstawowa zasada sportu siłowego:
    WIEDZ PO CO TO ROBISZ!
    Awatar użytkownika
    Zioło
    Podporucznik

Pochwały: 12
    Miasto: Szczerców

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez rafimoc » 29 Marzec 2011, o 19:39

Nie no Panowie rozgraniczajmy pewne rzeczy.

Kwachu ma wiedze i ja mam wiedze i inni rowniez a na lamach forum sobie luzno dyskutujemy nie ma jakiejs nienawisci czy wygranej za wszelka cene;)
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Postprzez Kwachu » 29 Marzec 2011, o 21:07

Zioło- Chcesz innych krytykowąć? Śmiało tylko najpierw daj cos od siebie na forum, napisz choć jeden post na forum ktory coś w niesie.
    Ja w przeciwienstwie do Ciebie nie musze zadawac sto pytań na forum, bo własnym zapałem doszłem do tego ze wiem co i jak zrobić, a to że uważam za dziwne teorie rafiego to nie znaczy że go nie szanuje jako człowieka.
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Pochwały: 112

Postprzez Menik » 29 Marzec 2011, o 21:17

Kwachu skąd u ciebie taka skromność hehe :)
    Menik
    Chorąży

Pochwały: 6

Postprzez Kwachu » 29 Marzec 2011, o 21:21

Wrodzona :)
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Postprzez qlimax-_ » 30 Marzec 2011, o 10:21

Widze ze co poniektorzy na forum sadza ze Rafi chce zjechac Kwacha albo odrotnie Kwachu Rafiego.Nie o to im chodzi.Oni przeciez tylko dyskutuja ale nie zeby sie najezdzac nawzajem.Gdy sie ma ta wiedze to sie lubi podyskutowac i sprzedac swoja wiedze lepiej od drugiego.Gdyby ja mial taka wiedza jak Rafi i Kwachu (albo kto inny z forum) tez bym tak dyskutowal.
    Zrobiłem krok w tył, ale zrobie dwa w przód
    Awatar użytkownika
    qlimax-_
    Chorąży

Miejscowość: Polska
    Pochwały: 3
    Miasto: M-ce

Postprzez Diablo 88 » 30 Marzec 2011, o 10:34

Nieeee trzeba Kwacha atakowac! :D Kwachu co ty za bledy robisz "doszłem" - doszedłem :) wiem,ze na szybko zawsze mozna sie pomylic ale to tak niewypada ;)
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Pochwały: 13
    Data urodzenia: 03 12 1988

Postprzez Kwachu » 30 Marzec 2011, o 10:39

Teraz będę pisał na Mozilla (przeglądarka) tu mi przynajmniej podkreśla błędy :(
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Postprzez rafimoc » 30 Marzec 2011, o 16:09

30.03.2011 - heavy artillery

Rozgrzewka ogolna

1. Zarzut + wyciskopodrzut:
    20kgx10
    30kgx2
    35kgx2
    40kgx2
    45kgx2
    50kgx2
    60kgx2
    70kg 10x2 (poprzednio: 65kg 10x2)

2. Martwy klasyk (wyjasnienie ponizej czemu)
    60kgx10
    70kgx10
    80kgx10
    90kgx10
    100kgx10
    110kgx10
    120kgx10
    130kgx10
    140kgx10
    150kgx20!

3. Drazek z obciazeniem
    ww x3
    ww +5kgx2
    ww +10kgx2
    ww +15kgx1
    ww+20kgx1
    ww +30kgx1
    ww +35kg 10x2 (poprzednio:ww +30kg 10x2)

Lockout klatkowy:
    20kgx10
    30kgx2
    40kgx2
    50kgx2
    60kgx2
    70kgx2
    80kg 5x5 (poprzednio: 75kg 5x5)

KOSMETYKA:
    Uginanie modlitewnik malpi hak - 30kg, tempo 4210 8x8
    Uginanie na lawce skosnej dodatniej - nie wiem hantle 10kg chyba na reke, tempo 4010 8x8
    Uginanie stojac nachwytem - samym lamancem 12kg 8x8, tempo 5102

PODSUMOWANIE:

Klasycznie po pracy z busa od razu na silke, musialem sie dobrze dogrzac wiec wchodzilem sobie w zarzucie po 5kg, ale nogi i prostownik byly jakies zastane - wrecz lekko bolaly po 8h chodzenia na nogach raczej nie dziwota.. wiec jak to mowia lekarzu lecz sie sam, wiec jak boli to trzeba wzmocnic zrobilem sobie ten martwy klasykiem rekreacyjnie. Skonczylem na 150kg 20 razy mysle ze to dosc dobrze - nachwytem na zamek bez magnezji (bo ten yebany odcisk jeszcze sie nie zaleczyl - dzisiaj go utne tzn to co po nim zostalo i niech sie goi:) Drazek - lajt..sam sie zdziwilem ale lajt byl, lockout - OK

W kosmetyce bol, darcie japy na cala silownie - pelne mind muscle - wyobrazalem sobie ze od grzbietu po tylnia czesc mozgu przebiega przeze mnie tysiace neuronow i rozsadza moje ramiona - technika Girondy to POMAGA! w 1 serii modlitewnika juz pieklo!! a przede mna jeszcze 7...co prawda na babskim obciazeniu no ale.. przerwy byly 20sekundowe - wiec krotki zajazd ale tresciwy - DOMS beda na pewno bardzo mocne, ale bez przesady ze teraz mam czekac tydzien czasu az znow rusze ramiona - lekka pomylka:) twardo do przodu!

SILA!!
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

rafimoc
    Generał broni

Postprzez rafimoc » 1 Kwiecień 2011, o 16:56

01.04.2011 - Heavy Artillery

Rozgrzewka ogolna

1. Przysiad wykroczny ze sztanga trzymana z przodu:

20kgx5 (na noge)
    30kgx2
    40kgx2
    50kgx2
    60kgx2
    70kgx2
    80kgx2
    90kgx2
    100kgx2
    110kg 10x2 (poprzednio: 105kg 10x2)

2. MC stojac na 3 podstawkach:

20kgx5
    40kgx3
    50kgx3
    60kgx3
    70kgx3
    80kgx2
    90kgx2
    100kgx2
    110kgx2
    120kgx2
    130kgx2
    135kg 10x2 (poprzednio: 130kg 10x2)

3. Wycisk plaska z 2s pauza
    20kgx5
    30kgx2
    40kgx2
    50kgx2
    55kgx2
    60kgx2
    65kgx2
    70kgx2
    75kg 10x2 (poprzednio: 70kg 10x2)

KOSMETYKA:

Gilotyna na plaskiej:
    20kgx8
    30kgx8
    40kgx8
    50kgx8
    55kgx8
    60kgx8
    50kgx15
    40kgx24
    30kgx30

Perfect curl:
    8x8, ciezar staly 18kg tempo 5012

PODSUMOWANIE:

Przysiad wykroczny - bardzo ladnie, kazda seria coraz lepsza..chociaz ta 9 seria to tak mozolnie ze huuh, koles jak to zobaczyl to od razu: "masz sile jak tur" typ 48 w rece, 72 w udachxD

MC stojac na 3 podstawkach - po przysiadzie wykrocznym sie domyslcie:P do 7 serii znosnie od 8 serii wciagane dosc mozolnie, ale to tez przez ten odcisk jebany co sie nie zagoil..ale i tak lekka byla do 7 serii:) bach,bach! gora-dol!
    Jeszcze zrobilem sobie MC sumo na 100kg - kurwa...jaki to jest krotki ruch, nic dziwnego ze chlopaczki po 80kg robia po 300kg w tym - to juz ruch w DOCIAGU jest DLUZSZY - autentyk! ale MC sumo bede robil w dniu 2 po zarzutach:) musze wzmocnic przywodziciele - bedzie w tym MOC!

Wycisk plaska - jak szmata - nic nie wazylo.

Gilotyna - regresja robi swoje:)) robilem z takim gosciem tzn on zrobil za moja namowa, no zauwazylem jak wyciska sztange tj niby kulturystycznie ramiona pod katem 90st i na linie sutkow, pytam " Chcesz plaska poprawiac silowo czy skupiasz sie na jej wygladzie/kosmetyce?"a on : no na wygladzie...ja mowie to w zyciu nie zbudujesz DOBRYCH piersiowych w ten sposob, a on jak to nie?? ja mowie: tak to, moge Ci cos zaproponowac a on: spoko. No i zaczelismy gilotyne pokazalem mu wszystko dokladnie, wytlumaczylem ze w ten sposob aktywujemy piersiowy na calej jego plaszczyznie a nie tylko dol + obciazone rotatory w sposob jak wiekszosc wyciska:P na poczatku byl sceptyczny - po 2 seriach wstaje patrzy do lustra i mowi: " o kurwa...kiedys musialem zrobic 3 cw. zeby miec tak spompowana klate!!" ja mowie" to najwidoczniej pompowales barki" jedziemy dalej... zrobilismy do 60kg i regres - 50kg zrobil 12pow, 40kg zrobil 15razyxD a 30kg 17xD zeby nie bylo gosc mojej wagi mojej postury;] wiec raczej z tych wiekszych:P skonczylismy... oczywiscie darcie pizdy na 30kg ahaha obydwoje:) wstaje z lawki ja mowie: to co idziesz meczyc skosa?? a on: Co?!! ja mowie: no na skosie czy idziesz robic?:) a on: chyba jestes nienormalny, ja mowie: no jestem, zrobilem 19 serii przysiadow wykrocznych, 21 serii martwego oraz 18 serii plaskiejxD a gosc : niee... ide zrobie jedno cw. na plecy jedno na nogi bo jak nigdy czuje klatke, ja mowie i DOBRZE! cale cialo rozwijaj, bo juz sam sie przekonales ze 4cw na klatke nie zawsze sa dobre...ogolnie kosmos:) zadowolony caly gosc, jak sie zegnalem to " Narazie mistrzu. Do zobaczenia" xD

SILA!!!!!!!!!!!!!!!

rafimoc
    Generał broni

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość