Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Trening
  • pompki i rekordy ;)

Podstawą w każdej dziedzinie sportu jest trening. W dziale wszystko na temat treningów i ćwiczeń, dowiesz się jak poprawnie trenować aby nie nabawić się kontuzji oraz osiągnąć założony cel.

Moderatorzy: Michał Bodzioch, playandwin24

Re: pompki i rekordy ;)

Postprzez dasza » 4 Kwiecień 2011, o 12:16

Kulturystyka + inne sporty i to obowiązkowo!!! A na pewno dla młodych ludzi miedzy 15-20 rokiem życia ,gdzie wszystko jeszcze sie rozwija. ,Zadna najmądrzejsza teoria z książek mnie nie przekona ,żeby tak nie robic.
    KOCHAM TO FORUM ,NAJLEPSZE FORUM NA SWIECIE. JEST DUŻO FACHOWCOW I MOŻNA SIE DUZO CIEKAWYCH RZECZY DOWIEDZIEC I W OGOLE JEST COOL !!!
    dasza
    Kapral

Pochwały: 1
    Miasto: Poland

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez rafimoc » 4 Kwiecień 2011, o 12:24

Co ty czlowieku uskuteczniasz???

WSKAZ MI FRAGMENT GDZIE NAPISALEM ZEBY ROBIC TYLKO CW STATYCZNE??!

Rwania, podrzuty - czysta dynamika
    High pulle

Skoncz z tymi strzalami itp;] zanim sie zajalem silownia uprawialem troche lat SW, ale wiem mozesz sobie snuc wnioski jakie Ci sie zywnie podoba;] i w zasadzie nic poza tym.

Moja to wina ze nie miales wczesniej stycznosci z SW i latales jak szmata?? NIe.

U mnie podstawa bylo SW pozniej silownia.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Postprzez dasza » 4 Kwiecień 2011, o 14:19

jaaaasne bo ty jestes najlepszy i najmądrzejszy -twoje hobby to dowartościowywanie swego ego na forum
    juz nic chce mi sie tego roztrząsac ,
    wiesz moj syn ma 20 lat teraz,cos ja ty -prawko ma od 1 roku i uwaza sie za superrr kierowce i mnie zawsze poucza ,ja prawko mam ponad 30 lat i nie umiem w ogóle jezdzic autem ,tylko to on ma auto ,ktore wygląda jak po auto rodeo ,a nie ja -brak słow koncze temat.
    KOCHAM TO FORUM ,NAJLEPSZE FORUM NA SWIECIE. JEST DUŻO FACHOWCOW I MOŻNA SIE DUZO CIEKAWYCH RZECZY DOWIEDZIEC I W OGOLE JEST COOL !!!
    dasza
    Kapral

Postprzez rafimoc » 4 Kwiecień 2011, o 14:31

spoko ze Wy starzy bywalce silowniani wiecie wszystko najlepiej, co do sekundy powiecie mi kiedy mi sie niby rozsypia stawy, co do sekundy powiecie mi ze moj trening mnie na maxa spowolni i inne brednie;]

Wiedze wprowadzam w zycie, a nie zycie do wiedzy. Taka roznica.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

rafimoc
    Generał broni

Postprzez dasza » 4 Kwiecień 2011, o 14:56

rafimoc napisał:Wiedze wprowadzam w zycie, a nie zycie do wiedzy. Taka roznica.
    a ja nic do niczego nie musze sprowadzac,bo;
    "MOJE ZYCIE I RELIGIA TO TRENING"
    dasza
    Kapral

Postprzez tomeo » 4 Kwiecień 2011, o 20:56

....ale tu rekordów, masakra, nie wiem co oglądac.... :/

powiem tylko ze kiedys rafi gdzies napisał - pokazcie mi z efektami ludzi którzy trenowali SPLITEM
    moze ci nie pokaze bo nie wiem jak, ale zapewniam cie ze mam samych takich znajomych,
    moze nie wszyscy jadą na czysto, ale daja rade do dzis, a jak im mowie o FBW - kurwa co to jest?? - gadają
    dzis gadałem z jednym gosciem i mowił ze na sile mu poszło 70 kg w ciagu roku SPLITEM 5-6 dniowym i nic niby nie bral, nawet odzywek,
    nie wiem - moze sciemnia, nikogo nie wyczaisz jak nie zobaczysz,
    mam kolesia co targa 230 na klate, 55cm w bicu, SPLITEM 4 lata, ale nóg nie robi - bo po co mówi - u nich najwazniejsza klata
    - ogolnie gora, no i co?
    a niech tak robią, pozdro
    tomeo
    Starszy kapral

Miasto: Szprotawa
    Data urodzenia: 27 03 1978

Postprzez dasza » 5 Kwiecień 2011, o 11:44

tomeo napisał:....ale tu rekordów, masakra, nie wiem co oglądac.... :/
    pozdro
    ha ha idz do kina ,bo tu raczej nic nie obejrzysz ;-))
    dasza
    Kapral

Postprzez rafimoc » 5 Kwiecień 2011, o 11:52

tomeo a ja pisze zawsze wyraznie o splitowcach 3 dniowych a nie 5-6 taka subtelna roznica.

Niech dalej nie robia nog a pozniej wygladaja jak Johnny Bravo;] takich jest pelno...starych sezonow.

rafimoc
    Generał broni

Postprzez tomeo » 5 Kwiecień 2011, o 13:19

no tak ale początkujący kiedys oni byli co nie,
    walili SPLITem caly ten czas od poczatku - to taka róznica

wiec nie ineteresowal ich jakis FBW dla poczatkujących bo nawet nie wiedzieli co to jest,
    nie wiedza nawet co to jest SPLIT - jak ja nie wiedzialem dopuki tu nie wszedlem,
    po prostu tak im inni radzili i tak robią - i co? i doszli do czegos,
    moze sie to kiedys odbije im na zdrowiu, ciul wie,
    teraz codziennie cos nowego wymyslaja bo to wczorajsze juz za stare, lepsze nowe,
    Johny Bravo to dobry przyklad he,
    a niech tak se robia,
    moze ci co mieli w genach rozwój miecha, walą superserie w stylu arnolda i daja rade,

ja wale teraz 2 tydzien Fbw i nawet dobre na razie, czuje cale cialo, na drugi dzien, a nie jak po tamtym splicie tylko jedna partie
    tomeo
    Starszy kapral

Miasto: Szprotawa
    Data urodzenia: 27 03 1978

Postprzez Markiz » 6 Kwiecień 2011, o 21:01

moich dwóch trenerów mistrzów świata w trójboju trenowało splitem :)
    Markiz
    Sierżant

Pochwały: 6
    Miasto: Łomża
    Data urodzenia: 18 01 1980

PoprzedniaNastępna

Wróć do Trening

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość