Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Relacja OLIVER - 05.11.11 reON

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: Relacja OLIVER - 24.01.11 reON

Postprzez rafimoc » 5 Kwiecień 2011, o 17:59

jak odwracam ? xD

Skaczac po 10kg w rozgrzewce jak jest duzy ciezar to wyjdzie +/- 20 serii ;] liczac z wlasciwymi.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Menik » 5 Kwiecień 2011, o 18:01

ale nie o to mi chodziło pisząc mu żeby nie rozpisywał tego co robi na treningu, tylko żeby zamiast siedzieć przy komputerze spędzał dzień na dworze :P, bo to lepsze niż siedzenie 24/7 przy pc i pisanie co się robiło na treningu :)
    Menik
    Chorąży

Pochwały: 6

Postprzez Oliver » 5 Kwiecień 2011, o 19:01

Menik wbrew pozorom ćwiczenia podzielone na fazy z czasem są dość długo wykonywane :) spójrz do tyłu,
    na pełen mój trening, samo ćwiczenie na barki sporo czasu zajmuje... gilotyna też swoje robi, to nie jest wejście
    na ławkę i odpukanie swojego... musisz być w pełni skupiony na tym co robisz:)
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez Oliver » 6 Kwiecień 2011, o 12:58

Dziś:
    Przysiad tylni 5x5 - 72,5kg (+2,5kg)
    Push Press 5x5 - 55kg (+5kg)
    Drążek 5x5 - 12,5kg (+2,5kg) nadal tyle bo trening wcześniej dołożyłem:D
    WL gilotynowe 5x5 - 72,5kg (+2,5kg)

no to do rzeczy:) przysiad... boziu jak mnie lewy przewodziciel napierdalał... ale się nie poddałem!!!
    mordę krzywiłem tak, że mi szczena na nos chciała się wpierdolić:P odziwo jak spowolniłem siad...
    to mniejszy ból był, także podajże od 3 serii siadałem powoli i wstawałem powoli:)
    PP tu jaja jak berety:D tak się napaliłem, jebłem se +5kg bo normalnie nie mogę wytrzymać, za lekkie...
    tak się rozpędziłem, że sztagą w mordę se zajebałem:D tzn w podbródek.xD
    Drążek norma progres z zeszłego treningu:) a gilotyna... jak ja kocham to ćwiczenie:D progres jest, a zero różnicy
    w ciężkości wykonywania:P i tak ma być!!:) do tego po tym jednym ćwiczeniu, klatka była tak wybita:D
    że prawdę mówiąc kompletnie zbędna jest kosmetyka:) wystarczy dołożyć jedno ćwiczonko do tego i całą klata przerobiona:)

a teraz przejdę do reszty bo muszę, pewne zmiany nastąpiły:) rafał mi pewien artykuł wysłał no i powiem... MEGA POWER:)
    do wiosła jednorącz wziąłem najcięższe hantle jakie były:) a wcześniej tego nie robiłem, skupiałem się jak idiota
    na "pompowaniu" pleców, powolnym ruchu z próbą izolacji.... dajcie spokój śmiech na sali, zwiększyłem ciężar
    i po prostu mnie rozkurwiło!!!:) cieszyłem się jak małe dziecko, pierwsza seria... nic, cisza, odłożyłem...
    druga seria... odłożyłem i ? no i MOC!!! byłem tak zdziwiony, że szok, plecy były tak dojebane, nie dość, że na całej długości!!!
    to jeszcze na grubość konkretnie! i to po ilu, jedno ćwiczenie panowie, po jednym ćwiczeniu kosmos!!:) to samo zrobię
    z wiosłowaniem oburącz, dopier** ciężaru aż miło będzie, koniec zabawy z piórkami...:)
    ale obawiam się o jedno... dziś stwierdziłem, że mam sporo siły w tych plecach, następnym razem już nie będzie jednorącz hantlem...
    bo to odziwo będzie już zbyt mało, będę musiał zabrać się za pół sztangę:) to będzie kosmos!!
    po tym wszystkim nie miałem siły na bicepsy... ale zachowałem koncentracje, nie było tradycyjne pompy z bólem mięśniowym,
    nie nie... to wyglądało inaczej, bicepsy tak jebane urosły, jakby syntholu do nich najebano...xD dopiero jak już w szatni się przebierałem zacząłem czuć tą tradycyjną pompę, odziwo nie w trakcie ćwiczenia:)
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez Michał » 6 Kwiecień 2011, o 13:02

no Oli dajesz ostro widze :)
    Podeslij tego arta od rafiego jak mozesz.
    Sterydy to nie sposób na niedożywienie !!!
    obrazek
    Kliknij obrazek, aby powiększyć
    Awatar użytkownika
    Michał
    Generał broni

Pochwały: 101

Postprzez Oliver » 6 Kwiecień 2011, o 13:04

na gg Ci wyślę ;)
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez Frozen » 6 Kwiecień 2011, o 15:57

Wrzuć jakieś foto
    Awatar użytkownika
    Frozen
    Sierżant sztabowy

Pochwały: 3

Postprzez Oliver » 6 Kwiecień 2011, o 15:58

Frozen jak przeszukasz strony wcześniej to znajdziesz:) sporo fot... z dużą rozbieżnością czasową:)
    i nawet jeden filmik z klaunem w roli głównej:P
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez Frozen » 6 Kwiecień 2011, o 16:06

Nie chce mi sie, ale z 6miechow temu byles duzy, jeszcze Ci cos przybylo, czy juz sie trzyma w miejscu?
    Awatar użytkownika
    Frozen
    Sierżant sztabowy

Pochwały: 3

Postprzez Oliver » 6 Kwiecień 2011, o 16:11

6 miechów temu to miałem spadki na 77kg:) także duży nie byłem po sezonie:P
    przed wakacjami trochę ważyłem bo w pewnym momencie 93kg, aktualnie waga 84kg:)
    Oliver
    Generał brygady

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość