dasza napisał:Bzdury tu wypisujecie juz nie moge tego czytac -wprowadzacie ludzi w bład ,a kto nie jak nie Arnold cwiczył plecy z klatka w czasach gdzie nie było supli i pięknie rozwinał te partie ,a kto nie jak Daniel Grabowski robi naprzemian klatke z plecami ,juz nie wspomne o innych bzdetach że wyciągi złe ha ha ha hah! ,wszyscy kuturysci to robia a jakis Oliwer mniejszy od wazonu pisze ,że wyciągi to idiotymzm -wez chłopie sobie ku..jwa daruj ,albo zacznij grac w ping -ponga
Zgadzam sie z wszystkimi... Tzn. Ilu kulyurystuf tyle opini. Ja chcialem sie tylko z nimi zapoznac i posluchac argumentow.
Pytania, ktore zadalem sa z treningu, jaki ulozyl mi bardzo dobry trener kulturystyki.
Ja sie do Arnolduf nie porownuje, jak sie koksu wiecej pali od kalorii to mozna sie podupie drapac i rosnac.
Dasza, twoja opinia jest mi bliska i sie z nia zgadzam, ale wydaje mi sie, ze za bardzo sie tym wszystkim denerwujesz... Co watek to zaczynsz wszystkich je...bac rowno ... Wyluzuj bo stres na miesnie zle dziaua