Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Relacja OLIVER - 05.11.11 reON

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: Relacja OLIVER - 24.01.11 reON

Postprzez Frozen » 6 Kwiecień 2011, o 16:12

Nie wiem moze i przed wakacjami to bylo, nie pamietam, ale plecy jak szafa miales :)
    Awatar użytkownika
    Frozen
    Sierżant sztabowy

Pochwały: 3

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Oliver » 6 Kwiecień 2011, o 16:13

zależy czyja szafa:P bardziej regał na książki:P
    no i zalany byłem dość mocno
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez Frozen » 6 Kwiecień 2011, o 16:16

Ja tylko pamietam plecy, to nie bylo po nich widac, ze sa zalane. To moze i jak regal na ksiazki :)
    Awatar użytkownika
    Frozen
    Sierżant sztabowy

Postprzez rafimoc » 7 Kwiecień 2011, o 08:45

nie rob gilotyny 5x5!!

zrob sobie progres na 8pow w rampie ustalonej (do pewnego ciezaru) i regres: 12,16,20,24,30 to Cie dopiero rozkurwi;] 1cw a Cie sponiewiera.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Postprzez Oliver » 8 Kwiecień 2011, o 12:44

Dziś:
    Przysiad tylni 5x5 - 72,5kg
    MC rwaniowe 5x5 - 95kg
    Dipsy 5x5 - 32,5kg

no więc... bałem się tych przysiadów, jadąc na siłownie myślałem od ich odpuszczeniu...
    ale jak już sztangę zobaczyłem to hula:D nałożyłem i robiłem, wolne pełne dupą do ziemi, przy wolnym ruchu tak nie boli:) dałem radę
    MC rwaniowe jak szmata idzie... to dobrze:) ogólnie po tych dwóch ćwiczeniach jakoś mocno zmęczony nie byłem.
    Dipsy... tu szło o dziwo bardzo ciężko, nie wiem dlaczego... tak jak ostatnio na lajcie tak dziś ciężko...
    stoi obok facet 50pare lat jak nie nawet 60 i mi mówi, że dobra droga do kontuzji:D a ja mu mówię, że nic mi nie będzie...
    a on, że mu od razu by łokcie poszły, a co mi do tego? ja to nie on;] nie wspominając, że siedział na sztandze z prowadnicami....
    to jeszcze nic, potem siadł na suwnice:D pomijając znowu fakt, że może 100kg na tej suwnicy miał :D ja mówię więc do niego
    "dobra droga do kontuzji, brak możliwości ATG, kolana nie chronione" a on "tak wiem, dobrze mówisz" po czym znowu
    idzie na suwnice robić te wypychy... godne pożałowania.xD
    ogólnie to mnie dziś lewy bark boli, coś musiało przeskoczyć jak się w środę jebłem sztangą w mordę:D ale do poniedziałku będzie git:)
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez Menik » 8 Kwiecień 2011, o 13:47

oliver zrobisz filmik z dipsów na 5x 32,5 ? Jestem ciekaw jak wykonujesz z takim ciężarem
    Menik
    Chorąży

Pochwały: 6

Postprzez Oliver » 8 Kwiecień 2011, o 14:29

następnym razem będzie 35kg:) postaram się zrobić, w następną środę bo wtedy jest trening z dipsami:)
    uprzedzam, że nie są one wybitnie technicznie i nigdy nie będą, zależy mi tylko i wyłącznie na wzroście siły w tym ćwiczeniu
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez Oliver » 11 Kwiecień 2011, o 12:06

dziś była zmiana siłowni:) teraz karnet 70zł ale mam bliżej i rowerkiem jeździć będę:)
    choroba mnie wzięła do tego, od kobity się zaraziłem.. słaby w prze chuj jestem ;/ ale co się dziwić na takim treningu...
    powtórzyłem dziś trening z piątku:
    Przysiad tylni 5x5 - 75kg (+2,5kg)
    MC rwaniowe 5x5 - 100kg (+5kg)
    Dipsy 5x5 - 30kg (wyjaśnię dlaczego)

no więc... przysiad poszedł lajtowo, może dzięki temu, że rowerkiem jechałem wcześniej:) bardzo możliwe,
    w każdym razie bardzo leciutko poszedł do tego bez bólu:)
    MC rwaniowie kurde katorga... zmiana sztangi robi swoje ;/ ta jest ślizga, słabszą przyczepność do dłoni ma...
    ma nakręcone taśmy ale bliżej środka do klasyka, do rwaniowego mam goły metal...
    Dipsy zmniejszyłem ciężar, nie dałem rady zrobić progresu przez chorobę, obiecuję, że do piątku się wykaraskam
    i wejdę na te 35kg:)
    ogólnie to nie miałem dziś wg jechać na siłownie... wstałem cały zasmarkany, mówić nie mogłem... no ale
    po 2h siedzenia na dupie jednak się zmobilizowałem:)
    do tego jestem happy, że w końcu znam ciężar hantli:D bo na tych jest wszystko pięknie napisane:D
    więc wiosło hantlem robiłem na 35kg, max hantle jakie tam są to 42kg:) ale myślę, że na chama
    da się tam jeszcze dołożyć:D hantlem tricepsa zza głowy 21kg sobie zrobiłem, na wyciągu triceps linkami 50kg
    sobie zrobiłem:) ogólnie dziś dzień był na obadanie... a co najlepsze? przestraszyłem się jak stojaków nie zobaczyłem do siadów;/
    pytam więc gdzie mogę siady robić bo stojaków nie widzę, chłop mi pokazuje prowadnice ze sztangą, a ja dalej pytam o stojaki
    bo nie chce tego szajstwa... mówi, że na zapleczy ktoś przyniósł swoje, no to idę na zaplecze a tam stojaki:D sprzed wojny chyba:D
    ale kurwa są!!! jaki ja happy byłem:D zatem mam wszystko co mi potrzeba na siłowni:P
    no i od razu zaczęły się pytania dlaczego tak a nie inaczej robię dane ćwiczenia:) ogólnie całkiem fajnie:)
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez Frozen » 11 Kwiecień 2011, o 12:55

Jaki wymagający na maszynie nie będzie ćwiczył mają być stojaki i koniec :) Masz racje płacisz i wymagasz :)
    Awatar użytkownika
    Frozen
    Sierżant sztabowy

Postprzez Oliver » 11 Kwiecień 2011, o 12:57

no oczywiście, że tak... co to za trening bez siadów?...
    daj spokój:) przyszedł jakiś dzieciak 60kg i na suwnice wlazł... boziu łezka się w oku kręciła...:( :P
    Oliver
    Generał brygady

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 1 gość