Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • NIC SIE NIE BAĆ NA SZTANGE DOYEBAĆ!!czyli,wyznanie leszcza:)

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: NIC SIE NIE BAĆ NA SZTANGE DOYEBAĆ!!czyli,wyznanie leszc

Postprzez dasza » 7 Kwiecień 2011, o 17:03

nie czytałem wszystkiego co tutaj teraz napisaliscie ,ale chciałem odniesc sie do filmikow Rafiego i tak... -słla jakas tam jest nie przecze, nie kazdy tak pociągnie ,ale ,ale technika mi osobiscie nie podoba sie nic ,a nic -przepraszam za szczerosc jezeli kogos to uraziło ,po prostu nie rozumiem czemu to miałoby słuzyc ,tylko tyle
    KOCHAM TO FORUM ,NAJLEPSZE FORUM NA SWIECIE. JEST DUŻO FACHOWCOW I MOŻNA SIE DUZO CIEKAWYCH RZECZY DOWIEDZIEC I W OGOLE JEST COOL !!!
    dasza
    Kapral

Pochwały: 1
    Miasto: Poland

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Kwachu » 7 Kwiecień 2011, o 18:18

Micek195 - Ja się niczym nie denerwuje!!! Traktuje te "gadki" raczej z góry, na forum udzielam się mało bo widzę że są "godni następcy"

dasza - 100% poparcia :)

kazik- drogi administratorze, nie wiem czy masz jakieś plan rozwoju tego forum,ale na dzień dzisiejszym to jesteśmy na równi pochyłej w dół jedziemy wszyscy w jednym wózku, parę osób już uciekło :)
    Po ostatnich postach moderatora z działu trening mocno bym się zastanowił nad jego dalszą współpraca z forum, kto jak kto ale moderator ma dawać przykład, a nie to co widzimy.
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Pochwały: 112

Postprzez slim shady » 7 Kwiecień 2011, o 18:21

Rafimoc Ty tak robisz wszystkie serie wioseł czy tylko ostatnią ?? sorry ale nie śledzę Twojej relacji tak jak żadnej innej na żadnym forum ;)

Rafi proszę nie prowokuj, bo to nie jest zachowanie godne moderatora.

Kwachu ma nerwy ze stali, ile razy z nim miałem odmiennych zdań, ale i tak szacunek za wiedzę ;)
    No pain, no gain !
    Awatar użytkownika
    slim shady
    Chorąży

Pochwały: 80
    Miasto: Szczecin

Postprzez fallenursus » 7 Kwiecień 2011, o 18:24

Menik napisał: Jeżeli już ktoś do was przeszedł z naszego forum to ze względu na naszą pomoc,.

no niestety tego nie mozna podwazyc

Autor postu otrzymał pochwałę
    Image
    lepsze zdrowie za pomoca chemi
    visiting Mod :)
    wali mnie dieta.to dobre dla maminsynkow i lalusiow
    Awatar użytkownika
    fallenursus
    Młodszy chorąży

Pochwały: 32
    Miasto: montreal
    Data urodzenia: 11 04 1974

Postprzez Diablo 88 » 7 Kwiecień 2011, o 18:39

No to ja sie teraz wypowiem! Prosze bardzo specjalisci od treningow silowych!haahha godni pozalowania jestescie!
    Dasza-Chunga-tyle koksu w siebie wbiles a wiosla nigdy na takim ciezarze nierobiles??? dziwne? moze jestes tylko nadmuchany?
    Kwachu-to juz niejest fer z twojej strony,to ze sprzeczaliscie sie na wasze roznego pokroju tematy nieznaczy zeby robic kolo dupy Rafalowi twierdzac ze jest moderatorem do niczego....

A teraz do wszystkich tych ktorzy czepiali sie techniki (ja tez sie czepialem i Rafal o tym dobrze wie,ale ja to wszystko rozumiem) zalozcie ten sam ciezar i zrobcie z nim prawidlowe powtorzenia! niema szans!Ja sam osobiscie niepodejmowal bym sie takiemu wyzwaniu bo wiem ze tego niezrobie,z tego co widac co po niektorych to umiecie tylko krytykowac,ale docenic czyjejs pracy i czyjejs pasji nieumiecie.Sami nic nieprezentujecie,nic niepokazaliscie a czepiacie sie o technike???!!!! Jeszcze wroce do Kwacha bo lubie go atakowć jak on to zawsze pisze :) :* Kwachu-pokaz swoj sukces 6-letniego treningu! ;) Pozdrawiam!
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Pochwały: 13
    Miasto: Wrocław
    Data urodzenia: 03 12 1988

Postprzez Kwachu » 7 Kwiecień 2011, o 18:54

Diablo 88 - Zniżasz się do poziomu dwóch panów z tego forum? Chcesz być śmieszny? Uwierz mi nie jesteś, proponuje zając się poszerzaniem wiedzy zamiast małpować od innych co piszą.
    Ja się nie czepiam techniki bo u rafiego jest jego całkowity brak, to raczej piękna dokumentacja jak nie trenować, szkoda że ludzie na forum są ślepi :)

Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Postprzez Zioło » 7 Kwiecień 2011, o 19:01

Kwachu w którymś poście napisałeś "ja mam wiedzę i nie muszę zadawać 100 pytań, napisz chociaż 1 post który coś wnosi na forum"

Chciałem to zignorować i nie wchodzić w dyskusje ale powiem tak.
    Zadaje pytania po to żeby wiedzieć, co mam szukać na innych forach żebyś ty nie widział ze zadaje kolejne pytanie ? A to kurwa jak doszedłeś do swojej wiedzy przez neta, trenera cz szkolę. Ja zadaje pytania ponieważ mam dostęp tylko do internetu...Nie ma u mnie we wiosce żadnego kto by się na tym znał...
    A wole zadawać tu pytania ponieważ znam tu kilku ludzi którzy wiem że nie napiszą jakiś bzdetów.
    Ja Kwachu nie wątpię w twoją wiedzę i może wtedy zachowałem się trochę jak smarkacz...
    Ale Kwachu nie doceniasz jednej rzeczy...Rafi już tylu osobą pomógł że nie raz należy mu się chwila załamania, a ty już od razu że forum jedzie w dół itd.
    I co ? Załóżmy ze rafi straci moda(to tylko i wyłącznie założenie) i kto go zastąpi ? Ja wiem jest wiele innych ludzi z dużą wiedza, ale nie widzę zastępcy który mógłby zająć się działem "trening" na tym forum.
    Jedna podstawowa zasada sportu siłowego:
    WIEDZ PO CO TO ROBISZ!
    Awatar użytkownika
    Zioło
    Podporucznik

Pochwały: 12
    Miasto: Szczerców

Postprzez Kwachu » 7 Kwiecień 2011, o 19:20

Zioło - są książeczki najpierw zdobądź wiedzę teoretyczna potem będziesz sam wysuwał wnioski.

To czy ktoś ma wiedzę czy pisze bajki to może określić osoba która sama ma pojecie w temacie.
    Forum spad w dół i to widać uciekają użytkownicy, albo ich czas na forum drastycznie spada, zresztą niektóre działy są śmiesznie prowadzone.

Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Postprzez Diablo 88 » 7 Kwiecień 2011, o 19:28

A ja proponuje Kwachu zebys zabral sie za porzadny trening ktorego nigdy niemiales,ludzie sobie Ciebie roznie wyobrazaja na tym forum:ja uwazam,że jestes studenciakiem ktory siedzi tylko przy ksiazkach i uczy sie wszystkiego na pamiec,a o treningu masz zerowa wiedze.Nikt Cie tutaj na forum niewidzial,kazdy tylko czyta twoje posty z mysla ze ten koles ma wiedze,wiedz jak na 6 lat stazu musi sie ladnie prezentowac oraz jego wyniki silowe musza byc naprawde dobre...Gowno wiesz o treningu i gowno wiedziales,twoje przemądrzanie polega tylko na spisaniu informacji z ksiazki,jak dla mnie to ty znizasz sie do poziomu ktorego nawet niewiem jakimi slowami moge ubrac....
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Pochwały: 13
    Miasto: Wrocław
    Data urodzenia: 03 12 1988

Postprzez blacha » 7 Kwiecień 2011, o 19:29

Panowie, tutaj szczególnie zwracam się do Ciebie Kwachu, ale poniekad także do "Zioło", "Diablo88" no i Rafiego.. To jest forum kulturystyczne, wiec powinno sie pisac glownie o sprawach zwiazanych wlasnie z silownia i treningiem.. Te wasze ciagle klotnie do niczego nie prowadza, wrecz zasmiecaja forum i odstraszaja nowych uzytkownikow, ktorzy przechodza na inne podobne fora.

Wymiencie sie numerami gg, czy NK czy facebookiem i tam sie kloccie..

A tak jeszcze na marginesie, to ze "Ziolo" duzo pyta, to nie znaczy, ze trzeba po nim jezdzic, ze sie nie zna, zeby czytal ksiazki itp. Forum jest wlasnie po to, zeby zadawac pytania i uzyskiwac na nie odpowiedz..
    Ostatnio edytowano 7 Kwiecień 2011, o 19:30 przez blacha, łącznie edytowano 1 raz
    Zapraszam do mojej hardcore'owejrelacji:
    http://www.kulturystyczni.pl/pora-na-mnie-22ix2010r-zaczynamy-t3073.html

^trening na poważnie od str. 10

SIŁA!
    Awatar użytkownika
    blacha
    Starszy sierżant

Pochwały: 4
    Miasto: Tarnów
    Data urodzenia: 06 09 1992

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość