Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • NIC SIE NIE BAĆ NA SZTANGE DOYEBAĆ!!czyli,wyznanie leszcza:)

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: NIC SIE NIE BAĆ NA SZTANGE DOYEBAĆ!!czyli,wyznanie leszc

Postprzez Oliver » 7 Kwiecień 2011, o 19:29

Kwachu rozumiem, że tym drugim panem jestem ja tak?:) pozdrawiam serdecznie kochasiu ;*
    jak to Zioło napisał, ja też nie miałem zamiaru się już udzielać bo mam po dziurki w nosie całego tego zamieszania,
    to, że ludzie prezentują inne poglądy na dane sprawy nie znaczy, że się mylą;)
    zresztą tylko na forum e-dym wszyscy dupy liżą zielonym, ja to od razu zauważyłem witając tam ponad rok temu:)
    tylko tam jest tak, gdzie mod Cie może zbluzgać, pokasować Twoje posty tylko dlatego, że ktoś ma odmienne poglądy,
    nowatorskie metody itd. tutaj nie zauważyłem ani razu, żeby coś takiego miało miejsce, ile razy kłótnia z Kwachem czy kimś
    innym była, niekiedy nawet parę słów za dużo padło to i tak bana nie dostał:)
    dla przykładu mogę podać forum S.F.D, na którym jest rzesza ludzi o odmiennych poglądach,
    tam się toczą identyczne dyskusje jak tutaj i tak ma właśnie być... nie ma ślepego podążania za metodami książkowymi,
    każdy dzieli się swoimi spostrzeżeniami, są osoby które się tam wybitnie nie cierpią (tutaj też to ma miejsce) a jakoś forum
    nie upadło do tej pory? dlaczego?
    Pozdrawiam:)
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez qlimax-_ » 7 Kwiecień 2011, o 19:29

Kwachu Ty widzisz czasami co piszesz "u rafiego calkowity brak techniki" niewiem czy sie smiac czy plakac.Gdyby Rafi nie mial techniki to by nie dzwigal takich ciezarow jakie dzwiga.Technika jest najwazniejsza podczas cwiczen,bez niej ch**a zaprzeproszeniem zrobisz(duzych osiagow nie zrobisz).

Zaloz sobie 160kg i sproboj tym zawioslowac.Nawet tego nie ruszysz.Niewiem czy wgl na MC wezmierz taki ciezar.

A Ty Micek185 jak smiesz nazywac userow tego forum dzieciakami.

Wescie zalozcie gdzie indziej temat bo zasmiecamy rafiemu dziennik
    Zrobiłem krok w tył, ale zrobie dwa w przód
    Awatar użytkownika
    qlimax-_
    Chorąży

Miejscowość: Polska
    Pochwały: 3
    Miasto: M-ce

Postprzez blacha » 7 Kwiecień 2011, o 19:32

Zapraszam do mojej hardcore'owejrelacji:
    http://www.kulturystyczni.pl/pora-na-mnie-22ix2010r-zaczynamy-t3073.html

^trening na poważnie od str. 10

SIŁA!
    Awatar użytkownika
    blacha
    Starszy sierżant

Pochwały: 4
    Miasto: Tarnów
    Data urodzenia: 06 09 1992

Postprzez Oliver » 7 Kwiecień 2011, o 19:33

niech dyskusja się toczy, potem się to wyczyści, rafał nie będzie miał nic przeciwko:)
    a qlimax dobre spostrzeżenie miał, jeżeli ktoś myśli, że każdy rodzi się z siłą aby wiosło na 160kg zrobić,
    bez żadnego treningu... to chyba pierdolnął go młotek w łepetynę:) skoro rafał jest w stanie
    takimi ciężarami operować bez SAA to jego treningi mają rację bytu:)
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez blacha » 7 Kwiecień 2011, o 19:37

Troche racji w tym jest, Kwachu, jestes bardzo madry, ale: zanim zaczniesz cos krytykowac, to najpierw spojrz na siebie.. Jaka mamy pewnosc, ze Ty poprawnie wykonujesz poszczegolne cwiczenia?

Mysle, ze najlepszym rozwiazaniem tego sporu bedzie filmik z Twojego treningu :P CZEKAMY!

Autor postu otrzymał pochwałę
    Zapraszam do mojej hardcore'owejrelacji:
    http://www.kulturystyczni.pl/pora-na-mnie-22ix2010r-zaczynamy-t3073.html

^trening na poważnie od str. 10

SIŁA!
    Awatar użytkownika
    blacha
    Starszy sierżant

Pochwały: 4
    Miasto: Tarnów
    Data urodzenia: 06 09 1992

Postprzez Zioło » 7 Kwiecień 2011, o 19:47

Oliver chyba ma racje jak sobie to wszystko wytłumaczymy to może to przejdzie. Bo kiedyś trzeba, jeżeli tego nie zrobimy to potem ktoś nowy napisze temat np. "fbw na siłę, pomożesz?)Wtedy ktoś napisze coś tam, a Kwachu lub ktoś inny będzie się kłuciał że to jest tak a nie inaczej i w ten sposób nowy user nie otrzyma odp. i oleje nasze forum.

A co do książek, to nie wiem... Jest forum no nie ? Jeżeli ktoś będzie miał dość moich pytań- trudno ja się nie będę prosił...
    Ja już jakaś wiedzę posiadam, na dzień dzisiejszy potrafił bym sobie ułożyć plan FBW tak aby ćwiczyć to co chce ćwiczyć- oczywyscie może nie w 100% prawidłowo ale w 80% na pewno.
    A wiesz skąd tą wiedzę mam ? Z tego forum, bo pytałem...Zobacz sobie mój 1 temat... z 3strony nie mogłem ogarnąć czym rożni się fbw od spilita... i rafi i Michał nie mieli dość próbowali dalej wytłumaczyć.
    Po prostu byłem wtedy żółtodziobem i nie wiedziałem co to tak na prawdę "siłownia" rejestrując się na tym forum liczyłem ze się dowiem, i się dowiedziałem :)
    Jedna podstawowa zasada sportu siłowego:
    WIEDZ PO CO TO ROBISZ!
    Awatar użytkownika
    Zioło
    Podporucznik

Pochwały: 12
    Miasto: Szczerców

Postprzez qlimax-_ » 7 Kwiecień 2011, o 19:55

Kto pyta nie bladzi ;)
    Od tego jest wlasnie forum.Ja bylem w podobnej sytuacji co Zioło.Tez z poczatku miliony pytac ale juz wiem te podstawowe wiedzy choc caly czas sie pytam jak czegos sie chce dowiedziec badz czegos nie wiem
    Zrobiłem krok w tył, ale zrobie dwa w przód
    Awatar użytkownika
    qlimax-_
    Chorąży

Miejscowość: Polska
    Pochwały: 3
    Miasto: M-ce

Postprzez Kwachu » 7 Kwiecień 2011, o 20:05

Ja już na ten temat powiedziałem wszystko, proponuje niektórym zmienić podejście do pewnych spraw bo sami nie mają swojego zdania potrafią jedynie małpować od innych.

Dobranoc miłych snów :)
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Pochwały: 112

Postprzez slim shady » 7 Kwiecień 2011, o 20:10

A ja napiszę filozoficznie, wiedzę można znaleźć wszędzie tylko trzeba jej umieć szukać, to że są spory pomiędzy Kwachem i Rafim, czy tam rzadziej jeszcze ze mną to dobrze, bo każdy z nas chce przekazać komuś coś wartościowego i według niego prawidłowego, wszystko jest ok jeśli ktoś posiada na to wytłumaczenie/uzasadnienie.

Oczywiście w zadawaniu pytań nie ma nic złego, tylko też postawcie się w sytuacji osób co od lat pomagają, rocznie tysiące tych samych pytań banalnych, a czasami po prostu wystarczy użyć wyszukiwarki, czy też po prostu zajrzeć do tematów podwieszonych.

Nie atakujcie innych o to że nie pokazują filmików, bo może po prostu nie chcą, nie lubią, nie bawią się w takie rzeczy, może akurat nie są w formie więc po co mają pokazywać się ze słabszej strony.

Padł tutaj argument ze 160 czy tam 180 na wiosło i że żaden tyle nie podniesie więc, niech się nie odzywa, bo świadczy o tym że się nie zna i gówno osiągnął.

Nie każdy ćwiczy siłowo, nie każdemu stawy na to pozwalają, i jeszcze nie każdy ma tyle predyspozycji siłowych, ale to nie znaczy, że ktoś może nie mieć pojęcia o treningu siłowym. To że się chłopaki upominają za technikę uważam za słuszne, bo na tym forum są też osoby które mogą po prostu źle to zrozumieć i na treningach będą machać sztangą, ciągnąć a nie ćwiczyć, nie rozumieją że na treningu siłowym w ostatnich powtórzeniach stosuje się takie nie techniczne zagrywki, dla korzyści.

Jestem tez z tego drugiego forum i prosiłbym go nie obrażać, na tamtym forum nie jest obrażane to forum ani żadne inne !
    No pain, no gain !
    Awatar użytkownika
    slim shady
    Chorąży

Pochwały: 80
    Miasto: Szczecin

Postprzez Oliver » 7 Kwiecień 2011, o 20:16

slim najbardziej obrażane jest ze strony Micka:) bardzo uogólnił nie znając userów forum:)
    uważam, że dużą część osób (w tym mnie jakiś czas temu) poniosły nerwy, ale trzeba w końcu z tym skończyć
    Oliver
    Generał brygady

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość