przez cerber74 » 8 Kwiecień 2011, o 10:10
Ja kiedys bralem omke 2xw tyg po 3strzaly na raz,razem w tyg 6 strzalow,sluchalem kolesi co mowili ...jak nie dziala zwieksz...wazylem ledwo pod 88kg.Najwieksza mase zrobilem na samej omce biorac ja raz na 10dni 1 cm... Dociaglem wtedy do 94kg,malo coz jak na kogos kto ma szkielet jak wiotka kobietka,niecale 19cm obwodu w nadgarstku:) szczuplutkie paluszki.drobne barki,uwazam ze nie jest zle...cykli zrobilem sporo deca,wino,dawny mietek Metandrostenolon,dawny w sensie sprzed okolo 10lat,to bylo kopyto nie ten badziew co teraz,bralo sie 3-4 tabsy na dzien i pałer byl niezly a o sile nie wspmne...tak czy siak jak dla mnie tylko dwa sterydy sa ok.omka;) i boldenon....niesamowita sila na biceps korej to sporo zostalo do dzisiaj,mowa o boldenonie,niesamowita dla mnie,70kg na sztandze razy 6-8 powt,to bylo super:),niestety nie dla przyczepow:(,tak czy siak 1 omka na 2 tyg to dobre rozwiazanie pod warunkiem bardzo intensywnych treningow wspomaganych jedzeniem,2omki na tydzien to dobre rozwiazanie dla tych co lubia miec sporo wody w organizmie i udawac ze sa wielcy,znam sporo takich na silce,ale przy 110 na klatke sie gna a waza po 100kg,zal....i maja po 20 pare lat zenada...